Game of Thrones (A Song of Ice and Fire) set

thadeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm arkadaşlar.

Game of Thrones (A Song of Ice and Fire)
5 kitaplık seti var ama heryerde türkçe çevrilmişi var. Orjinal ingilizcesini nerden bulabilirim bilen varmı?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
diziyi izliyoruz artık kitap zevk vermez ...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./11kcPCx
Eğer tabletin varsa (Amazon Kindle vs.) buradan bulabilirsin ;)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
diziyi izliyoruz artık kitap zevk vermez ...

Asıl kitabı okuduktan sonra diziyi izlersen hiç bir zevk almazsın diziden çünkü kitap olup da dizide olmayan bir çok olay ve karakter var şuan kargaların ziyafetini okuyorum yani diziye göre çıkacak 4.sezonu ve ne olacağını bileceğim ,çok kişide benim durumumda yani kitabı okuyorlar ve ne olacağını bilecekler ve önceki sezonlarda da anladığım gibi yine kitabın diziden çok üstün olduğunu anlayacağım.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asıl kitabı okuduktan sonra diziyi izlersen hiç bir zevk almazsın diziden çünkü kitap olup da dizide olmayan bir çok olay ve karakter var şuan kargaların ziyafetini okuyorum yani diziye göre çıkacak 4.sezonu ve ne olacağını bileceğim ,çok kişide benim durumumda yani kitabı okuyorlar ve ne olacağını bilecekler ve önceki sezonlarda da anladığım gibi yine kitabın diziden çok üstün olduğunu anlayacağım.

dediğin dogru ama bir kere izledin mi diziyi beni kitap sarmıyor birde kitabı okudum mu dizisini yada filmini izlemem tamamen benim takıntım :D :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Aynen öyle. Söz gelimi 3. sezon 9. bölümdeki sahne kitapta daha güzel, daha heyecanlı, daha duygusal işlenmiş.

Bölümü izleyince o sahne bana yavan geldi açıkçası. Bir de birkaç önemli ayrıntı atlanmış veliaht meselesi gibi.

Bu arada "Ejderhalarla Dans" (Ejderhaların Dansı) da (Türkçe çevirisi) haftaya çıkıyormuş. Ön siparişler başlamış.

Kargaların Ziyafeti'ni bekletiyordum: Ejderhalar da gelince, oh mis :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################################## Yok, o değil.

3. sezon sonrasını merak edenler sadece Kılıçların Fırtınası Kısım 2'yi alıp okuyabilir. Neler var neler.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ya gelecek sezonlar için sakın olaki ip ucu vermeyin arkadaşlar.. :)
Spoilerde kodu olsa da can bu, bakmak istiyo :D