Palit iyi marka diye biliyordum?güvenilir yer anakart ile ekran kartını değiştirmenizi tavsiye ederim b450 falan takın ekran kartı olarak asus falan olsun
Gayet iyi duruyor. Psu markasının gamegaraj olması sorun çıkarabilir belki.
Depolama miktarını belirtmemişsiniz ama ben toplam depolama için en az 1TB öneririm. Anakart markasını bilmiyorum sadece bir de güç kaynağından emin olamadım. Onun dışında bence sıkıntı gözükmüyor.
palit den daha güvenilir olduğunu düşünüyorumÖyle bir şey yok.
marka takıntısı olur sadece. ha ben asus aldım mesela ama stokta onu bulabildiğim için aldım özellikle asus tercih etmedim ne bulursam alacaktımAsus daha garanti olur
tabi efendim biliyorsanız siz daha iyisini önerebilirsiniz dalga geçmiyorum.@JBL, Asus olması önemli değil. Palit daha iyi bir marka. Ayrıca i5 10400F, B450 ile uyumlu değil.
gamegaraj seçenrk sunmuyordu heralde@Semdulge, sistem iyi fakat PSU beni biraz şüphelendirdi. Başka PSU seçeneği yok mu?
Birazcık bilmeden sallıyorsun gibi.tabi efendim biliyorsanız siz daha iyisini önerebilirsiniz dalga geçmiyorum.
;(Birazcık bilmeden sallıyorsun gibi.
Tabiki sunuyor pekçok site gibigamegaraj seçenrk sunmuyordu heralde
Tabiki sunuyor pekçok site gibi![]()
:d@JBL, neyse, forumda dur, öğrenirsin bilgileri?.
Genel olarak konuşmuştum. Kampanya dahilinde değişmeyen parçalar olabilir. Kendi markalarını satmak için de yapmış olabilirler.PSU değiştirilmiyor.
Neyin kafasını yaşıyorsun senin dediğin b450 anakart amd için adam pcyi kullanacak süs olsun diye almıyorgüvenilir yer anakart ile ekran kartını değiştirmenizi tavsiye ederim b450 falan takın ekran kartı olarak asus falan olsun
Sistem güzel PSU belki cooler master corsair fln alınırsa çok çok daha iyi olur. Ancak böylede bir problem yaşatacağını sanmıyorum.
Neyin kafasını yaşıyorsun senin dediğin b450 anakart amd için adam pcyi kullanacak süs olsun diye almıyorve Palit gayet f/p hem güzel hemde ucuz bir ekran kartı.
Maalesef o konuda bir fikrim yok yanlış bir şey söylemeyeyim.Hocam Biostar anakart hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Diğer modellerden artısı eksisi var mıdır?
Sipariş edeceğim, farklı yorum gelirse diye bekliyorum.![]()