Gece olunca değişiyorum!

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar Merhaba,
Önceden kendi farkında olduğum bir konuydu şimdilerde insanlardan da duyuyorum, uydurmadığım birşey olduğuna karar verdim.
Hava kararıp saatler ilerleyince ben değişiyorum. :D Hal, hareket, tavır olarak. Gündüz mesela sakin biriyim gece olunca değişik tepkiler verebiliyorum. Mesela daha alıngan oluyorum daha çok kusur buluyorum insanlarda vs vs
Dota oynuyoruz geceleri, oynadığım sitil bile değişiyor belli bir saatten sonra.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Geceleri dotayı az oyna uyu biraz bişeyciğin kalmaz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kurt adama filan dönüşüyorsun sandım bende :P :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hormonal bi durumdur ve tetikleyen şeyin mevsimsel olduğu düşüncesindeyim.

Sen hal ve hareketlerinin gece veya gündüz normal olduğu düşüncenle farklılık olmadığı bi düşğnce yapısıyla devam et yoksa sırf bu düşünce başına olmadık iş açar.

Bir tek örnek istersen takıntılı biri olursun kısa zamanda ...

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
geceleri yatmadan önce 4/2 oranında votkayı sek iç hiçbir şeyciğin kalmaz :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bence net herkeste olan birşey o.

[video=youtube;VGz1dZ4Sg-g]https://www.youtube.com/watch?v=VGz1dZ4Sg-g[/video]

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
Ben bu işi çok takmıyorum da hal böyle :D
Gündüz 22 gece 57 yaşında gibiyim :D Daha oturaklı oluyorum, daha ince düşünüyorum... Sınavlara da 21:00dan sonra çalışıyorum zamanı daha verimli kullandığımı farkettim o sıralar.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ben bu işi çok takmıyorum da hal böyle :D
Gündüz 22 gece 57 yaşında gibiyim :D Daha oturaklı oluyorum, daha ince düşünüyorum... Sınavlara da 21:00dan sonra çalışıyorum zamanı daha verimli kullandığımı farkettim o sıralar.
Sınav mevzusu yumurtanın geldiğini hissettiğin içindir :D

sonbaklava

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D kardeş o bende de oluyo.... Sevgilime sorabilirsin çok değişiyorum.... Gündüz trilyoner gibi havalardayım, kızı pek önemsemem, gece olunca tecavüzcü coşkunun ilk yardım aşkı doğuyor içime

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Merhaba,
Önceden kendi farkında olduğum bir konuydu şimdilerde insanlardan da duyuyorum, uydurmadığım birşey olduğuna karar verdim.
Hava kararıp saatler ilerleyince ben değişiyorum. :D Hal, hareket, tavır olarak. Gündüz mesela sakin biriyim gece olunca değişik tepkiler verebiliyorum. Mesela daha alıngan oluyorum daha çok kusur buluyorum insanlarda vs vs
Dota oynuyoruz geceleri, oynadığım sitil bile değişiyor belli bir saatten sonra.
Aynı şey bende de var gece çok duygusal oluyorum

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Vücudun gündüz vakti ile gece vakti salgıladığı hormonlar farklıdır.Tamamen biyolojik bir durum.Herkes böyle.Sabah 8 de uyandığımız halimizle gece 2 de yatmaya hazırlandığımız halimiz farklıdır tabi ki.

Syphion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de yalnız olduğumu sanıyordum[emoji2] Benzer şeyler bende de oluyor, geceleri kendimi daha düşünceli hissederken sabahları daha umursamaz oluyorum

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bilim adamları bu durumu şöyle açıklıyor sabahları daha mantıklı davranırken akşam olduğu zaman daha duygusal oluyormuşuz.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
:D kardeş o bende de oluyo.... Sevgilime sorabilirsin çok değişiyorum.... Gündüz trilyoner gibi havalardayım, kızı pek önemsemem, gece olunca tecavüzcü coşkunun ilk yardım aşkı doğuyor içime
kahkaha attım lan manyak herif :DDDDDDDDDD