Game of Thrones'un Sezon Finali Korsan İndirilme Rekoru Kırdı!

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
163406.jpg

Son bölümü izlemediyseniz lütfen okumayın!

Game of Thrones'un çokça eleştirilen 5. sezonu rekor kırmaya devam ediyor! Sezon finali bölümü 8.11 milyon izleyiciyle dizi tarihindeki izlenme rekorunu kırmıştı!

Dünyayı ve haliyle internet alemini sallayan 5. sezonu ve çok konuşulan son 3 bölümüyle hayatlarımızın ortasına bomba misali düşen Game of Thrones yeni bir rekor daha kırdı. Çıkan haberlere göre, Mother's Mercy isimli 10. bölüm, yayınlandığı ilk 8 saat içinde 1.5 milyon kez ve yayınlandığı günü takiben 10 milyon kez illegal olarak indirildi.

Bu rakamlar dizi tarihindeki en yüksek izlenme ve korsan olarak indirilme oranları! Bütün sezon durup durup, tüm bombaları neredeyse son bölümde patlatan dizi içinse diyecek sözümüz yok...Özellikle Arya, Cersei ve Jon Snow merkezinde dönen son bölüm hayranları şoka uğrattı ve gelecek sezonda neler izleyeceğimize dair soruları arttırdı...

Kaynak

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Yorum yapmak istiyorum ama spoiler olacak. Spoiler'in burada gözükmesi engellense bile, Tapatalktan direk gözüküyor. O yüzden yüzeysel yorum yapacağım. Arya'nın istediği karakter için, bana göre dönüşümü başladı. Cersei bunun intikamını alır. Jon Snow için birşey demeyeceğim. Jon Snow için bir kadından hamle bekliyorum. Jon Snow ile ilgili gelecek sezon için yazılanlar umarım doğru değildir.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Melisandre, Stannis'i Azor Ahai sanıyordu(belki de oynuyordu?) ama Stannis'in durumu ortada. O olmadığını anladı. Azor Ahai de büyük ihtimalle Jon Snow olduğu, Melisandre de duvarda olduğu için Jon geri dirilecek.
Arya'ya gelince, o da büyük ihtimal eğitimi için bir aşama ciddi ciddi kör olduğunu düşünmüyorum.