Galaxy s8 whatsapp sorunu

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar s8 de whatsap ta bana gönderilen resimleri açamıyorum. Mesela bi arkadaşım bana kendi resmini göndermiş ve bu resim otomatik olarak benim galerime kayıt ediliyor. Bende bunu siliyorum benim galeride milletin ne işi var diye düşünerek. Bu gün o resmi açmaya çalıştım ve üzgünüz bu medya dahili hafizanızda kayıtlı değil hatasını aldım. İphome da resmi galeriden silsem bile whatsapda tekrar açabiliyordum bu ne saççamlık ne yapıcam?
20170724_201144.png

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Bu android böyle whatsapp ta gelen resimler galeride whatsapp adı altında klasöre eklenir.Bu klasörden silersen whatsap üzerinde dursa bile açamazsınız.Yani sorunGalaxy s8 de değil yani hepsinde sistem bu şekilde çalışıyor.

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bu android böyle whatsapp ta gelen resimler galeride whatsapp adı altında klasöre eklenir.Bu klasörden silersen whatsap üzerinde dursa bile açamazsınız.Yani sorunGalaxy s8 de değil yani hepsinde sistem bu şekilde çalışıyor.
Peki galerideki whatsap klasörünü şifrelemenin veya gizlemenin bir yolu yokmu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Peki galerideki whatsap klasörünü şifrelemenin veya gizlemenin bir yolu yokmu
Bunu yapmanın benim bildiğim bir yolu yok ama galeri uygulaması kendine göre albümlere ayırıyor.
Albümlere girersen kamera fotoğrafları ayrı klasörde , WhatsApp fotoğrafları başka bir klasörde oluyor. Ordan kamera klasörüne tıklayıp sadece kamera ile çektiğin fotoğrafları görebilirsin.
Ve galeriden çıkıp kapattığında hep albümler bölümünden başlar galeri

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Bunu yapmanın benim bildiğim bir yolu yok ama galeri uygulaması kendine göre albümlere ayırıyor.
Albümlere girersen kamera fotoğrafları ayrı klasörde , WhatsApp fotoğrafları başka bir klasörde oluyor. Ordan kamera klasörüne tıklayıp sadece kamera ile çektiğin fotoğrafları görebilirsin.
Ve galeriden çıkıp kapattığında hep albümler bölümünden başlar galeri
İnternetten araştırıp buldum. Whatsapp images klasörünün içine ".nomedia" isimli bi dosya açtım artık galeriye kaydetmiyor fakat bu seferde no media dosyasını bulamıyorum arama kısmına adını yazdım çıkmadk

M

Murat Burç

SDN Okuru
İnternetten araştırıp buldum. Whatsapp images klasörünün içine ".nomedia" isimli bi dosya açtım artık galeriye kaydetmiyor fakat bu seferde no media dosyasını bulamıyorum arama kısmına adını yazdım çıkmadk
Eğer dosyayı silmek istiyor da bulamıyorsan WhatsApp images klasöründe önemli fotoğrafları telefonda başka bir yere yedekle ve klasörü toptan sil

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Eğer dosyayı silmek istiyor da bulamıyorsan WhatsApp images klasöründe önemli fotoğrafları telefonda başka bir yere yedekle ve klasörü toptan sil
Anladım. Peki şuan whatsap da bi resmi galeriye kaydetmem lazım diyelim onu nasıl yapıcam? Gelen resmin üstüne uzun basınca kaydet diye bir seçenek çıkmıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Android de whatsap gerçekten rezalet ya. İphone da galeriden silsen bile whatsap a girip istediğin zaman fotoğrafa bakabiliyosun ve sağ üstte kaydet çıkıyor galeriye kaydedebiliyorsun.
Android direk kaydediyor .
Androidde bir şekilde dosya yöneticisi veya onun türevi olan özelliğe sahip herhangi bir uygulama ile cihazda olan her dosyaya erişebilirsin.
Şunu anlatmaya çalışıyorum galeri uygulaması cihazda ne varsa ne fotoğraf ne film ne video varsa getirir önüne toplar

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4300848)

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4300868)

Son düzenleme:

Royal99

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Haklısınız siz de. baska program bakın, coZum arayin. Olmadı format atin.. umarim bir daha samsung tercih etmezsiniz :(
Samsung ile alakası yok whatdap uygulamasının android surumu ile alakası var. Samsumg dan memnunum kamera batarya gayet iyi.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4300898)

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4300920)

Son düzenleme: