Galaxy S7 Touchwiz Nasıl?

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar S7 düşünmekteyim. Mağazada kısa süreliğine inceledim. Uzun süre kullanan arkadaşlar arayüzünü nasıl olduğunu yazarsa iyi olur. Bir de arkadaşlar bu s7 de neden ikon bütünlüğü yok? Mesela iphone daki gibi kare olsa hepsi çok güzel olurdu. Gerçi Note 7 de geldiğini söylüyorlar.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ben ilk başlarda Touchwiz arayüzünü kullanamadım ama sonra bayağı geliştirdiler mesela S6'yı kullanmayı başardım.:eek::)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 2.5 ay gibi bir süre oldu 3 ayda olabilir faturaya bakmam lazım o korktuğun toucwiz yok
Cihazın en beğendiğim kısmı gece çekimleri ışık aldığında muazzam fotoğraf çekiyor videosuna kuvvetli yani genel olarak en çok kamerasını beğendim öneririm sıkıntısı yok.
İkonlar hakkında Galaxy apsste yüzlerce hatta daha fazla tema desteği var

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
S7 2.5 ay gibi bir süre oldu 3 ayda olabilir faturaya bakmam lazım o korktuğun toucwiz yok
Cihazın en beğendiğim kısmı gece çekimleri ışık aldığında muazzam fotoğraf çekiyor videosuna kuvvetli yani genel olarak en çok kamerasını beğendim öneririm sıkıntısı yok.
İkonlar hakkında Galaxy apsste yüzlerce hatta daha fazla tema desteği var
Evet Linux tabanlı olduğu için çok çeşitli temalar mevcut.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar S7 düşünmekteyim. Mağazada kısa süreliğine inceledim. Uzun süre kullanan arkadaşlar arayüzünü nasıl olduğunu yazarsa iyi olur. Bir de arkadaşlar bu s7 de neden ikon bütünlüğü yok? Mesela iphone daki gibi kare olsa hepsi çok güzel olurdu. Gerçi Note 7 de geldiğini söylüyorlar.
Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. Hiç orijinal temasını kullanmadım. Şu anda gladyatör temasını kullanıyorum çok akıcı

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İkon bütünlüğü için ayar var. Seçince hepsine yuvarlak köşeli beyaz arkaplan atıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Onu bana ekran alıntısı yaparak öncesi ve sonrasını atabilir misiniz?
Screenshot_20160921-175223.png
Screenshot_20160921-175235.png

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Neyse burası da internet sayılır.:D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
note 4 ve s6 lar da dahil artık sorunu yok touchwizin...