Geleceğe Mektup Futureme.org

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Katılım
4 Mart 2009
Mesajlar
562
Reaksiyon puanı
21
Puanları
18
2002 yılında bu siteyi bulmuştum ve kendime mail yazmıştım biraz önce bu mail adresime mail geldi.Düşünsenize 9 sene önce attığım mail biraz önce bana ulaştı.

Acaip duygulandım bundan tam 9 sene önce o an ki duygularımı ve şu anki zamanda neler olabileceğini yazmıştım.Sizinle paylaşmak istedim.


http://www.futureme.org/


 

ukalgs

Öğrenci
Katılım
7 Ağustos 2011
Mesajlar
49
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
eee o zaman bizde atalım bi mail dimi geleceğe :rolleyes:
 

aruchan.blog

Profesör
Katılım
18 Mart 2010
Mesajlar
1,638
Reaksiyon puanı
56
Puanları
228
Bizde üniversitede okurken arkadaşımın ödevini yapmıştık...ödev konusu; yaşlanmış halinize mektup yazın:)
Baya güzeldi ya:)
 

Rom.

Rektör
Emektar
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
15,332
Reaksiyon puanı
177
Puanları
3,243
xavszy6qn_haopn_wikyq_59wq7.jpg


Futureme.org. Bu uygulamada gelecek zamana mektup yazıyorsunuz. Mektupları özel ya da açık olarak yazmak mümkün, bu sayede yazılan başka mektupları da okuyabiliyorsunuz. Geleceğe 900 binden fazla mektup yazılmış ve bu mektuplardan en çok okunan 200 tanesi kitap olarak basılmış. Yapmanız gereken mektubunuzun gönderilmesini istediğiniz tarihi ve mail adresini seçmeniz sonrasında gelecekteki size ne kadar lafınız varsa hepsini sıralamanız. Şaka bir yana Aygül’ün söylediğine göre Yalçın düzenli olarak yapıyormuş mesela. Adam akıllı! Bu sayede yazıyla bıle olsa zaman içerisinde kendisini izleyebiliyor. Yapmak istediği, yaptığı ve yapamadığı şeyleri görüp hayatının rotasını değiştirebiliyor.



 

devrim66

Öğrenci
Katılım
31 Temmuz 2012
Mesajlar
71
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
birgün gelecek o gün benim günüm olacak
 
Üst