Galaxy S8 de Kulaklık Girişi Olmayacak

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Sanmıyorum çünkü beklemek sadece zaman kaybı olur Samsung için nedeni milleti tekrar tavlaması gerek yoksa itibarı zor toparlar.:confused:
Düşündüm de samsung her sene her kitleye hitab eden zibilyon çeşit model çıkarıyor folder 2, miniler, note, edge, düz ekran, giriş orta ve üst segment farklı modeller... bence bu sefer bir de üstüne jak girişi olmayan model eklerler diğerleri aynen devam...

bu arada 800. mesaj oley :P :D (neyse dağıtmayalım)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Al birini vur ötekine.. O, ondan alıyor, diğeri ötekinden.. Sonra biri gelip hepsinden alıyor bi dal.. Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki? :)

Metehan03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bencede eğer kulaklık girişini kaldırırlarsa çok saçma olabilirler.Samsung hayranı olarak söylüyorum bunu :relieved:

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
S8 de olmaz ilk önce ara modelde jak girişi kaldırıp bi deneme yaparlar

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Sammobile nin haberine göre yeni Galaxy S8 serisi ile birlikte Samsung kulaklık girişini kaldırmak istiyor. Şimdilik sadece söylenti olan haber doğrumu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 10772

kaldırsınlar bakalım bi o kaldı düdüklemedik çift kamerayı yedi bitirdiler parmak izini yedi bitirdiler eğimli ekranları eskittiler ne kaldı geriye oynanabilecek kulaklık gidişi bide onu düdüklesinler bakalım. arkasına dayarlar kablosuz kulaklık furyasını 1 sene 2 sene de bu moda olur renk renk çıkar çakmalar piyasaya düşünce oda geçer :D

adamlar söyle 10-12 saat ekran süresi veren batarya geliştirmiyor. sararmayan, pikselleri yanmayan, hayalet görüntü oluşturmayan paneller geliştirmiyor 3.5 cm jack'ın derdine düştü koskoca firmalar vay arkadaş !

ama sony biraz öngürülü davranmış ps4 kontolcüsünde type-c çıkışı vermiş büyük ihtimal kulaklık jackı nın yanında bir yazılım ile oradan da ses vermeye başlar :D