Gary Cahill'ın İsim Telaffuzu Bilmiyenler Okusun, Okutsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kari cahil işte gidin okutun ne zorladiniz :D :D

Şuanda dönen bu muhabbeti herkes kendi tarzıyla yönlenirdiği içi konu şuanda çorbaya dönmüş durumda böyle devam ederse en üst yetkili ile görüşüp konuyu kaldırmasını rica etmekten başka bir çarem kalmıyor :D biz ne diyoruz millet bize ne diyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Pervasızca, Alay ederek, Dalga geçerek, Zorlayıcı yorumlar dolayısı ile konumuz yetkiliye bildirilmiştir. en kısa sürede konuyu kaldıracağına inanıyorum. insanlar ile bu şekilde dalga geçmek alay etmek hoş değildir, size böyle yapılsa demek ki hoşunuza gidecek, ciddi anlamda üzüldüm, konunun aşırı derecede alaya ve zorlayıcılığa gittiğini fark ediyorum. daha fazla uzamadan bildirilmiştir. bir daha böyle konular açmayacağım, herkes kendi bildiği gibi okuyup anlasın.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bastian Şıvanştaiger :D Adnan Yanuzay :D Garry Kehıl ben hepsini biliyorum :D bilmiyenler öğrensin amaçlı yazdım, amacım tartışma çıkartmak değildi :D ama bazı arkadaşlar veya abiler tartışma yaratmayı çok sevdikleri için hep kendilerince bir yerlere çektiler :D eyvallah ben bişey demiyorum, herkesin mesuliyeti kendine aittir :) bu yüzden'de kimseyi eleştirmiyor ve yadırgamıyorum, dilimiz zengin her kelime birbirlerini bağlıyor :D saçmalamadıkça istediğimiz harfi kullanabiliriz :D ben kullanıyorum şahsen :) istiyen istediğini yapar milletin derdi beni germedi açıkcası ben bildiğimi yaparım başkası kendi biliğini tarıştma falan istemiyorum, kim ne biliyorsa bildiği ile kalsın :)

Cahill - Kehıl olarak telaffuz edilir
Januzaj - Yanuzay olarak telaffuz edilir

Bunları öğrendiyseniz, merakınız giderildiyse ne mutlu bana, lütfen tartışma çıkartmayın, ben bunun için bu konuyu açmadım, alaycı üsluplar aşırı profesyoneller ile kapışacak veya tartışma çıkartıcak değilim, sadece söyledim yani olay bu :D kırdıysam veya üzdüysem affola.
Telaffuz yazmışsın ama onların da telaffuzunu yazmak gerekiyor sanırım. Garry Kehıl yarı yarıya olmuş, Garry diye mi okuyacağız? Şıvanştaiger nedir abi :)

Arkadaşlar haklı, faydalı olayım derken Türkçe yanlışların bitirmiş seni.

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Telaffuz yazmışsın ama onların da telaffuzunu yazmak gerekiyor sanırım. Garry Kehıl yarı yarıya olmuş, Garry diye mi okuyacağız? Şıvanştaiger nedir abi :)

Arkadaşlar haklı, faydalı olayım derken Türkçe yanlışların bitirmiş seni.

Beni bitiren hiç birşey yoktur. yanlışlarım olabilir, bundan malzeme çıkartıp'da karşıdakini yermek, alaylı şekilde aşağılamak ve insanların isimleriyle dalga geçmek, capslere kapak yapmak, onların başına aynı şeyler gelse memnun kalıcak bir kitle ile yaşıyoruz. yazdığım o yazıdaki esprili şeyleri anlamadıysanız benlik bir durum yok. insanlar birazda kendi hatalarını anlaması gerek. ben kendimi biliyorum, başkasının beni illa bilmesi gerekmez. konuyu çorba yapan kesim birazcık utansın.

usluyorum

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beni bitiren hiç birşey yoktur. yanlışlarım olabilir, bundan malzeme çıkartıp'da karşıdakini yermek, alaylı şekilde aşağılamak ve insanların isimleriyle dalga geçmek, capslere kapak yapmak, onların başına aynı şeyler gelse memnun kalıcak bir kitle ile yaşıyoruz. yazdığım o yazıdaki esprili şeyleri anlamadıysanız benlik bir durum yok. insanlar birazda kendi hatalarını anlaması gerek. ben kendimi biliyorum, başkasının beni illa bilmesi gerekmez. konuyu çorba yapan kesim birazcık utansın.
Sakin ol bence. Ben de espirili yaklaştım ama çok agresif cevap veriyorsun, üstelik konuyu açma sebebin insanları düzeltmek ama seni düzeltmek isteyenlere ben buyum diyorsun. O zaman konuyu neden açtın ki? Herkesin doğruları vardır sonuçta. Sen kehıl dersin ben çahil derim, başkası cahil der, bir başkası da kahil der. Neyse, hayırlı geceler.

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sakin ol bence. Ben de espirili yaklaştım ama çok agresif cevap veriyorsun, üstelik konuyu açma sebebin insanları düzeltmek ama seni düzeltmek isteyenlere ben buyum diyorsun. O zaman konuyu neden açtın ki? Herkesin doğruları vardır sonuçta. Sen kehıl dersin ben çahil derim, başkası cahil der, bir başkası da kahil der. Neyse, hayırlı geceler.

Konuyu açma sebebim, bilmiyenlerin bilmesini, birisi sorduğu zamanda doğru olanını söylemesini istememdir. burada art niyet yok. ama konunun bu boyuta, daha çok tartışmaya yönelik gelişeceğini bilseydim, hiç açmazdım. zaten bir daha olmayacak. ben gereken dersi aldım. nasıl biliyorlar ise öyle söylesinler, iyi niyetten maraz doğarmış babaannem öyle derdi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
jackurvile thomson bu nasıl okunuyor?

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bak o zaman bunlar da benim iyi niyetimdir. Bilmeyenler bilsin, öğrenemeyenler öğrensin diye yapıyorum.
Konuyu açma sebebim, bilmeyenlerin bilmesini, birisi sorduğu zaman da doğru olanını söylemesini istememdir. Burada art niyet yok. Ama konunun bu boyuta, daha çok tartışmaya yönelik gelişeceğini bilseydim, hiç açmazdım. Zaten bir daha olmayacak. Ben gereken dersi aldım. Nasıl biliyorlar ise öyle söylesinler, iyi niyetten maraz doğarmış babaannem öyle derdi.
Başkalarını düzeltmeye bu kadar hevesli isen bir gün birisi de gelip seni düzelttiği zaman alınmaca darılmaca yok.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Aaa adam ciddiymiş, ben geyik olsun diye açtı zannediyordum.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Aslında sizin karakterde olan insanlara birnevi hayranım; her tip insanla anlaşa bilen, önyargı ve egosu olmayan, gereksiz sinir yapmayan, kısaca konu amacınız eğlence belli kötü amaç yok :)

O değilde senin böyle düşünmen çok daha iyi olmuş :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Olaya bak ya :D

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bak o zaman bunlar da benim iyi niyetimdir. Bilmeyenler bilsin, öğrenemeyenler öğrensin diye yapıyorum.

Başkalarını düzeltmeye bu kadar hevesli isen bir gün birisi de gelip seni düzelttiği zaman alınmaca darılmaca yok.

Bir gün o birisin beklerim.

Aaa adam ciddiymiş, ben geyik olsun diye açtı zannediyordum.

Konu gayet iyiydi, bozuldu.

O değilde senin böyle düşünmen çok daha iyi olmuş :D

Niyet iyi

Saptı işte, tekrar yetkili ile konuşacağım kapatsın.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sanal sakinleşdirici :) [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION]

ccosan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Madem telaffuza bu kadar önem veriyorsunuz keşke başlıkta "bilmiyenler" şeklinde yanlış bir ifade kullanmasaydınız :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Türkiye seninle gurur duyuyor! :hammer:

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Madem telaffuza bu kadar önem veriyorsunuz keşke başlıkta "bilmiyenler" şeklinde yanlış bir ifade kullanmasaydınız :)

Ne olmuş, cümlede değişen ne ?

Şart, Bana olduğu kadar insanlar ile ilişkilerde sorun yaşayanlarada şart.

Türkiye seninle gurur duyuyor! :hammer:

Türkiye kimseyle gurur duymaz, seninle gurur duyan oldu mu ?

Konu güzel reyting alıyor :D demek ki bütün site bu kadar tartışmaya müsait :D benlik sorun yok millet saptırdı, konuyu kapatması için bir sürü yetkiliye yazdım ancak geri dönen olmadı :D devam etsin, bende cevabını veririm madem :D

Birilerinin hatalarını düzeltmeyi isteyen ne kadar insan varmış ya :D hiç kendilerinin hatalarına dönüp baktı mı ki bunlar ? :D

Adam ciddiymiş dağılın beyler.

Yok ciddi değilim :D konu öyle bir boyuta geldi ki siyaset meydanı'na döndü :D

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hadi gençler daima genç kalanlar :D milletin hatalarını malzeme yapıp üzerinden prim yapanlar :D kendi hatalarını görmeyip başkalarının hatalarını görenler :D hadi ben bilmiyenler diyorum herkez diyorum gelin tartışalım :D hazır konu siyaset meydanı oldu Z mi S mi İ mi yoksa E mi kullanılır tartışalım :D dünya meselesi yapalım :D Türk Dil Kurumu araya girsin hepimizi g*t etsin :D

Biraz daha konuyu alevlendirelim ki yetkili biri gelip görsün :D maksat amaç o yani :D yoksa bu konu durulmaz :D

Ben 17 sene israil'de yaşadım :D türkçem bozuk olabilir ondan dolayıdır :D Moşe Dayan ile akrabalığımızda var :D hadi birazda ırkçılık yapalım :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Konu dışına çıkarsanız konu kapanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...