Garip bir rüya gibi bir şey

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Merhaba arkadaşlar öncelikle garip şeyler hissediyorum . Mesela gözlerimi açmak istiyorum açamıyorum. Sanki gözlerim yok gibi. Bir müzik çalıyor devamlı uyanınca bakıyorum o da yok. Bi yerdeyim bi de onu görüyorum ama yine gözlerimi açmaya çalışıyorum yapamıyorum. Sizce nedir bu?

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Merhaba arkadaşlar öncelikle garip şeyler hissediyorum . Mesela gözlerimi açmak istiyorum açamıyorum. Sanki gözlerim yok gibi. Bir müzik çalıyor devamlı uyanınca bakıyorum o da yok. Bi yerdeyim bi de onu görüyorum ama yine gözlerimi açmaya çalışıyorum yapamıyorum. Sizce nedir bu?
Öncelikle besmele çekip bildiğiniz sureleri okuyun.Bir de kafanıza böyle şeyleri takmayın.Takmayın derken panik olmayın.O da olmazsa yatarken yattığınız odada loş da olsa bir lamba açın(şaka anlamında söylemiyorum).O da olmazsa bir psikolga görünün.Ama dediğim gibi sakın panik yapmayın,stresden uzak durun.İyi günler.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Öncelikle besmele çekip bildiğiniz sureleri okuyun.Bir de kafanıza böyle şeyleri takmayın.Takmayın derken panik olmayın.O da olmazsa yatarken yattığınız odada loş da olsa bir lamba açın(şaka anlamında söylemiyorum).O da olmazsa bir psikolga görünün.Ama dediğim gibi sakın panik yapmayın,stresden uzak durun.İyi günler.
Anladım hocam teşekkür ederim

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Buraya yazarken telefon kapandı açıldı OMK :)

HyperXFury

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
O değil de bana da oldu gibi. Yatıyorum ve uyanamıyorum omuzlarımdan birisi bastırıyor gibi oldu. Geçmiş olsun forumdaki üyeler olarak zor günler geçiriyoruz belli ki :D :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Foruma bi geldim bu tipten 2 tane konu var.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Foruma besmelesiz girmeyin arkadaşlar bilenler biraz dua okusun.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,921
İnsanlar kendilerini çaresiz his ettiklerinde, korkuları rüyalarınada yansır.