Gamer mouse kablosuz mu kablolu mu ?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar gamer mouse almayı düşünüyorum ama kablosuz ve kablolu seçenekler var hangisi daha iyidir ?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Laptop için diyorsan kablosuz almakta fayda var. Ama benim tercihim herzaman kabloludan yana. 100 kişiden 1 kişi kablo der, o da benim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
100 kişiden 2 oldu fullscreen :D

ben laptop kullanıcısıyım fakat kablolu fare öneririm.

en temel sebebi ise oyun faresinin ağırlığının önemli olması. kablosuz farelerde ister istemez pilin ağırlığı hissediliyor.
ayrıca şarj derdi de bitmiyor hiç.

ek olarak fiyatlardaki fark da eklenince kablosuz bence hala daha mantıklı bir seçim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar gamer mouse almayı düşünüyorum ama kablosuz ve kablolu seçenekler var hangisi daha iyidir ?

Oyunlar için kablosuz mouse alınmaz ve önerilmez. Kablolu mouselerin kablosuz mouselere göre tepkime süreleri daha düşüktür..

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
oyun için alıyorsan kesinlikle kablolu almalısın, ama artık kablosuz mouselerin kablolulardan pek farkı kalmadı bence.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Dünyada kablosuz mouse ile oynayan profesyonel bir oyuncu bilmiyorum.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
:) Benimde sorunum zaten tepkime hızlarından kaynaklanan bir sorundu aslında bakarsanız kablosuz mouselarında tepkimeleri neredeyse aynı ama sizinde dediğiniz gibi kararımı kablolu mousedan kullanıcam peki önerebilceğiniz mouse varmı bütçem 100-200 TL arası

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 oldu. A4 Tech Bloody v7.
mouse un kalitesi hakkında biraz bahsedersen iyi olur yoksa gerçekten çok kalitesiz gibi duruyor uzaktan

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bende kablolu diyorum kablosuz logitech vardi illallah ettim hemen kabloluya dondum rahatim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
:) Benimde sorunum zaten tepkime hızlarından kaynaklanan bir sorundu aslında bakarsanız kablosuz mouselarında tepkimeleri neredeyse aynı ama sizinde dediğiniz gibi kararımı kablolu mousedan kullanıcam peki önerebilceğiniz mouse varmı bütçem 100-200 TL arası

mouse un kalitesi hakkında biraz bahsedersen iyi olur yoksa gerçekten çok kalitesiz gibi duruyor uzaktan

O kadar bütçeniz varsa, razer'den başkasını aLmayın..

http://www.gameekstra.com/Razer-Naga-2012-Edition-Gamer-Mouse,PR-3874.html

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2

100 liralık bi mouse. Hiçde kalitesiz diyil. Yumuşak bi yuzeyi var , kadifemsi terleme cok cok az eli kavrıyo. Cokda saglam yerede dusurdum. 3200 dpi. Makro ayarlarını 20 dolara alıyosun. Seri atış modu var hiç sekme yapmadan tek noktaya ateş edebilirsin. Youtube da videolar var rusça ve çince ne dediklerini anmalaya gerek yok mouse nin yaptıklarına bak yeter. 10 numara mouse

S

SDN Okuru

SDN Okuru
thermaltech black serisi yada logitech in g300 g500s de olabilir iyidir