Garantisiz telefon almak ?

TR Garantisi olmayan 1000 - 2000 TL Arası bir telefon alırmıydınız?

• Evet hiç düşünmeden alırım

Kullanılan: 21 23.3%
  • Hayır kesinlikle almam.

Kullanılan: 33 36.7%
  • Paramı çöpe atacak kadar çok kazanmıyorum

Kullanılan: 36 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bir soru

Kutuyu açtınız ürün çalışıyor, 2 gün geçti cihaz pert... Bunu kaldırabilecek bir yapınız varsa buyrun alın...

Bu tarz ürünleri satıcı garntili alıyor tanıdıktan alınca pek sorun olmuyor :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
garantisiz telefon almak ; bungee jumping yaparken halatı bileklerine bağlamamak demek :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
İphone olursa zaten 1 yıl uluslar arası garantisi oluyor. Başka bir telefon olursa garantiside yoksa almam. Aradaki farka değmez.

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
tanımadığın birinden şeker almak gibi muhtemelen çakma

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
ben aldım
galaxy s2 aldım 569 tl ucuza aldım
telefonu gider özel sigorta yaptırırım 100 lira veririm hepsi o

örneğin htc one x hepsiburada da 2000 lira fakat benim aldığım yerde 1200 lira
800 lira garanti parası mı vereceğiz?

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Garantilerde telefonu alıp en az 1 ayda teslim ederse, garantinin pek bi hayrı kalmaz. Ve telefonunu orda yok yere bekletip kullanırlar. Yani garantili garantisiz fark etmez bence :)

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence sorun olmaz...
sonucta aldıgınız telefonu cogu kısı servıse bıle goturmuyor cogu zaman..
yanı 2000 tl vermek yerıne 1000 tl vermek daha mantıklı

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu aldım HTC Sensation xe Beast Audio Orjinal kulaklığı ile beraber gerçek pasaport kaydı yapılmış sıfır gibi cihaz 900 TL Verdim tüm aksesuarları + 8 gb hafıza kartı ile birlikte... 2 aydır kullanıyorum hayatım boyunca böyle güzel müzik dinlememiştim mükemmel ötesi.....

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=55892]agkorkmaz[/MENTION]
Hayırlı olsun dostum. Güzel fiyata almışsın.

agkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim Şunuda belirtmek isterim sigarayı bıraktım 6 ay sigaraya verdiğim parayla bu telefonu aldım herkese tavsiye ederim :=)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla bende genelde yurtdışından alıyordum ama bugün teklif geldi 1850 tl ye sgs3 32 gb lığını aldım :D yarın elimde birden oldu bitti herşey :D

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonu aldım HTC Sensation xe Beast Audio Orjinal kulaklığı ile beraber gerçek pasaport kaydı yapılmış sıfır gibi cihaz 900 TL Verdim tüm aksesuarları + 8 gb hafıza kartı ile birlikte... 2 aydır kullanıyorum hayatım boyunca böyle güzel müzik dinlememiştim mükemmel ötesi.....

900 tl ye nasıl aldın bana da öğretin böyle şeyleri hep kazık yiyorum aynı telefonu 1800 e almak üzereydim sonradan s3 ü 2000 e aldım

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
çok uzaklarda aramana gerek yok donanimhaber in özellikle ilan bölümü çok faydalı tavsiye ederim bunun dışında sanalpazar gibi yerlere de bakabilirsin :)

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valla bende genelde yurtdışından alıyordum ama bugün teklif geldi 1850 tl ye sgs3 32 gb lığını aldım :D yarın elimde birden oldu bitti herşey :D

sıkıntı çıkmıyor mu ? yurt dışından gelmesi problem yaratmıyomu çünkü arap ülkelerinde falan pc telefon sudan ucuzmuş getirtcem cesaret edemiyorum

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arap ülkesinden aldın mı garantisi olmuyor haberin olsun o yüzden riske girmem ama avrupra ülkelerinden alacağın büyük markalar ait cihazlar genelde Türkiye de de garanti konusunda sıkıntı çıkarmıyor :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
eğer teknoloji bağımlısı biriyseniz ve 2000tl bütce ayıramıyorsanız alınır.
2000tl verip için cız edeceğine ürünün sağlamlığı kanıtlanmış ve kronik bir problemi olmadığı sürece alınır.aradaki o büyük fark ile genpa,kvk vb firmalara para kazandırmış oluyor vede devlete adil olmadığı kadar veregi olarak ödüyoruz.
herşey avrupadaki gibi olsa gerektiği kadar komisyon ve vergi alınsa kimse bu işlere girmez zaten.
biizi bu durumlara getirenler utansın..

doklom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben arap ülkelerinden getiriyom kuzey ıraktan alıyom sabah gidiyom akşam üstü geri dönüyom tr ye garanti okadar önemli değil zaten garanti denen aldatmaca bu ülkede denetimsizlik yüzünden süründürüyo insanları telefon wc ye düşünce garanti kapsamından çıkıyo kullanıcı hatası veya kendi şarj cihazı dışında şarj cihazı kullanmak daha sayamıcam bahanelerle firmalar garanti kamsamı dışına çıkartıyo aleti diyeceksin benim hakkım yokmu var öteki tarafta alırsın