Ahanda böyle olsa alınır.
cihazım geldi bu arada

Ahanda böyle olsa alınır.
Bir soru
Kutuyu açtınız ürün çalışıyor, 2 gün geçti cihaz pert... Bunu kaldırabilecek bir yapınız varsa buyrun alın...
şimdi bi tanıdık bulayımda kayıt ettirelim diye uğraş durcihazım geldi bu aradaama bir sorun var kayıt yaptırmam gerekti tekrar maalesef
![]()
şimdi bi tanıdık bulayımda kayıt ettirelim diye uğraş dur1000 tl kardasın
![]()
şimdi bi tanıdık bulayımda kayıt ettirelim diye uğraş dur1000 tl kardasın
![]()
eyer faturan varsa türkiyede 1 yıl garanti veriyirArkadaşlar merhaba 1000 - 1200 TL Para vererek yurt dışından getirilmiş türkiyede garantisi olmayan bir cihaz almak istermiydiniz ?
turkiyede yasiyosan zaten bunji jumpingi halatsiz yaptigin kesin.garantisiz telefon almak ; bungee jumping yaparken halatı bileklerine bağlamamak demek![]()
tanımadığın birinden şeker almak gibi muhtemelen çakma
Aynı gün kayıt işlemini gerçekleştirdim
perşembe günü 3 adet daha cihaz gelecek kısmetse 3 ü de beyaz olacakbakalım ne olacak
![]()
Arkadaşlar telefonu aldım HTC Sensation xe Beast Audio Orjinal kulaklığı ile beraber gerçek pasaport kaydı yapılmış sıfır gibi cihaz 900 TL Verdim tüm aksesuarları + 8 gb hafıza kartı ile birlikte... 2 aydır kullanıyorum hayatım boyunca böyle güzel müzik dinlememiştim mükemmel ötesi.....
valla bende genelde yurtdışından alıyordum ama bugün teklif geldi 1850 tl ye sgs3 32 gb lığını aldımyarın elimde birden oldu bitti herşey
![]()