Gece Yatarken Garip Tıkırtılar Duyuyorum.

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Eğer çok korkuyorsan 2 rekat namaz falan kıl günahlarına tövbe et. Ayetel Kürsiyi de oku. Geri kalanını şeytan seni korkutmak için vesvese veriyordur vur kafayı yat yastığa. ALLAH izin vermedikçe cinler sana bir şey yapamazlar. Şöyle düşün bıçak durduk yere havadan gelip sana saplanmaz. Sen cinlerle uğraşmadığın için de durduk yere sana musallat olmazlar. ALLAH korusun musallat çok kötü bir şey
40 tane yorumun içindeki en iyi yorum :F

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Hocam Aynı fnaf 4 gibi değilmi bende evde tekim 6-7 saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kendimi oyunun içindeymişim gibi hissediyorum korkudan napcağımı bilmiyorum hadi kadın geldi kapıyı parçalıyor hangisini yapmalıyım camdanmı atlıyım kadın gelmeden polismi çağrıyım yoksa tüfekle vuruyummu yoksa ona yemmi oluyum?

Hafiyye-iAbdülhamid-iSani

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,130
Hocam Aynı fnaf 4 gibi değilmi bende evde tekim 6-7 saat.

Yani kendimi oyunun içindeymişim gibi hissediyorum korkudan napcağımı bilmiyorum hadi kadın geldi kapıyı parçalıyor hangisini yapmalıyım camdanmı atlıyım kadın gelmeden polismi çağrıyım yoksa tüfekle vuruyummu yoksa ona yemmi oluyum?
Böyle hissetme. Neden gerçek olmayan bir şeyleri gerçekmiş gibi düşünüp kendini boş yere korkutuyorsun ki

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Hocam Annemler gelince polise haber vermeyi düşünüyorum şuan arkadaşım geldi yanımda oturuyor oda az korkmaya başladı ne yapmalıyız?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Şuan Son Ses Pcde Türkü Dinliyoruz Ama Bir Yandan Hayla Aklımdan Çıkmıyor.

baban varya evde!! kendiside duyması lazım mantıken?
Babam işte hocam.

Şuan Tüm Işıklar Açık.

Ben Evi Baştan Sona Kontrol Etmeye Gidiyorum Herkeze Güle Güle Kontrol Ettikten Sonra Haber Veririm.

Şuan Vestiyere Baktım Birşey Yoktu Ama Salondan Bakınca Hafif El Vardı Sadece Fotoğrafı Çekcekken Telefonun Şarjı Bitti Malesef.

Son düzenleme:

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Arkadaşlar Yaşım 16 Her Gece Yatarken Hep Tıkırtılar Geliyor Odadan Ve Mutfaktan daha çok geliyor ve yatarken çok tırsma ve korkmam oluyor.

Duyduğum Seslerden Evde Başka birinin olduğunu sanıyorum.

Evde tektim ama.
Yalnız değilsin ben tıkırtı bağırış her şeyi duyuyorum ama umursamıyorum

Bu videoyu izle

Adama. Niye bunları gösteriyon adam zor duruyor evde :D

Ben gece geç saatlerde evde teksem oluyor 1 elham 3 kulhü okuyup uyuyorum siz polis tüfek falan abartmışsınız be

Son düzenleme:

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Şuan evde tekim ışıklar kapalı perdeler sonuna kadar indirilmiş laptop masada ve az sonra oyun oynayacağım önceden çok korkardım ama su içmeye koşarak giderdim mesala şimdi pek bi korkum yok karanlığı sevdiğimden dir belki

Pcdeyim şuan su içmeye gideceğim elimde tüfek var sonra arkadaşım gelene kadar bekleyeceğim.
tüfekle sakın dolaşma bence arkadaşın gelir yanlışlıkla sıkarsın falan hiç risk alma

Son düzenleme:

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Kanka korkma bende önceden böyle şeyler yaşardım veya bilinçaltında yaşadığımı zannederdim herneyse. Bu tarz şeylerden felaket korkuyordum. Hatta akşam eve çıkmaya korkup annemi aşağıya çağırmıştım yani o kadar tırsaktım. Zaman geçti bunları umursamamaya başladım şimdi 3 saatlik korku filmini 12 de başlayıp gece 3 e kadar izliyorum. Felak nas oku al abdestini namazını kıl insanın içine huzur doluyor.

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137
Kanka korkma bende önceden böyle şeyler yaşardım veya bilinçaltında yaşadığımı zannederdim herneyse. Bu tarz şeylerden felaket korkuyordum. Hatta akşam eve çıkmaya korkup annemi aşağıya çağırmıştım yani o kadar tırsaktım. Zaman geçti bunları umursamamaya başladım şimdi 3 saatlik korku filmini 12 de başlayıp gece 3 e kadar izliyorum. Felak nas oku al abdestini namazını kıl insanın içine huzur doluyor.
en iyi 2.cevap

tabi en iyi 1.cevap olmka istiyorsan 5 tl donate atarsın

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,941
Cin'se sorun yok. Onlar da iyi çocuklar. Ama fare'yse ve evde peynir fıstık yiyecek bir şey bulamazsa yanına gelebilir. Ayaklarını yorgandan çıkarma, çünkü ayaklar peynir gibi kokar.

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Daha önce de böyle şeyler görüyor muydun? Sesler çağıran birileri falan.Ve yanlış anlama ama ailende psikolojik rahatsızlığı olan birileri var mı? Dayı hala amca teyze falan?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Bunlar zamanla geçecek :) Eğer Kur
mussallat olur sanki biz demeyi bilmiyoz mu

tövbe tövbe 3 harfli şey mussallat olmuş olabilir c_n
31 yaşında olmadığın o kadar belliki...
Bu çocukları korkutmak için yapılan bir hikaye...
Gel deyince gelmiyor...
Yallah cinler yallah deyince gitmiyor...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Şöyle bir savunma mekanizması geliştirmelisin...

Işıkları açık bırak, biraz olsun rahatlarsın, hatta ışık açık uyuyabilirsin. Kısa zaman içinde kolayına gelecek şekilde anlamlarını da öğrenerek nas ve felak ve ayetel kürsi okuyabilirsin, ezberlemek zorunda değilsin yani ilk başta... Namaz için en kolay şekilde başlangıçlar yap. Ve unutma Kimseden ya da hiç bir şeyden korkmaman gerekiyor, Allah bana yeter, de. Hiç bir şey olmayacaktır sana, aynen şu zamana kadar olmadığı gibi. Seni korkutmak bu kadar kolay olmamalı, cesaretini topla ve annene ve babana bu durumu cesaretle anlat. Beraber bir çözüm geliştirebilirsiniz, büyük olasılıkla bir psikoloğa ya da psikatri biriminden yardım alabilirsiniz eğer durum tekrar ediyorsa veya ciddi ciddi ilerliyorsa...

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
İşletiliyoz gibi de hadi hayırlısı diyorum 6 sayfa işlettiysen kötü şeyler söyleyecem!

Şöyle bir savunma mekanizması geliştirmelisin...

Işıkları açık bırak, biraz olsun rahatlarsın, hatta ışık açık uyuyabilirsin. Kısa zaman içinde kolayına gelecek şekilde anlamlarını da öğrenerek nas ve felak ve ayetel kürsi okuyabilirsin, ezberlemek zorunda değilsin yani ilk başta... Namaz için en kolay şekilde başlangıçlar yap. Ve unutma Kimseden ya da hiç bir şeyden korkmaman gerekiyor, Allah bana yeter, de. Hiç bir şey olmayacaktır sana, aynen şu zamana kadar olmadığı gibi. Seni korkutmak bu kadar kolay olmamalı, cesaretini topla ve annene ve babana bu durumu cesaretle anlat. Beraber bir çözüm geliştirebilirsiniz, büyük olasılıkla bir psikoloğa ya da psikatri biriminden yardım alabilirsiniz eğer durum tekrar ediyorsa veya ciddi ciddi ilerliyorsa...
Dile getirmek istemedim ama işletmiyosa ve olay bu kadar devam ediyor yani resmen sürekli izlendiğini falan hissediyor sesler duyuyorsa ikinci bir ihtimal şizofreni aklıma geliyor...Bir anda bu duruma geldiğinide sanmıyorum eğer doğruysa. Ama içimden kuvvetli bir his sabahtan beri dalga geçip eğleniyor diyo:/

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Ben yine de iyi düşünüp yardımcı olmaya çalışayım... :) Eğer durum gerçek ise gerçekten korkunç olur özellikle ilk rahatsızlık dönemlerinde... O yüzden ben yardıma devam diyorum.

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaşlar sana tavsiyeleri vermişler hepsini maalesef okuyamadım.
Fakat böyle şeyler olabiliyor.Ateşten yaratılmış olan cinler tarafından yapıldığını düşünüyorum.
Ama korkmana gerek yok Allah izin vermediği sürece senin hayatına karışamaz.Ancak sana bir büyü sonucu bulaşabilirler.Cinler bir nesne veya eşyayı sonsuza kadar yok edemez fakat belirli nesnelerden ses çıkartabilirler.Genellikle cinler insanlarla alay etmeyi sever.Bundan dolayı bu tür sesler çıkarttıkları düşünülmektedir.Sen ne kadar korkarsan onların eğlenceleri artar.Mutlaka gusül abdestsiz evde dolaşma.Tuvaletlere girerken sol ayak çıkarken sağ ayakla çıkmayı unutma.Girdiğin odalara Allah'ın selamı ile gir.Gusül abdestinin yanında normal abdestini de gün boyunca tazelemeye çalış.5 vakit namazını kılmaya ve Allah'a dua etmeyi sakın unutma.Yatmadan önce de bilgisayarından veya telefonundan Kuran-ı Kerim dinleyerek yatarsan nefsini rahatlatır ve seni rahatsız edemezler.Korkacak bir şey yok izlediğiniz amerikan yapımı filmlerdeki gibi hayatınıza müdahale edemezler.Youtube'ta da gördüğünüz paranormal olaylara itibar etmeyiniz.Onların zaman dilimi ile bizim zaman dilimimiz ayrıdır.Bırakın bir insan gözü onları ultraviole ışınları bile göremez.Sadece onları kalp gözü açık Allah tarafından izin verilen kişiler görebilir.
Umarım bunu sonuna kadar okursunuz.Yararlı olduysam ne mutlu bana.

İyi geceler iyi forumlar..