Galaxy SII vs Huawei Ascend P1

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Başlıktanda anlaşılacağı gibi iki telefon arasında kaldım.
Samsung'a Huawei'den daha çok güveniyorum ancak 1.5Ghz işlemci ve Gpusunun methi bana Huawei'yi düşündürüyor. Sizdende öneri almak istiyorum.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gpu sunun methi derken :D o gpu 2009 dan kalma haberin olsun. Onun dışında huawei çok iyi sonuçlar almış ana sayfa haberlerinde vardı testi. Bence alınabılır bir telefon huawei.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
huaweinin cihazındaki pixel yoğunluğu daha fazla işlemci hızı %25 daha fazla ekran çözünürlüğüde öyle
ama tabi marka alayım diyorsan s2 :) şunuda belirtmek isterim ki huawei daha önce 4.1 jeli bon güncellemesini alr :)

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sırf oyun için almıyorsanız galaxy nexusada bir bakın derim. 1280x720 çözünürlüğü var. Bol ppi değerine sahip ve google'ın gözde telefonu. Güncellemeleri ilk bu alır.
Ama gpu kısmında pek performanslı değil.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gpu sunun methi derken :D o gpu 2009 dan kalma haberin olsun. Onun dışında huawei çok iyi sonuçlar almış ana sayfa haberlerinde vardı testi. Bence alınabılır bir telefon huawei.
yani sizce S2'deki gpu daha mı performanslı :)

Sırf oyun için almıyorsanız galaxy nexusada bir bakın derim. 1280x720 çözünürlüğü var. Bol ppi değerine sahip ve google'ın gözde telefonu. Güncellemeleri ilk bu alır.
Ama gpu kısmında pek performanslı değil
evet oyun ağırlıklı alıyorum ancak nexusda inanılmaz bi fiyatlanırma var Türkiyede onu fiyat sebebiyle elemek zorunda kaldım.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yani sizce S2'deki gpu daha mı performanslı :)

evet oyun ağırlıklı alıyorum ancak nexusda inanılmaz bi fiyatlanırma var Türkiyede onu fiyat sebebiyle elemek zorunda kaldım.

hic dusunme s2 al derim,donanim da onemli,yazilim destegi de onemli,cine guven olmaz,s2 halen satiliyor,

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Evet daha performanslı :) ama benim telefonumda da sgx540 var ve her oyunu oynuyorum. Tabi ilerde s2 oyunları çalıştırırken bizim telefonlar çalıştıramayacak

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hic dusunme s2 al derim,donanim da onemli,yazilim destegi de onemli,cine guven olmaz,s2 halen satiliyor,
evet s2'ye kaydı baya gönlüm s2 daha şık bir tasarıma sahip ayrıca evet evet s2 alıcam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
p1 in bataryası çıkarılamıyor benim için büyük bi sorun hiç bakmam bile p1 e kamera falan berbat 8mp neresiyse onun göüzm kapalı s2