Garanti hakkında

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Abilerim merhaba. Lg g4 cihazımı 4 ay önce vatandan almıştım. Şimdi servislik bir durum söz konusu ama garanti belgesi ve kutusuu bulamıyorum. Lg servisine sadece telefonla gitsem bakarlar mı yoksa illa garantiyle kağıdını mı bulmam gerekiyor?

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Abilerim merhaba. Lg g4 cihazımı 4 ay önce vatandan almıştım. Şimdi servislik bir durum söz konusu ama garanti belgesi ve kutusuu bulamıyorum. Lg servisine sadece telefonla gitsem bakarlar mı yoksa illa garantiyle kağıdını mı bulmam gerekiyor?

Emin olmamakla beraber sadece imei numarasindan yapmaları gerek diye biliyorum. Ama en garantisi lg müşteri hizmetlerini arayıp kesin bilgi almak.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798

Bunu yaklaşık 1 ay önce arayıp destek den sormuştum kutu vs şart değil tamir işlemlerinde ama faturayı şart koşuyorlar diye biliyorum yani faturanız yada kutunun içerisinden çıkan garanti belgesi onaylı kaşeli üzerinde tarih atılmış bir şekilde olmak zorunda diye biliyorum.

ama rastgele bir servisi aradım getirin imei den hallederiz dediler onu da anlamış değilim sisteme satıldığı tarih düşüyor düşmüyor bilmiyorum ama bir deneyin derim