Emin olun ki S8 olmasada ileriki modellerinde jack girişini kaldıracaktırAynen öyle![]()
Evet Samsung bu,her modelinde mutlaka bir model ülke tavrı koyar.Emin olun ki S8 olmasada ileriki modellerinde jack girişini kaldıracaktır
Bence note 7 nin izlerinin geçmesini beklerler.Emin olun ki S8 olmasada ileriki modellerinde jack girişini kaldıracaktır
Sanmıyorum çünkü beklemek sadece zaman kaybı olur Samsung için nedeni milleti tekrar tavlaması gerek yoksa itibarı zor toparlar.Bence note 7 nin izlerinin geçmesini beklerler.
Düşündüm de samsung her sene her kitleye hitab eden zibilyon çeşit model çıkarıyor folder 2, miniler, note, edge, düz ekran, giriş orta ve üst segment farklı modeller... bence bu sefer bir de üstüne jak girişi olmayan model eklerler diğerleri aynen devam...Sanmıyorum çünkü beklemek sadece zaman kaybı olur Samsung için nedeni milleti tekrar tavlaması gerek yoksa itibarı zor toparlar.![]()
Sammobile nin haberine göre yeni Galaxy S8 serisi ile birlikte Samsung kulaklık girişini kaldırmak istiyor. Şimdilik sadece söylenti olan haber doğrumu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 10772