Yardım Gaming gen eğri ekran kartı yolladı

Bu konuyu okuyanlar

Ekrem_Abi

Öğrenci
Katılım
26 Şubat 2023
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
26
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda mantis 6700XT sistemi aldım hazır sistemde gelen ekran kartımın backplate eğri şekilde geldiği için Gaming.Gen'den ürün değişimi talep ettim. Ürün değişimi öncesi teknik destek adresine ürünün fotoğraflarını mail olarak atmam istendi perşembe günü mail yolladım dönüş olmadı cuma günü telefonla aradım dönüş olmadığını söyledim ismimi ve numaramı not alıp dönüş yapacaklarını söylediler ancak yine dönüş sağlanmadı bu süreçte ben tekrar aynı maili yolladım bugün 25 şubat cumartesi günü tekrar iletişime geçtim, perşembe günü mail yolladığımı cuma günü dönüş olacağını ancak hala olmadığını belirttim, telefondaki operatör hafta sonu olduğunu teknik servisin çalışmadığını söyledi pazartesi günü tekrar aramam söylendi.

Anlamadığım şey yoğunluktan mı böyle süreç uzuyor yoksa işi yokuşa mı sürüyorlar değişim olmaması için bilemiyorum, tüketici olarak hakkım olan değişimi talep ediyorum. Not; kutunun açılış videosu var ancak kargo ben evde yokken komşuma teslim edilmiş ben olmadığım için kargo personeline tutanak tutturmadım kutuda hasar yoktu kargoda ekran kartının başına bir iş geldiğini sanmıyorum. Daha öncesinde ekran kartının başına bir iş geldiği için backplade eğri şekilde diye tahmin ediyorum. (fanlarda, soğutma bloklarında, ızgaralarda ve peteklerde toz yoktu ürün benden önce kullanılmış gibi durmuyor) ürünün üretim tarihini nasıl öğrenebilirim garanti süresini nereden sorgulayabilirim ek olarak bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
 

Görkem Say

Guru
Emektar
Katılım
22 Nisan 2017
Mesajlar
25,739
Çözümler
8
Reaksiyon puanı
24,994
Puanları
113
Degisim yaparlar buyuk ihtimalle merak etme ancak hazir sistemde takili geldiyse kart buyuk ihtimalle kargoda yamulmustur zira takarken fark ederlerdi. Gaming.gen yogun diye musteri hizmetleri biraz isleri yokusa sevmeyi sever ama degistirirlar karti merak etme.
 

Son mesajlar

Üst