Galaxy Wonder kasması normal mi?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar bende samsung galaxy wonder var rami temizleyince max 200-210 mb boş alan oluyor dead trigger oyununu en düşük ayarlarda hafif kasıyor
daha kötü bir telefon olarak htc desire hd de oyun kasmazken bende niye kasıyor ram kullanımım normalmi acil yardım:crying:

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Advanced Task Killer programını bir dene. :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
desire hd nin neresi daha kötü ram daha fazla wonderdan :) ayrıca arkadaşımda da galaxy w var ve dead triggerda ara ara hafif kasılmalar olduğunu söylüyordu

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
desire hd nin neresi daha kötü ram daha fazla wonderdan :) ayrıca arkadaşımda da galaxy w var ve dead triggerda ara ara hafif kasılmalar olduğunu söylüyordu
işlemci bakımından ve teli elime bi aldım daha menüyü açarken kastı:D

hemmen deniyorum sen dersinde ben denemezmiyim:D

denedim ancak çok bi etkisi olmadı:S

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
işlemci hızı daha düşük ama günlük kullanımda bu çok fazla farketmez :) wonderda oyundayken ram boş alanı 40-50 ye kadar düşüyor ayrıca advanced task killer yerine ram booster kullanabilirsin oyun kastığında oyundan çıkmadan kullanabilirsin bu programı, ama anlık işe yarıyor sadece bu tür programlar

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
işlemci hızı daha düşük ama günlük kullanımda bu çok fazla farketmez :) wonderda oyundayken ram boş alanı 40-50 ye kadar düşüyor ayrıca advanced task killer yerine ram booster kullanabilirsin oyun kastığında oyundan çıkmadan kullanabilirsin bu programı, ama anlık işe yarıyor sadece bu tür programlar
hayır fark ediyor kardeş dedimya tuş kilidini açarken çıkan halka bile kastı gerisini sen düşün dediğin programıda kullanıyorum::D:D:D:DD:D:

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende One x var grafikler gercek gibi hic kasmiyor
One x almani tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler Wonder suan ayak ustu telefondur cok saglam ısletım sıstemı var sız hafıf kasmalara bakmayın ben kullanıyorum ıcınde 32 gb hafıza kartı var ıcı ful uygulama kaynıyor s3 var bıde s3 cok asırı kasıyor ama wonder hafıf ce kasıyor ısletım sıstemı cok saglam wonder sız oyun gıbı oynamıayın telefonu ben ıs olarak kullanıyom ustune telefon yok

omer35700

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy w kullanıcısıyım w aldığıma pişmanım. ram boşaltmaktan yoruluyorum artık biraz da araştırdım başlatıcıdan da kaynaklanabiliyomuş simgeler geç geliyo rehber 5-10 saniyede giriyo. 3Gs bile iyidir kaç yıl önce sinin telefonu olmasına rağmen ama android işte.. Bi şey sorucam ics gelmemesinin temel nedeni nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wonder'a rom kurmadığın sürece bir işine yaramaz kesinlikle internetten stabil bir rom kur öyle kullan.. Benim wonder hiçbir oyunda tek takılma yaşamıyor...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sen oyun oynarken kasıyor diyorsun telefon daha ana işlevini yaparken kasıyor. rehbere girip numarayı tuşladık ara dedik ve 10 saniye sonra aramaya geçti. samsung galaxy w için özelleştirmeler yapacaksın yoksa kullandırtmıyor cihaz kendisini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun benim tlefonumdada var rehbere girerken bile kasıyor ne yapmalıım??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lanet olsun aldığım güne acil birini aramam gerekiyor rehbere girene kadar işin aciliyeti gidiyorrrrr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende burada belirtilen sorunları wonder la yaşıyorum. menülere girerken bile kasıyor. çok pişmanım aman diyeyim siz hata yapmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi wonder alırsın başta süper gelir 4 5 ay sonra sinirlenmeye başlarsın arama yapamaz hale gelirsin telefon boşken sonra cağre ararsın yok rom yukle yok prgm sil yok hafızayı boşalt dur uğraşırsın... uğraşırsın... satıcağım abi bune yaaaaaaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler wonder'ın kasma sebebi ram yiyien uygulamalardır ram yiyien uygulamayı silin veya smart ram booste kullanın gerçekten çok iyi ve 9 sayfa uygulama yükleyenler var bu tel s3 değil en fazla 5 bilemedin 6 sayfa yeter ben 5 sayfa kullanıyorum o hafif kasmaların sebebi ise işlem yapıodur ayrıca oyunlarınızı wireless kapalıyken oynayın wifi de ram kullanır yani internetle çalışan uygulamalrınız varsa bide çok kasarsa sekronizasyon yapar veya dediğim gibi ram yiyen uygulama vardır bende şuan hiç kasma yok hafif var telefondan s3 performansı bekleyemeyiz ve telefonun ram çok az o yüzden ram hesabı şart! birde en az 3 4 tane oyun olsun 10 20 tane oyun yüklerseniz tabikide kasar ve oyunlarnız çok ağırsa en çok oynadığınız kalsın bide yanında küçük mb bi oyun mesele raging thunde cut the rope bnde bunlar var gerisi program e posta filan bnm tel süper şuan biraz çok yazdım ama olsun umarım yardımcı olmuşumdur.

mustafa938

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wonder artık yaşlandı . romlar ile kasması zor zar gidiyor . bole telefon olcağına olmaz olsn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede wonder var du boster kullanıyorum kasma yapmıyor sadece fifa 14 oynarken arda kasıyor onuda du boster hallediyor otomatık:thumbup: