Galaxy s6'mi note 4'mü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emir_kr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Şuan note 4'ü 1900 tl s6'yi İse 2000 tl'ye buldum fakat bİlgİsayarim yok büyük ekraniyla note 4 daha mi İyİ olur yoksa tasarimiyla s6'mi ? Bu arada note 4 elİme,cebİme siğmaz dİye de bİ endİşem var.
Şİmdİden çok teşekkürler :clap:

attachment.php

- - - Mesaj Güncellendi - - -

attachment.php

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence Samsung a hiç bulaşma lgg4 dusunebilirsin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Samsung note 4:
note 4 gerek kamera performansi olsun gerek islemci performansi olsun gerek batarya performansi olsun gercekten basarili bir telefon. Buyuk ekran severler icin cok guzel bir tercih oluyor. Ayrica uzerindeki exynos 5433 islemcisi oldukca serin calisiyor.

Samsung s6:
suanda andoid cihazlar icindeki en hizli islemciye sahip olan model jet diyebiliriz. Kamera konusunda note 4 un bir tık onunde. F1.9 diyafram sayesinde. Pil olarak kotu bir model. Yani hic dayanmiyor desek yeridir. Ayrica izerindeki exynos 7420 note 4 deko 5433 kadar serin calismiyor. Isi sorunu biraz daha var.

Simdi bir kiyaslama yaptigimizda

Ekran: s6 daha basarili. Ama bu birazda tercih meselesi cunku buyuk ekran seven kullanicilara s6 nin 5.1" ekrani yetmiceginden note 4' yonelebilir.
Islemci: exynos 7420 daha performansli bir islemci. ozelikle gpu biriminde note4 un 5433 u ile arasinda belirgin bir fark var. Zaten iki islemci arasindaki farki gpu lar olusturuyor diyebiliriz.
ram: ikiside 3GB ram e sahip.
Batarya: note4 acik ara daha basarili.
kamera: ana kamerada s6 daha basarili. ama aralarinda cokta bir fark yok. on kamerada s6 acik ara onde.

Sonuc olarak performans ve kamera odakli bir model istiyorsaniz s6 almalisiniz.

eger batarya performansi iyi, ekrani buyuk bir model istiyorsaniz Note4 alin.

Bu aralarindaki farklar inanin buyuk degil. Yani islemci farki var diyoz ya. S6 nin oynattigi butun oyunlari ayni grafik kalitesinde sorunsuz bir sekilde note 4 de oynatiyor. Kamera desen cok buyuk bir fark yok note4 alsan keske s6 alsaydim demezsin. mesela s6 ninda pili kotu Onuda powerbank ile cozebilirsin.

Sen konuya surdan bak bence. sen buyuk telefon mu istiyon kucuk mu? Ben mesela buyuk cihaz seviyom o yuzden note 4 tercih ederdim mesela sende 5.7 " istiyorsan note 4 al yok buyuk gelir kullanamam dersen s6 al.

YupPieE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben s6 kullanmamın en önemli nedenlerinden biri parmak izi okuyucusu. Note 4 un parmak izi okuyucusu kaydırarak açılıyor,S6 da parmağını tutmak yeterli :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Samsungu hiç sevmem ama note serisi gerçekten başarılı.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Şuan note 4'ü 1900 tl s6'yi İse 2000 tl'ye buldum fakat bİlgİsayarim yok büyük ekraniyla note 4 daha mi İyİ olur yoksa tasarimiyla s6'mi ? Bu arada note 4 elİme,cebİme siğmaz dİye de bİ endİşem var.
Şİmdİden çok teşekkürler :clap:

attachment.php

- - - Mesaj Güncellendi - - -

attachment.php
büyük ekran ve kalem dersen note 4 diğer herşey için(bataryası hariç note 4 de daha iyi) s6 al....