Gary Cahill'ın İsim Telaffuzu Bilmiyenler Okusun, Okutsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Selam Arkadaşlar;

İngiltere liginde Gary Cahill isimli bir oyuncu var, bu oyuncuya bizim millet yazıldığı gibi okunan Cahil diyor :D bu çok dikkatimi çekti bundan kısa bir süre önce Playstation Salonuna gitmiştim ordan biri tuttu bu Cahil kimmiş dedi :D ben orda iptal :D sonra dayanamayıp şöyle dedim. 'Bu adamın adı Cahil Değil Telaffuzu Kehıl'dır dedim :D öyle mi abi ya falan dedi bende evet dedim öyle :D bizim memleketteki gibi yazıldığı gibi okunmaz dedim :D telaffuzlarda böyle sıkıntılar çıkıyor tabi :D

Kısaca bu adamın Adı Cahil değil Kehıldır. bilmeyenler öğrensin, öğretsin bu dertte bitsin :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Teşekkür ederiz. Bütün arkadaşlarım bende dahil bu adamın isminin nasıl telaffuz edildiğini senelerdir bilmiyorduk. Hatta gece rüyalarıma dahil giriyordu o derece. Hatta forumlarda ve kime sorsam bu ismin okunuşu nasıl diye soranlarla karşılaştım.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bilgilendirme için teşekkürler :mrgreen:

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kehıl ile Aynı boyda ve Kiloda sayılırız onun Boy 1.91 Kilo 86 Benim 1.92 Kilo 85 :D şimdi Galatasaray Menajerliği yapıyorum ileriki zamanlarda Ultra Galatasaray olarak save paylaşımı yapıcağım yeni oyuncular ile beraber tabi :D Kehılda eğer emekli olmazsa Takıma alıcağım tabi :D bir diğer oyuncuda Adnan Januzaj'dır Telaffuzu Adnan Yanuzay belki duyanlar vardır :D

Ultra Galatasaray Save yakında.. az bekleyin hele :D

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Adam cahil se biz ne yapalım hacı

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Başta garı cahil diye okudum. Öyle okumuya devam edicem. :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fifa'damı Pes'demi menajarlık, Griezman'ı da al güçü iyi veriyolar

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Adam cahil se biz ne yapalım hacı

En azından saygı duysan yeter :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Başta garı cahil diye okudum. Öyle okumuya devam edicem. :D

Doğrusunu bilsen yeter :) biri sorduğu zaman alay konusu olmaktansa doğrusunu söylersin :)

Ben pes oynuyorum :)

Ben pes oynuyorum :)

Teşekkür ederiz. Bütün arkadaşlarım bende dahil bu adamın isminin nasıl telaffuz edildiğini senelerdir bilmiyorduk. Hatta gece rüyalarıma dahil giriyordu o derece. Hatta forumlarda ve kime sorsam bu ismin okunuşu nasıl diye soranlarla karşılaştım.

Geceleri rüyana girmesi gerekmez, Maçları takip ediyorsan spikerler söylüyorlar zaten, az kulak ver öğrenirsin :)

tridinebandiyum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalnız "BİLMİYENLER" değil "BİLMEYENLER" olacak.. :devil2:

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Konuşma dili ile yazma dilini karıştırma bilmiyenler diye okuyabilirsin ama bilmeyenler diye yazmak zorundasın önce dilini öğren

Herkes kendin'den mesül :) ben Herkes derim Herkez derim bilmiyenler derim bilenler derim :) sen bilmeyenler'de :)

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Bana yönelik oldu gibi :D Mesuliyet tabi :D

Dili kafana göre değiştiremezsin

Sen değiştirme ben değiştiririm, nasıl ingilizcede Siyahi dostlarımız Nigga bazen Niggaz diyorsa bende Herkes ve Herkez deme lüksüne sahibim :) sen deme öyle kal, ben derim :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Sen değiştirme ben değiştiririm, nasıl ingilizcede Siyahi dostlarımız Nigga bazen Niggaz diyorsa bende Herkes ve Herkez deme lüksüne sahibim :) sen deme öyle kal, ben derim :)

Schweinsteiger'in nasıl okunup yazıldığını biliyorsan bunların hiçbirine gerek yok mezun sayılırsın :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ufkum iki katına çıktı eyv.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Haa bende Pes'e geçmeyi düşünüyorum ama 2016 da

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bastian Şıvanştaiger :D Adnan Yanuzay :D Garry Kehıl ben hepsini biliyorum :D bilmiyenler öğrensin amaçlı yazdım, amacım tartışma çıkartmak değildi :D ama bazı arkadaşlar veya abiler tartışma yaratmayı çok sevdikleri için hep kendilerince bir yerlere çektiler :D eyvallah ben bişey demiyorum, herkesin mesuliyeti kendine aittir :) bu yüzden'de kimseyi eleştirmiyor ve yadırgamıyorum, dilimiz zengin her kelime birbirlerini bağlıyor :D saçmalamadıkça istediğimiz harfi kullanabiliriz :D ben kullanıyorum şahsen :) istiyen istediğini yapar milletin derdi beni germedi açıkcası ben bildiğimi yaparım başkası kendi biliğini tarıştma falan istemiyorum, kim ne biliyorsa bildiği ile kalsın :)

Cahill - Kehıl olarak telaffuz edilir
Januzaj - Yanuzay olarak telaffuz edilir

Bunları öğrendiyseniz, merakınız giderildiyse ne mutlu bana, lütfen tartışma çıkartmayın, ben bunun için bu konuyu açmadım, alaycı üsluplar aşırı profesyoneller ile kapışacak veya tartışma çıkartıcak değilim, sadece söyledim yani olay bu :D kırdıysam veya üzdüysem affola.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aslında sizin karakterde olan insanlara birnevi hayranım; her tip insanla anlaşa bilen, önyargı ve egosu olmayan, gereksiz sinir yapmayan, kısaca konu amacınız eğlence belli kötü amaç yok :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Mesajlara baktım da daha Türkçe yazamıyorsun, gelmiş burada İngilizce telaffuz öğretiyorsun. Sayende iyi aydınlandık vallahi.

Mesajlara baktım da daha Türkçe yazamıyorsun, gelmiş burada İngilizce telaffuz öğretiyorsun. Sayende iyi aydınlandık vallahi.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
onun teleffuzu kehıl değilde keyhiıl olmasın. google translate'e teleffuzunu bir sor istersen:)

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

Zaten bu hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam zaten :) herkes kendi bildiği ile devam etsin, elimizden birşey gelmez, buda bana bir ders oldu en niyahetinde :D

onun teleffuzu kehıl değilde keyhiıl olmasın. google translate'e teleffuzunu bir sor istersen:)

Maç takiplerinde Kehıl olarak söyleniyor, Translate ilede Keyhiıl buda doğru :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şu geldi aklıma :)

yrJU90k.jpg

X Far Ganymede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

yrJU90k.jpg

Bunları gördükçe alaya ne kadar'da yatkın bir millet olduğumuzu öğreniyorum, sizin isminizde Cahill olsa sizede böyle capsler yapıp moralinizi bozsa sizde demek ki hoşlanır böyle kendinizi resimlerde görürsünüz :)

yrJU90k.jpg

Bunları gördükçe alaya ne kadar'da yatkın bir millet olduğumuzu öğreniyorum, sizin isminizde Cahill olsa sizede böyle capsler yapıp moralinizi bozsa sizde demek ki hoşlanır böyle kendinizi resimlerde görürsünüz :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kari cahil işte gidin okutun ne zorladiniz :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...