Selamlar, bugün Google'ın Logosunun tarihini araştırıyordum. Sadece resimlere baktım ve Amazon logosuna benzer bir logolu şey vardı geçmişte. Tıkladığımda normal arama arama kısmına attı ve geçmişten silindi. Virüs falan olabilir mi?
Hayır, bir RAT bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Tıkladığınız bağlantıyı da görmediğimiz için kesin bir şey de söyleyemiyoruz. İsterseniz sürprizbozan içinde paylaşabilirsiniz.Selamlar, bugün Google'ın Logosunun tarihini araştırıyordum. Sadece resimlere baktım ve Amazon logosuna benzer bir logolu şey vardı geçmişte. Tıkladığımda normal arama arama kısmına attı ve geçmişten silindi. Virüs falan olabilir mi?
Ben de söyliyemiyorum. Geçmiştekine tıklayınca yok oldu beni de arattığım şeye attı.Hayır, bir RAT bağlantısı olduğunu sanmıyorum. Tıkladığınız bağlantıyı da görmediğimiz için kesin bir şey de söyleyemiyoruz. İsterseniz sürprizbozan içinde paylaşabilirsiniz.
Malwarebytes ve Kaspersky ile tam arama yapıp, bir inceleyin. Bir sorun olacağını sanmıyorum ama içiniz rahat olsun.Ben de söyliyemiyorum. Geçmiştekine tıklayınca yok oldu beni de arattığım şeye attı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin olmak için bir tam tarama yapsam çıkar mı RAT olup olmadığı?