Galaxy S8 Plus Şikayet

karaca4451

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar merhaba.. ayın 25 ınde samsung bayıden s8 plus aldım..ve kasko yaptırdım.. cıhaz 3 gun sonra yuzde 92 den sonra sarj kesmeye basladı..ve servıse gıttım yazılım hatası dedıler verdıler. aksam aynı seyı tekrar yaptı..ve gerı verdım cıhazı..degısıme gıtmısler ve bugun bana sıfır acılmamıs cıhaz gonderdıler servısten aldım gıttım..ve acelem var dıye kutuyu orda acmadım..eve geldım actım kı cıhazın alt kısmı ezılmıs boyası kalkmıs..tekrar gıttım ve bana kullanıcı hatası dedıler..dedım daha yarım saat olmadı kaskolu cıhaz ben dusursem kaskoya verırım dedım buraya neden gelıyım dedım..cıhazın resmını cektıler ve merkeze attık dedıler ıns kabul ederler dedı..arkadasllar benım bı sucum yokken olumsuz bı sonuc cıkması halınde ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..resımını ekledım cıhazın

WhatsApp Image 2017-05-16 at 16.09.19.jpeg

Son düzenleyen moderatör:

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Öncelikle cihaz değişmiş bu güzel bişey. Ama sıfır cihaz sorunlu çıkmış olabilir böyle şeyler. Haliyle adamlarda bu tarz hatayı müşteriye yıkabılır. O yüzden ne alıyorsanız alın. Kutusunu açarken videoya çekin. Eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bu devirde. Yoksa verdiğimiz paralar bize kazık olur

karaca4451

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
cıhaz ne ılgınctırkı 1 haftada degıstı ve kargo ıle bayıye geldı bende aldım gıdıp ordan..umarım tekrar degısım yaparlar 3 gun kullandım telefonu toplamda..bu surec sonunda fıkırlerınız nedır..olumsuz cıkarsa nasıl bı yol ızlemelıyım

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
cıhaz ne ılgınctırkı 1 haftada degıstı ve kargo ıle bayıye geldı bende aldım gıdıp ordan..umarım tekrar degısım yaparlar 3 gun kullandım telefonu toplamda..bu surec sonunda fıkırlerınız nedır..olumsuz cıkarsa nasıl bı yol ızlemelıyım

Hocam daha da olumsuz çıkarsa önce servistekilerin ağzına döşen sonra samsungu ara onlara da bir güzel sıva. Afallayıp telafi yoluna hâlâ gitmiyorlarsa da tüketici hakem heyeti tek yol görünüyor...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam daha da olumsuz çıkarsa önce servistekilerin ağzına döşen sonra samsungu ara onlara da bir güzel sıva. Afallayıp telafi yoluna hâlâ gitmiyorlarsa da tüketici hakem heyeti tek yol görünüyor...
Bi güzellik yolunu denesin. Sonra başvurur bunlara

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaslar merhaba.. ayın 25 ınde samsung bayıden s8 plus aldım..ve kasko yaptırdım.. cıhaz 3 gun sonra yuzde 92 den sonra sarj kesmeye basladı..ve servıse gıttım yazılım hatası dedıler verdıler. aksam aynı seyı tekrar yaptı..ve gerı verdım cıhazı..degısıme gıtmısler ve bugun bana sıfır acılmamıs cıhaz gonderdıler servısten aldım gıttım..ve acelem var dıye kutuyu orda acmadım..eve geldım actım kı cıhazın alt kısmı ezılmıs boyası kalkmıs..tekrar gıttım ve bana kullanıcı hatası dedıler..dedım daha yarım saat olmadı kaskolu cıhaz ben dusursem kaskoya verırım dedım buraya neden gelıyım dedım..cıhazın resmını cektıler ve merkeze attık dedıler ıns kabul ederler dedı..arkadasllar benım bı sucum yokken olumsuz bı sonuc cıkması halınde ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz..resımını ekledım cıhazın
Geçmiş olsun kardeşim, haber bekle bakalım ne olacak

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bi güzellik yolunu denesin. Sonra başvurur bunlara

Valla birincisi telefon 3 günlük (alan adam daha doya doya telefonu kurcalayamamış), hatadan dolayı değişime gidiyor, yenisi geliyor kutudan ezik çıkıyor bir de üstüne 'siz yapmışsınızdır' deyip çamura yatıyorlar böylece ediyor iki. Artık üçüncü olarak ısrarla değişim yapamayız kullanıcı hatası derlerse ne yapsa yeridir.

Yanlış anlamayın ben de her daim işleri güzellikle çözmek taraftarıyımdır ama bu kadar para verilen bir telefonda sorun çıkınca bir de paramla rezil olacaksam kimse kusura bakmayacak...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla birincisi telefon 3 günlük hatadan dolayı değişime gidiyor, yenisi geliyor kutudan ezik çıkıyor bir de üstüne 'siz yapmışsınızdır' deyip çamura yatıyorlar böylece ediyor iki. Artık üçüncü olarak ısrarla değişim yapamayız kullanıcı hatası derlerse ne yapsa yeridir.

Yanlış anlamayın ben de her daim işleri güzellikle çözmek taraftarıyımdır ama bu kadar para verilen bir telefonda sorun çıkınca bir de paramla rezil olacaksam kimse kusura bakmayacak...
Bir daha sorun çıkarsa bende söverim bi olmazsa bakarız o zaman

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
@cengover05 'i sahneye davet ediyoruz...

Geçen karacadan tencere seti aldım almadan önce kontrol etmek istedim görevli kız birşey olmaz olursa sorunlu parçayı getirirsiniz dedim kontrol edelim iki parçası kırık. Bugün e. süpürge almaya gideceğim alırken içini kontrol edeceğim. Malesef işler böyle yürüyor. Ha telefon ha tencere hiç farketmiyor. Umarım S8 için şu an en üst amiral gemisi olmasından dolayı bir güzellik yaparlar.

Son düzenleme:

karaca4451

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bugün haber geldi arkadaslar degisimi onaylamislar cihazin

M

Murat Burç

SDN Okuru
@cengover05 'i sahneye davet ediyoruz...

Geçen karacadan tencere seti aldım almadan önce kontrol etmek istedim görevli kız birşey olmaz olursa sorunlu parçayı getirirsiniz dedim kontrol edelim iki parçası kırık. Bugün e. süpürge almaya gideceğim alırken içini kontrol edeceğim. Malesef işler böyle yürüyor. Ha telefon ha tencere hiç farketmiyor. Umarım S8 için şu an en üst amiral gemisi olmasından dolayı bir güzellik yaparlar.
eski 7 plus yeni S8 plus kullanıcısı Ahmet Erkanı apple servislerinin nasıl süründürdüğünden bahsetmemi ister misiniz ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Telefonu onların yanında açın. Telefonu açın yani çalıştırın birde

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
eski 7 plus yeni S8 plus kullanıcısı Ahmet Erkanı apple servislerinin nasıl süründürdüğünden bahsetmemi ister misiniz ?

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Telefonu onların yanında açın. Telefonu açın yani çalıştırın birde
Servis konusunda aynı şeyi düşünmüyorum seninle. Servis biraz şans işi diyelim. Samsung servisi iyi de olabiliyor kötü de Apple servisi kötü de olabiliyor iyi de. Ama en kötü servis deneyimimi ben Sony de yaşadım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kazasız belasız kullanırs
Servis konusunda aynı şeyi düşünmüyorum seninle. Servis biraz şans işi diyelim. Samsung servisi iyi de olabiliyor kötü de Apple servisi kötü de olabiliyor iyi de. Ama en kötü servis deneyimimi ben Sony de yaşadım.
26 gün beklettiler desem ? 5 defa telefon değişti 5ide sorunlu çıktı desem ?

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Kazasız belasız kullanırs

26 gün beklettiler desem ? 5 defa telefon değişti 5ide sorunlu çıktı desem ?
Yok yaşanana bir lafım Yok ürünlerine kötü diyebiliriz çıkarcı marka diyebiliriz ürünleri aynı standartlarda üretilen ürünler ama servis öyle değil. İyi servis de var kötü de var. Şans İşi biraz servisler. Ama yine de Allah kimseyi servislerin eline düşürmesin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
'la arkadaş niye realistik olmuyorsun niye fanboyluk yapıyorsun? Geçenlerde arkadaşının iphone 6 si arızalandı, zorlu center'e gitti apple servisi yanlış işlem yaptı diye hatasini düzeltmek için 800tl lik hediye verdiler arkadaşıma. Hediyenin belgeleri var, arkadaş bu fanboyluk niye. Apple pahalıdır ama servisi kadar müşteri yanında olan başka bir servis yok. Son zamanlarda huawei ve lg servisleri atağa geçti. Gönül ister ki tüm sevişler onlar kadar ilgili olsun ama nafile.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
'la arkadaş niye realistik olmuyorsun niye fanboyluk yapıyorsun? Geçenlerde arkadaşının iphone 6 si arızalandı, zorlu center'e gitti apple servisi yanlış işlem yaptı diye hatasini düzeltmek için 800tl lik hediye verdiler arkadaşıma. Hediyenin belgeleri var, arkadaş bu fanboyluk niye. Apple pahalıdır ama servisi kadar müşteri yanında olan başka bir servis yok. Son zamanlarda huawei ve lg servisleri atağa geçti. Gönül ister ki tüm sevişler onlar kadar ilgili olsun ama nafile.
Servis konusunda ona katılmam ama fanboyluğu hiç de boşuna değil. Al bakalım Apple da yaşadığım sorunlara bak Başka konuda yazdığımı kopyalıp yapıştırıyorum

Arkadaşım merhaba öncelikle geçmiş kavgalardan dolayı senden çok özür dilerim. Samsung Apple kavgası için. Sana Samsung fanboyu diyordum ama aslında boşuna da değilmiş hatta az bile yapıyorsun. Benim 6s im 3.cü Telefonum. 2 sene içinde. Neden dersen acı tecrübe ile anladım ki Apple battı batacak. Bu kadar net konuşuyorum. 6s imin hafızası doldu yahu iTunes den film indirerek temizlemek ne büyük saçmalık yaw. Hadi onu da geçtim 6s im babam bozmadan evvel bir fotoğraf çekeyim dedim o da ne hafızam doldu. Şimdiye kadar her şey normal ancak fotoğraf kamera uygulaması dondu kaldı. Telefon bir de şarjı %1 düşmesi gerekirken 2 şer 3 er 4 er atlayarak şarjım düşüyor. Ondan sonra son zamanlarda müzik dinleyeceğim Apple programı ile hep her gün iTunes e giriş yapın diyor. Yapıyorum ertesi gün tekrar aynısı oluyor. Hafızamda yarım gb yer var video çekemiyordum yazılımsal. Gerçi ben beta sürüm kullanıyordum ancak şu da var ki beta 1-2 hep iyi sorunsuz çıkarken beta son sürümlerde sorunlar kaynıyor. Ben bu telefonu uzun süre dayansın 4 sene kullanayım mantığı ile aldım ancak 1 sene bile olmadı alalı böyle sorunlar başladıysa 4. Cü sene ne olacak hali bilmiyorum. Whatsap grubu kurduk Apple kullanıcıları diye herkes son 2-3 aydır yazılım sorunları ile şikayetçi. Zaten herkes artık iPhone eski iPhone gibi değil iyi değil diyorlar mesela 5s kılıfsız elime alıyorum bir de 6s i 6s elden kayacak hissi veriyor oysa ki ikisi de alüminyum kasa. 5s in malzeme kalitesi yemin ederim daha iyi geliyor bana. Madem iPhone da bozdu kendini niye hem kısıtlı işletim sistemi stabil olsa tamam derim ama değil maalesef eskisi kadar. Giderim Samsung alırım mesela 7 plus alacağıma s8 alırım hem tasarım daha şık sorun yaşasam bile en azından kısıtlı işletim sistemi değil apk olarak müzik indiririm ki yaşyacağımı sanmıyorum bana birisi ayni şunu dedi s7 ile iPhone 7 yi karşılaştırdım s7 daha hızlı dedi. Samsung bence s5 den sonra çağ atladı telefonda çıtayı yükseltti. Ve babam 1651tl ye sıfır iPhone 6s alıp bana kargoyla gönderecek onu da satıp s8 alacam. Üstüne ekleyip. iPad Pro var bir de yere düştü kılıfsız normalde kılıfsız kullanmak doğru değil ama cihaz yamuldu hafiften. Ve eskiden 12 saat kullanım süresi verirken şimdi 7 buçuk saati geçmiyor. Üst segment cihazlardaki favorim samsung ucuz cihazlarda ise xiaomi artık Apple mı ama aslaaaa

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne fanboyluğu ?
Ahmet ERKAN Adamın attığı mesajları okumanızı tavsiye ederim.
LG servisleri atağa geçti ? LG bildiğimiz LG. LG yani

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Ne fanboyluğu ?
Ahmet ERKAN Adamın attığı mesajları okumanızı tavsiye ederim.
LG servisleri atağa geçti ? LG bildiğimiz LG. LG yani
Sen boşver onu ciddiye alma. Apple a asla laf söylenmez asla kasmaz asla donmaz asla servisi kötü olmaz tersini söyle idam ediverirler seni valla :D anlayan anladı :)))

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sen boşver onu ciddiye alma. Apple a asla laf söylenmez asla kasmaz asla donmaz asla servisi kötü olmaz tersini söyle idam ediverirler seni valla :D anlayan anladı :)))

Ilk önce karşındaki kişiye nasıl hitap edeceğini öğren, sonra yukarıda dediğim gerçekçi ol. Hem beta sürüm kullanıp hemde hatalar var demen senin ne kadar bilgiye sahip olup olmadığını ortaya koydu zaten. Beta demek hatalar olabilir deneme sürümü demektir. Sözlüklere bak istersen.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459

Hadi bir adet distribütör garantili S8 bir adet İphone 7 plus alıp ekranlarını kıralım %99 garanti dışı kalacak kullanıcı hatası olacak. İphone 7 plus'ı Apple Center'a Galaxy S8'i de Samsung servisine verelim (C5-KVK değil )

Her halukar da bir bedel ödenecek soruyorum cihazların akıbeti nasıl sonuçlanacak ?

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Ilk önce karşındaki kişiye nasıl hitap edeceğini öğren, sonra yukarıda dediğim gerçekçi ol. Hem beta sürüm kullanıp hemde hatalar var demen senin ne kadar bilgiye sahip olup olmadığını ortaya koydu zaten. Beta demek hatalar olabilir deneme sürümü demektir. Sözlüklere bak istersen.
Tamam beta da 5 aydır beta kullanıyorum denemek için hala 5 ayda çözemedilerse yuhhhh diyorum kusura bakma.
Hadi bir adet distribütör garantili S8 bir adet İphone 7 plus alıp ekranlarını kıralım %99 garanti dışı kalacak kullanıcı hatası olacak. İphone 7 plus'ı Apple Center'a Galaxy S8'i de Samsung servisine verelim (C5-KVK değil )

Her halukar da bir bedel ödenecek soruyorum cihazların akıbeti nasıl sonuçlanacak ?
Ekran değişimi olacak her İkisinde de. Apple yapılamayan arızalarda telefonu satın alınan fiyattan daha düşük fiyata sıfırını veriyor. Ama her şey servis değil. Beni servise muhtaç etmeyen kaliteli mal önceliğimdir daha sonra da servis.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
İşte bu yüzden 3000-4000 hatta 5000 tl paralar vermeyip aynı ayarda ithalatçı garantili de olsa Çin malı telefon almalı. Çünkü resmen paranla rezil oluyorsun. Ben yeni telefon alacak olsam mi6 dan başkasını düşünmem. Tasarım ve ekran hariç donanım olarak çok daha iyi ve çok daha ucuz. Distrübütör garantisi resmen komedi. Hem çok pahalı telefonlar alıyorsun hem de sorun çıktığında çözenin bulunmuyor.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Tamam beta da 5 aydır beta kullanıyorum denemek için hala 5 ayda çözemedilerse yuhhhh diyorum kusura bakma.

Ekran değişimi olacak her İkisinde de. Apple yapılamayan arızalarda telefonu satın alınan fiyattan daha düşük fiyata sıfırını veriyor. Ama her şey servis değil. Beni servise muhtaç etmeyen kaliteli mal önceliğimdir daha sonra da servis.

İşte olay budur...

Erol Selalmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüketici mahkemesine götür konuyu eğer çözüm bulamazsan..
İşte bu yüzden 3000-4000 hatta 5000 tl paralar vermeyip aynı ayarda ithalatçı garantili de olsa Çin malı telefon almalı. Çünkü resmen paranla rezil oluyorsun. Ben yeni telefon alacak olsam mi6 dan başkasını düşünmem. Tasarım ve ekran hariç donanım olarak çok daha iyi ve çok daha ucuz. Distrübütör garantisi resmen komedi. Hem çok pahalı telefonlar alıyorsun hem de sorun çıktığında çözenin bulunmuyor.
B
bende de ekranından çıtırtı sesi geldi...dava açtım..bugün dilekçemle beraber telefonu yeniden istediler..bakalım ne olcak...
B
bende de ekranından çıtırtı sesi geldi...dava açtım..bugün dilekçemle beraber telefonu yeniden istediler..bakalım ne olcak.
Hangi servise götürmüştün sanırım servisten servise değişiyor telefonla ilgili tutumları...

Reaksiyon puanı
16,128
o zaman öyle basma ekrana iphone'da vardı o ses genleşme payı var o normal .