Arkadaşlar Haziran veya Temmuz ayında Geforce Now Premium almaya karar verdim. Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Pozitif ve Negatif yönleri nelerdir?
Sistem: Samsung R580 4GB RAM. Intel 7.
internetin hızlı olması lazım onun dışında sorunu yokArkadaşlar Haziran veya Temmuz ayında Geforce Now Premium almaya karar verdim. Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Pozitif ve Negatif yönleri nelerdir?
İnternetin iyi ise alınır ama ben hâlâ pek sıcak bakmıyorum cloud gaming'e. Sevemedim.Arkadaşlar Haziran veya Temmuz ayında Geforce Now Premium almaya karar verdim. Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Pozitif ve Negatif yönleri nelerdir?
Benimki 70mbpsEn az 40mbps internet gerek iyi bir deneyim için. Fiyatı biraz pahalı. Onun dışında alınır.
Zaten Cloud Gaming sevip sevmeme kişiliğe kalmış birşey. Ben şahsen sistemim kötü olduğu için kullanıyorum. YouTube üzerinden video vs. izlenmezse bir sıkıntı olmuyor.İnternetin iyi ise alınır ama ben hâlâ pek sıcak bakmıyorum cloud gaming'e. Sevemedim.
GTA sevmiyorum. RDR serisi de sevmem.?İstediğiniz oyunlar kütüphanesinde varsa ve internetiniz yeterliyse gayet iyi. Rockstar oyunları yok mesela GFN kütüphanesinde.