Geciktirici Sprey yada Doğal Geciktirici Tarifi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benianla

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Malum sorun bende de var. Ve Doğal yada Tavsiye Geciktiri sprey yada krem tavsiyeleriniz var mı? Doğal bal ve mentol karışımı diyorlar. Deneyen var mı?İşe yarıyor mu?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Aksaray Metro çıkışında bolca tezgah var, orada satıcıları ile birebir görüş alabilirsin. :D :D :D :D :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Karı koca ilaçlarına kulak asma git doktora kan değerlerini tahlil etsinler gereklı kontrolleri falan yapsınlar doktor gereken ilaç ları şöyler.Kulak tan dolma bilgiler ile ilaç kullanmayinız ayrıca evli isenız eşiniz ile beraber gitmenız tedavi sürecini dahada hızlandırır bu problem evlilik koşullarında duzeltilir diye biliyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İtiraflar bölümü 50m ileride sağda kalıyor.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaş hangi doktora gideceğini yada nasil bir yok izlenmesi gerektiğini bilmiyordur belki doktor olarak üroloji uzmanı doktor a git .

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
blackberry adi altında eczane de sattıgımız var, birde dolaylı yolla getirdiklerimiz var. stag adı altında falan bitkısel mi bilmem hic ilgilenmedim :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Doktor git, bunda utanılacak bişey yok. Aksine doktora gitmek yerine seçtiğin yanlış yöntemlerin sonuçlarından ileride utanabilirsin.

Doktor git, bunda utanılacak bişey yok. Aksine doktora gitmek yerine seçtiğin yanlış yöntemlerin sonuçlarından ileride utanabilirsin.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
3 4 prezervatif tak sorun çözülür :P

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Senin dediğın hastalığın sebebi birden çok sırayla. 1)Depresyon 2)istimna 3)Hormonal sebepler 4)Cinsel bilgi eksikliği 5)Fiziksel nedenler (Organa giden damarlar tıkanıklik yada yapısal bozukluklar) 6)Şeker Hastalığı .Sen yukardaki saydığım maddeleri bir ikisi hariç diğerinin bulgularını kendi vücudunda çıkaramaz sin doktora danışmadan yapacağın her hamle kendini zehirlemek yada geçici çözüm ler üretmek olur.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Merhaba arkadaşlar. Malum sorun bende de var. Ve Doğal yada Tavsiye Geciktiri sprey yada krem tavsiyeleriniz var mı? Doğal bal ve mentol karışımı diyorlar. Deneyen var mı?İşe yarıyor mu?
Bu sorun bende de vardı 18 yaşında ilk ilişkiye girdiğim dönemlerdi o zamanlar panik ve tecrübesizlik etkili olabiliyor yani en azından benimki öyleydi şimdi öyle bir sorunum yok eğer senin sorununun psikolojik olmadığını düşünüyorsan geciktirici spreyler işe yarar muhtemelen ancak duyarlılığı azaltıyor yada bir doktora danış derim çünkü cinsel ilişkinin kalitesini çok kötü etkiliyor erken boşalma

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
allaha şükür öyle şeylere hiç ihtiyacım olmadı du bi tahtaya vurim :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi yaz Defteri kalemi al iyi yaz Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz çörek otu katasın aman Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor... Bu doğal olandı. Bir de doğal olmayanlar onları da eczanelerde bulabilirsin. Bilinmiş markalardan al ne alacaksan. Okey, Eros benim ilk aklıma gelenler.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
birader adam gibi tavsiyeyi ben vereyim sana
onlar bir işe yaramaz kullanma :D tıpdan arkadaşlarım var oradan iyi biliyorum.
bunu gidermek tıbbi yollarla ve teknikle olur anca
hadi rastgele :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Evet zoki'ye katılıyorum. Bence biran önce İTÜ, YTÜ ya da KTÜ den arkadaşlar edin bu işin tekniğini öğren.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...