Hocam herkes öyle düşünüp sabah akşam girebilir öğlen gibi girsin benceHayır kullanabilirsiniz fakat yoğunluk var yeni olduğundan.Sabah erken saatlerde ya da akşam geç saatlerde deniyebilirsiniz o zaman sıra gelicektir.
Önceden avrupa sunucularında kullandım,kullanıcının kararına bağlı herşeyHocam herkes öyle düşünüp sabah akşam girebilir öğlen gibi girsin bence
Lansman günü olduğundan yoğun olması çok normal. Kısa süre içerisinde girebileceğinizi düşünmüyorum ücretsiz olarakHep 500 kişilik sıra var. Denemek amaçlı girmek istiyorum ama giremedim bi türlü. Ücretsiz bir şekilde kulanamaz mıyız bu uygulamayı yoksa illa ücretli paketi mi almak gerekiyor ?
eskiden avrupa sunucularında kullandığım bir hesabım olduğundan avrupaya halen bağlanabiliyorum. EU Central ile aramızdaki saat farkı sayesinde saat 14.00 civarından önce girersem ufak bir bekleyişten sonra oyuna girebiliyorum. Ancak ilerleyen zamanlarda avrupa'ya bağlanmamıza izin vermeyecekleri için ücretsiz kullanmak aşırı zor olacak gibi görünüyor.Önceden avrupa sunucularında kullandım,kullanıcının kararına bağlı herşey![]()
Telefonda arkaya atınca kapanıyor.O kadarda sıra yok ben açıyorum arkada duruyor max 1 saate sıra geliyor bugün 2-3 saat oynadım
Gece deneyeceğim bir dahaHayır kullanabilirsiniz fakat yoğunluk var yeni olduğundan.Sabah erken saatlerde ya da akşam geç saatlerde deniyebilirsiniz o zaman sıra gelicektir.
Sanki bu konuda geri adım atılmıştı. İstemeyenler eu hesaplarını kullanmaya devam edebileceklerdi sanırım. Emin değilim ama detaylı okumadım haberleri.eskiden avrupa sunucularında kullandığım bir hesabım olduğundan avrupaya halen bağlanabiliyorum. EU Central ile aramızdaki saat farkı sayesinde saat 14.00 civarından önce girersem ufak bir bekleyişten sonra oyuna girebiliyorum. Ancak ilerleyen zamanlarda avrupa'ya bağlanmamıza izin vermeyecekleri için ücretsiz kullanmak aşırı zor olacak gibi görünüyor.
Bu özgürlüğümüz de alındı malesef :|