Garmin'den alternatif yol projesi

Bu konuyu okuyanlar

soner23

Profesör
Katılım
20 Mart 2008
Mesajlar
1,543
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Yeni bölümün hayırlı olması dileği ile ilk mesaj benden olsun

Garmin Türkiye Distribütörü Baytekin Teknik Cihazlar Genel Müdürü Cem Baytekin, 2010 sonunda tamamlanacak proje ile yeni navigasyon cihazlarının trafiğin sıkıştığı noktalarda sürücülere alternatif yol önerisinde bulunacağını kaydetti.

19936.jpg


Garmin'den alternatif yol projesi

Garmin Türkiye Distribütörü Baytekin Teknik Cihazlar Genel Müdürü Cem Baytekin, 2010 sonunda tamamlanacak proje ile yeni navigasyon cihazlarının trafiğin sıkıştığı noktalarda sürücülere alternatif yol önerisinde bulunacağını kaydetti.

Baytekin, yaptığı yazılı açıklamada, navigasyon sektöründe geçen yıla oranla bu yıl yüzde 100 büyüme beklediklerini belirterek, yeni ürünler hakkında bilgi verdi.

Özellikle ''alternatif yol'' projesinin 2011 yılına damgasını vuracağını belirten Baytekin, ''2010 yılı sonuna kadar tamamlanacak proje ile, navigasyon cihazlarımız, trafiğin sıkıştığı noktalarda sürücülere alternatif yol önerisinde bulunacak'' ifadelerini kullandı.

Navigasyon cihazlarının yakıt, zaman ve çevre tasarrufu sağladığına dikkati çeken Baytekin, Garmin olarak pazarın yüzde 35'ine sahip olduklarını kaydetti. Baytekin, navigasyon cihazlarının büyük kentlerde daha çok rağbet gördüğünü vurgulayarak, büyük şehirler dışında en fazla satış yaptıkları ilin Ordu olduğunu belirtti.

Balık tutma cihazlarının da ilgi çeken ürünler arasında yer aldığını ifade eden Baytekin, otomobil navigasyon cihazlarının fiyatının 250 liradan, marina ürünlerimizin ise bin dolardan başladığını kaydetti.

Başta futbol olmak üzere, bütün spor dallarında kalp krizi rahatsızlıklarının çok sık görülmeye başladığını ve geliştirdikleri ''fitness saat'' ürünü ile antrenmanlarda yaşanan kalp krizi riskini azaltarak antrenmanların sorunsuz geçebileceğini anlatan Baytekin, 400 dolardan satışa sunuldukları fitness saatin sporcular tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

Baytekin, şöyle devam etti:

''Ürünümüzün normal ve GPS'li olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Talep daha çok GPS'li ürünümüzde. fitnees saat ile birlikte bir de bilgisayara bir yazılım kurularak, antrenman sırasında saati takan sporcu yakın takibe alınıyor.

Antrenör bu sayede sporcunun ne kadar koştuğunu, ne kadar kalori harcadığı görebiliyor ve kalp ritmini kontrol altında tutabiliyor.

Cihaz, bu noktalarda beliren artışlarda, sesli uyarılarda bulunarak, hem sporcuya hem de antrenöre anlık bilgi veriyor.

Sporcular kaç kilometre koşacaklarını, ne kadar kalori yakması gerektiklerini, koşacakları mesafe ve sürelerini dilerlerse kendileri cihaza yüklüyorlar, isterlerse de bu seçenekleri cihaz, koşu esnasında otomatik olarak kendilerine sunuyor.

Kaynak
 

Son mesajlar

Üst