Soru Geforce Now kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren_e
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Arkadaşlar Haziran veya Temmuz ayında Geforce Now Premium almaya karar verdim. Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Pozitif ve Negatif yönleri nelerdir?
Sistem: Samsung R580 4GB RAM. Intel 7.

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Arkadaşlar Haziran veya Temmuz ayında Geforce Now Premium almaya karar verdim. Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Pozitif ve Negatif yönleri nelerdir?
internetin hızlı olması lazım onun dışında sorunu yok

Reaksiyon puanı
19,113
İnternetin iyi ise alınır ama ben hâlâ pek sıcak bakmıyorum cloud gaming'e. Sevemedim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Fiyatlari suan verdigi hizmete gore pahali. Ayrica Premium pakete dahi saat kotasi getirildi. Birde internetin hizli olsa bile altyapinin da iyi olmasi ve paket loss olmamasi lazim. Bu da dogrudan hizla alakali degil. Turkiye'de internetin hizli olsa bile altyapi olarak cloud gaminge uygun olmayabiliyor. Zira ben 50mbps'den fazla paketi olup da karincalanma yasayan cok kisi gordum.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,876
En az 40mbps internet gerek iyi bir deneyim için. Fiyatı biraz pahalı. Onun dışında alınır.

Creatiffe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
i3 4. Nesil 4 GB Ram'li cihaımda 16 mbps internetle sorunsuz oynuyorum. Tabi evde birisi video açarsa ara sıra takılamalar oluyor. En az şu kadar internet gerekli diyenlere fazla takılma, alt yapı uygunsa rahat açar.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
İstediğiniz oyunlar kütüphanesinde varsa ve internetiniz yeterliyse gayet iyi. Rockstar oyunları yok mesela GFN kütüphanesinde.

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
İnternetin iyi ise alınır ama ben hâlâ pek sıcak bakmıyorum cloud gaming'e. Sevemedim.
Zaten Cloud Gaming sevip sevmeme kişiliğe kalmış birşey. Ben şahsen sistemim kötü olduğu için kullanıyorum. YouTube üzerinden video vs. izlenmezse bir sıkıntı olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstediğiniz oyunlar kütüphanesinde varsa ve internetiniz yeterliyse gayet iyi. Rockstar oyunları yok mesela GFN kütüphanesinde.
GTA sevmiyorum. RDR serisi de sevmem.?