Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Yaaa deli olucam nerden bulaştı bu bi türlü bulamadım ne var ne yok sildim
6580a209974e798a545f26dd8eb49705.jpg
Format attin mi

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gece bir ara telefon elimde uykuya dalmışım ama farkında değilim uyandım ve yatakta tam sola döndüm telefon elimden fırlayıp uçarak yere düştü. Baya da ses çıkardı. Yerde halı var ama halıya değil parkeye düşmüş. Bu 5 düşüşü oldu. 4 defa spor salonunda bir defa de evde. Yerden korka korka aldım neyse ki cihaza bir şey olmamış. Ön ekranda arka cam kızımda sapa sağlam duruyor. Gerçi arkada uyduruktan da olsa bir kılıf ön tarafta da 15-16 TL alınma çok ince jelatin koruyucu var.

Sabah bir iş için erkenden dışarı çıktı güneş ışığında fark ettim ki jelatin çizilmiş. Umarım çizik sadece jelatinle sınırlıdır. Bu aralar benim s6 edge düşmeye baya meraklı olmaya başladı. Gerçi zarar görseydi 22 -23 hazirana kadar sigortası var ama yok yere 20-30 gün beklemek istemem.
20-30 gün mü? Bende S6Edge var geri tuşu çalışmıyordu servise verdim ertesi gün aldım. Kople ekranı değiştirmişler :D
--- Gönderi Güncellendi ---
Valla telefonlara naptıysanız artık kimisi good morning diyo kimisi jetamie. Ya benim tel beni hiç sallamadığı için selam sabah vermiyor ya sizinkiler çok kibar. Var bi sıkıntı :)

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
20-30 gün mü? Bende S6Edge var geri tuşu çalışmıyordu servise verdim ertesi gün aldım. Kople ekranı değiştirmişler :D
Valla telefonlara naptıysanız artık kimisi good morning diyo kimisi jetamie. Ya benim tel beni hiç sallamadığı için selam sabah vermiyor ya sizinkiler çok kibar. Var bi sıkıntı :)

Servise verince ertesi gün geri alınabilme olasılığı olduğunu bende biliyorum ama siz anlaşılan yazımdaki sigortası var kısmını okumadınız.

Yani telefonun ekranına bir şey olsaydı yapılsın diye servise değil sigortaya verip parasız yaptırmaktan söz etmiştim. Sigortaya verince de sigorta firması önce kendisi kontrol ediyor sonra servise veriyor. Sigorta firması İstanbul da. Oraya gönderiyorsun. Ayrıca 20-30 gün yazma sebebim de geçmiş deneyimlerimden kaynaklı.

Bir önceki telefonum Samsung Galaxy s2 den önce Samsung i8510 INNOV8 model telefonum vardı. Yere düşmesi sonucu ön kamerası arızalanmıştı ve oda sigortalıydı. Sigortaya gönderdikten 30 gün sonra geldi.

Sigortası olan telefonları servise değil sigorta firmasına göndermek zorundasın. Onlar inceledikten sonra kendileri Samsung servisine telefonu veriyorlar. Bu da onarım veya değişim durumunda süreyi uzatıyor.

Ben servise vereyim deme şansın yok. Diyelim öyle yaptın ekranı para ile değiştirir servis çünkü sigortası olup olmadığına bakmazlar. Öyle bir zorunlulukları zaten yok ama sigortaya gönderirsen zaten oradan teslim alacakları için sigortası olduğunu bilecekleri için o vakit ücretsiz işlem yaparlar.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler s6 kullananlara bir sorum olacsk gecenlerde bir konusmada apple kullanan arkadadim sevgilisinin s6 edgesinin candy crush da bile dondugunu soyluyor. Size sormak istiyorum telefonlarinizin durumu nasıl?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beyler s6 kullananlara bir sorum olacsk gecenlerde bir konusmada apple kullanan arkadadim sevgilisinin s6 edgesinin candy crush da bile dondugunu soyluyor. Size sormak istiyorum telefonlarinizin durumu nasıl?
Benim arkadaşım 7 plus piona tilesde kasıyor diyor ona bakılırsa:D

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
S6 nın oyun performansı pek iyi değil büyük oyunlarda sıkıntı çıkarıyodur büyük ihtimalle ama candy crushta bu telefon da donuyorsa bunu başaran kişi sorunu kendinde aramalı bence

teote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Alman s6 ya yeni geldi 7.0
Daha iyi hersey, iphone gibi olmus onyuz. Pil cabuk bitiyor , ona bi care bulmam lazim.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
bende herhangi bir sorun yok oyunlarda S6 Edge bendeki...

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler ekranin icinde olu piksel cikti durduk yere cihazi alali bir sene oldu degisim olurmu sizce ona gore gondericemde

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dereyi görmeden paçaya sıvamayın derim. Samsung hala Note 5 satmaya çalışıyor kampanya vb vb güncelleme vermeyecek olsa satmaya kalkmışmazdı. Note 5 alırsa S6larda alır güncelleme

M

Murat Burç

SDN Okuru
S6 kullanıcıları isterse rom konusunda şanslı çünkü heryerde exynos var o sene amerikada sd810 ile girmediler

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Samsung S6Edge+ kullanıyorum, gayet memnunum :) 2.El aldım ama garantili. O kadar çok android telefon kullandım, ilk defa bunda inanılmaz zevk aldım :)

Güncellemeleride harika son güncelleme ile telefon süper oldu, tek eksi yanı bana göre Hafıza takamıyor olmanız.

32 GB çabucak doluyor benim gibi birisi için :)

Naar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben s6 edge kullanıyorum haritalarda yön hiç tutmuyor kalibre ediyorum yine fos sorun sizdede var mı nasıl düzeltebiliriz ? Yardımcı olursanız memnun olurum.
Ben s6 edge kullanıyorum haritalarda yön hiç tutmuyor kalibre ediyorum yine fos sorun sizdede var mı nasıl düzeltebiliriz ? Yardımcı olursanız memnun olurum.