baysal388
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Format attin miYaaa deli olucam nerden bulaştı bu bi türlü bulamadım ne var ne yok sildim![]()
Format attin miYaaa deli olucam nerden bulaştı bu bi türlü bulamadım ne var ne yok sildim![]()
20-30 gün mü? Bende S6Edge var geri tuşu çalışmıyordu servise verdim ertesi gün aldım. Kople ekranı değiştirmişlerGece bir ara telefon elimde uykuya dalmışım ama farkında değilim uyandım ve yatakta tam sola döndüm telefon elimden fırlayıp uçarak yere düştü. Baya da ses çıkardı. Yerde halı var ama halıya değil parkeye düşmüş. Bu 5 düşüşü oldu. 4 defa spor salonunda bir defa de evde. Yerden korka korka aldım neyse ki cihaza bir şey olmamış. Ön ekranda arka cam kızımda sapa sağlam duruyor. Gerçi arkada uyduruktan da olsa bir kılıf ön tarafta da 15-16 TL alınma çok ince jelatin koruyucu var.
Sabah bir iş için erkenden dışarı çıktı güneş ışığında fark ettim ki jelatin çizilmiş. Umarım çizik sadece jelatinle sınırlıdır. Bu aralar benim s6 edge düşmeye baya meraklı olmaya başladı. Gerçi zarar görseydi 22 -23 hazirana kadar sigortası var ama yok yere 20-30 gün beklemek istemem.
20-30 gün mü? Bende S6Edge var geri tuşu çalışmıyordu servise verdim ertesi gün aldım. Kople ekranı değiştirmişler
--- Gönderi Güncellendi ---
Valla telefonlara naptıysanız artık kimisi good morning diyo kimisi jetamie. Ya benim tel beni hiç sallamadığı için selam sabah vermiyor ya sizinkiler çok kibar. Var bi sıkıntı![]()
Android 7.0 den sonra gelmedi mi?Bize ne zamn güncelleme gelevek
Benim arkadaşım 7 plus piona tilesde kasıyor diyor ona bakılırsaBeyler s6 kullananlara bir sorum olacsk gecenlerde bir konusmada apple kullanan arkadadim sevgilisinin s6 edgesinin candy crush da bile dondugunu soyluyor. Size sormak istiyorum telefonlarinizin durumu nasıl?
Komigime gitti yani s6 kasacak telefon değil ki kasiyorsa android 7 güncellemesinden sonra wipe cache ve temizleme yapilmamasindandir diye dusunuyorumBenim arkadaşım 7 plus piona tilesde kasıyor diyor ona bakılırsa![]()
7 plus kulübüne bir bak ne yazmışlar.Komigime gitti yani s6 kasacak telefon değil ki kasiyorsa android 7 güncellemesinden sonra wipe cache ve temizleme yapilmamasindandir diye dusunuyorum
S6 nın oyun performansı pek iyi değil büyük oyunlarda sıkıntı çıkarıyodur büyük ihtimalle ama candy crushta bu telefon da donuyorsa bunu başaran kişi sorunu kendinde aramalı benceBeyler s6 kullananlara bir sorum olacsk gecenlerde bir konusmada apple kullanan arkadadim sevgilisinin s6 edgesinin candy crush da bile dondugunu soyluyor. Size sormak istiyorum telefonlarinizin durumu nasıl?
bende herhangi bir sorun yok oyunlarda S6 Edge bendeki...Beyler s6 kullananlara bir sorum olacsk gecenlerde bir konusmada apple kullanan arkadadim sevgilisinin s6 edgesinin candy crush da bile dondugunu soyluyor. Size sormak istiyorum telefonlarinizin durumu nasıl?
OlurBeyler ekranin icinde olu piksel cikti durduk yere cihazi alali bir sene oldu degisim olurmu sizce ona gore gondericemde
Evet kablosuz hızlı şarj daha sonra gelişen bir teknoloji. Normal kablosuz şarj destekliyorArkadaslar s6da wireles sarj hızlı desteklemiyomus bilgisi olan varmı?
7.1 dagitilmaa buyuk ihtimal7.1 ne zaman gelecek bilgi yokmudur hiç yaa 8 çıktı meydana
O kadarda deildir7.1 dagitilmaa buyuk ihtimal
7.1 dagitmazlar. Hic sözünü duymadim. 8.0 dagitacaklar.O kadarda deildir
8 i hayatta dağıtmazlar 2 güncelleme veriyo samsung sadece7.1 dagitmazlar. Hic sözünü duymadim. 8.0 dagitacaklar.
Almayabilir zaten telefonlariniz iyi konumda 1 sene daha guvenlik gonderirler. Sonra s9 yollari veya s108 i hayatta dağıtmazlar 2 güncelleme veriyo samsung sadece
Eyvallah saol sonunda gelmiş380 mb guncelleme gelmis s6 bir kontrol ediniz