Zoboo Mafoo
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamlar arkadaşlar uzun süredir yeni dizeceğim sistem için bakınıyorum sizlerden de öneri tavsiye ve yorumlarınızı almaya karar verdim sistemim şu şekilde
İşlemci
Amd Ryzen 7 3700x kullanmayı düşünüyorum lakin 3800x e de gözüm kaymıyor değil ara işlemci olması dışında gayet hoş bir model
Anakart
Asus Rog Strix x570-F modeli aklımda msi veya başka bir model yok kesinlikle bu
Ram
Marka model yazmadım yazmayacağım vatan bilgisayar da 3200 Mhz 2x8 16 GB RAM işimi görür.
Ekran Kartı
Bu kısımda biraz tereddütteyim Radeon bir kart alacağım ama Rx5700 xt mi yoksa yeni çıkmış henüz piyasada sadece sapphire tarafından üretilen pulse modelinimi almak iyi olur bilemiyorum veya bekleyip farklı model bir kart alabilirim zaten kartı 2 3 ay sonra alacağım belki o zamana farklı firmalardan ürün gelir
Kasa
Corsair in Carbide Serisi SPEC-06 muhtemelen beyaz kasası
Güç Kaynağı
Corsair TXM 750w 80 Plus Gold Modüler bir Psu
SSD
Samsung 250 gb 970 Evo Plus NVMe M2
Sistem genel olarak böyle
Kasaya soğutmaya yardımcı 2 Adet ön kısıma 120 mm cougar fan işlemciye iyi bir termal macun Noctua olabilir.
Sıvı soğutma düşünmüyorum sistemimin ısınma sorunu yaşayacağını tahmin etmiyorum.
Evet millet nacizane yorumlarınızı bekliyorum teşekkür eder iyi günler geçirmenizi temenni ederim.
İşlemci
Amd Ryzen 7 3700x kullanmayı düşünüyorum lakin 3800x e de gözüm kaymıyor değil ara işlemci olması dışında gayet hoş bir model
Anakart
Asus Rog Strix x570-F modeli aklımda msi veya başka bir model yok kesinlikle bu
Ram
Marka model yazmadım yazmayacağım vatan bilgisayar da 3200 Mhz 2x8 16 GB RAM işimi görür.
Ekran Kartı
Bu kısımda biraz tereddütteyim Radeon bir kart alacağım ama Rx5700 xt mi yoksa yeni çıkmış henüz piyasada sadece sapphire tarafından üretilen pulse modelinimi almak iyi olur bilemiyorum veya bekleyip farklı model bir kart alabilirim zaten kartı 2 3 ay sonra alacağım belki o zamana farklı firmalardan ürün gelir
Kasa
Corsair in Carbide Serisi SPEC-06 muhtemelen beyaz kasası
Güç Kaynağı
Corsair TXM 750w 80 Plus Gold Modüler bir Psu
SSD
Samsung 250 gb 970 Evo Plus NVMe M2
Sistem genel olarak böyle
Kasaya soğutmaya yardımcı 2 Adet ön kısıma 120 mm cougar fan işlemciye iyi bir termal macun Noctua olabilir.
Sıvı soğutma düşünmüyorum sistemimin ısınma sorunu yaşayacağını tahmin etmiyorum.
Evet millet nacizane yorumlarınızı bekliyorum teşekkür eder iyi günler geçirmenizi temenni ederim.
Son düzenleyen moderatör: