• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gelecek Eurovision'a kim katılmalı?

Kim katılmalı?

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Yalın'da bi potansiyel Var aslında :)

Herkes manga demiş katılıyorum , duman, yalın da imkan dahilinde bence aylin aslım katılsın ayrıca şebnem ferah katılmasın 1. olamazsa kahrından ölür.

bence hepsi grubu katılmalı. durun canım hemen gülmeyin. ben de sizin gibi gülerdim eskiden ama mantıklı gelmeye başladı yaws.

bir de şu var ki ajdar o yarışmaya bir-iki beden fazla gelir kabul etmez kendisi. nıhaha

Manga gitsin artık ya hep istemişimdir Manga nın gitmesini

Son seçeneği beklersek hiç giremeyiz. Sagopa istisnalar gibi bi parça yapsa (annem bile seviyo nerdeyse) 1. olurruz. Cezada hareketli şarkılar yapabilir ama kimse bişey anlamaz. En iyisi 2-3 yıl önce katılacak olan ancak klibi animasyon diğe katılamayan ( ne alaka ise ) maNga olmalı.

ne gereksız bır yarısma bu ya.. en guzel popo yarısması daha faydalı dunyaya

Hayko çıksın yav, Lordi vardı ya canavar kostümüyle çıktı kazandı :D ,

Hayko'da çıksın manyak makyajıyla kesin alırız diyorum ben hehe

capture1hx2.jpg

FAVORİM

Nilüfer Örer

maNga tabiki. Ankete katılmalı maNga. Duman ı neden kattınız? Kur'anla dalga geçen bir sanatçı diye biliyorum. maNga yı ankete ekleyelim

Emre aydın güzel Bir şarkıyla temsil edebilir...

hayko cepkin gitsin (sevmem kendisini) adamın vercen eline Türk bayrağını alkışlattırcan dünyaya. kendisi ermeni ama göstercen dünyaya yeri gelince ermeniye de Türk bayrağını giydirdiğimizi.

Sagopa veya Şebnem Ferah derim

Ama genelde eurovisionda bu sene rock şarkı olmamasına rağmen rock cılar tutuluyot

Şebnem Ferah..

Teomanda olabilir ...:D

Allah aşkına arkadaşlar Sagopa diyorsunuzda çok saçma acaba hangi şarkıyı sölücek Eurovisyonda rap tutarmı hiç ? bende sago dinliyorumda sago diyenler biraz saçmalıyor...