Galaxy S7 vs LG G5 vs Z5 Premium

Sence ?

• LG G5

• Z5 Premium

• Galaxy S7

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ;

LG G5'in tasarımı sıkıntı değil güzel bir kılıfla kullanabilirim . Benim telefondan istediklerim beni uzun süre götürebilmesi ve performanslı olup stabil çalışması. Aynı zamanda batarya açısından da başarılı olması güncelleme desteğinin 1-2 yıl olması. Telefonu yaklaşık 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum. Varsa başka önerisi olan beklerim.

Not : Apple 6s ve üzerine bütçe yetmiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 kullanıyorum memnunum z5 premimum değilde htc 10 olabilir ama bana göre s7de htc 10dan iyi

SeeTake

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Hocam bence bu cihazların 3'ü de seni 2-3 yıl götürür

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba ;

LG G5'in tasarımı sıkıntı değil güzel bir kılıfla kullanabilirim . Benim telefondan istediklerim beni uzun süre götürebilmesi ve performanslı olup stabil çalışması. Aynı zamanda batarya açısından da başarılı olması güncelleme desteğinin 1-2 yıl olması. Telefonu yaklaşık 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum. Varsa başka önerisi olan beklerim.

Merhaba,

Düşündüğünüz modeller içinden samsung s7 modelini tavsiye ederim.

Lg g5'de almak istiyorsanız marketlerden 2600 tl gibi bir fiyata almayın o paralar o cihaz için fazla çünkü piyasada daha ucuza bulmak mümkün. Nerden diycekseniz esnaftan lg TR garantili g5 alabilirsiniz 2000-2100 tl'ye satıyorlar. Veya hepsiburada gibi alışveriş yapanların memnun kaldığı alışveriş sitelerinden lg TR garantili g5 alabilirsiniz;

LG G5 H850 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Aynı durum s7 içinde geçerli.

Öncelikli tavsiyem s7'dir. Ne kadar ucuza alırsam benim için o kadar karlı diye düşünüyorsanız o zaman g5 alım donanım özellikleri, ekran ve kamera performansı, pil performansı ile başarılı bir ürün. En çok eleştirilen yanı tasarımı oldu. Onun dışında üst segmentte f/p ürünü oldu. Ucuza iyi cihaz. Ama s7 bütçesini zaten gözden çıkardıysanız para sorun değil derseniz o zaman dediğim gibi s7 daha iyidir. Hatta hepsiburada'ya da bakın matketlerdeki s7 fiyatına s7 edge bile alabilirsiniz.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence S7 hem kamera,hem pil konusunda diğerlerinden daha üstün bir cihaz ayrıca göreceli olmakla birlikte bana göre tasarımı daha güzel.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba ;

s7 alın

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Merhaba ;

her telefonu 2-3 yıl kullanırsın. LG g5 bunların arasında en iyisi. s7 edge ile karşılaştırmalarını izlesen s7 ile kıyaslamayı bile bırakırsın. Samsung güncelleme desteği yüzünden sevemiyorum. Tabiki 1-2 yıl güncelleme alsın demişsin bunu elbette karşılar. z5 premium rakiplerine kıyasla performansta bayağı geri kalıyorlar. ben G5 öneririm . kılıfla kullanmanız gerektiğinin bilincindesiniz zaten. Ayrıca Note 5 e de bakmanızı öneririm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
her telefonu 2-3 yıl kullanırsın. LG g5 bunların arasında en iyisi. s7 edge ile karşılaştırmalarını izlesen s7 ile kıyaslamayı bile bırakırsın. Samsung güncelleme desteği yüzünden sevemiyorum. Tabiki 1-2 yıl güncelleme alsın demişsin bunu elbette karşılar. z5 premium rakiplerine kıyasla performansta bayağı geri kalıyorlar. ben G5 öneririm . kılıfla kullanmanız gerektiğinin bilincindesiniz zaten. Ayrıca Note 5 e de bakmanızı öneririm.
S7 edgenin kamera batarya kısmıdna geride kalan bir cihaz doğru s7 edge ile karşılaştırmayı bırakır. LG g5 S7 kadar başarılı değil bunu çok kez tolga abi canlı yayınlarında ifade etti. Hatta şöyle dedi ''Sabahtan akşama kadar S7'' aynen böyle