Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

burhan_52

Asistan
Reaksiyon puanı
14
nougat kuran dostlar ayarlar bidirim çubuğu kamera vs ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz launcher da neler değişmiş

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
nougat kuran dostlar ayarlar bidirim çubuğu kamera vs ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz launcher da neler değişmiş
d13fc5a8af4924d0d54608cefc261714.jpg
05a1e2148ae6cec1069678f1173072e4.jpg
d0c36e68e54cc4b8638c31f283dfcb67.jpg
49259c102c9bb8673fd9126b3466526a.jpg
bb41a73d022253324c9e621d05674ff6.jpg

isahkirdir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar S6 (SM-G920F) kullanıyorum Android Nougat güncellemesi gelmedi neler yapabilirim.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben nougat hakkinda ilk ve son birşey söyleyeceğim bu güncellemeyi çok beğendim yani net ve net premium bi cihaz olmuş MM de kalıp ne yapacağım MM çok seçeneksiz çirkin kaliyo vs tek sıkıntım klavye eskiden mükemmeldi şimdi kötü ama güncelleme ile düzeltmeliler

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Telefon kendini yeniden baslatti ard arda bi kac kere yazilim guzelim telfonu biplemeye devam ediyor [emoji3] samsung pismanliktir aga bi daha almam

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
wipe falan yapmadım güncelleme gayet güzel olmuş donma vs yaşamadım. kullanımı daha kolay basit ve görünümü daha hoş olmuş

tolgkorkmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Son güncellemeyle batarya çok çabuk bitiyor bugün 2 kere durduk yere telefon kendini yeniden başlattı, telefon hızlı şarj olmuyor 1 saat 15 dk da dolan batarya 1 saat 40 dk ları görüyor, sürekli google play hizmetleri durdu hatası alıyorum, klavye de bütün metni silerken kasmalar oluyor klavye genel olarak yavaşlamış bilginiz olsun

Berkecan Atar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nouget yaptım arama yaparken kulağıma götürdüğümde ekran sönmüyor bunun ayarı varmı arkaşlar yoksa sorun sadece bende mi
--- Gönderi Güncellendi ---
Birde nouget hakkında merak eden arkaşlar yüklemekte kararsız kalanlar ben yükledim bilgileri yedekleyip wipe yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım ama sadece arama ekranında da bahsettiğim ekran kapamama olayı var sınırımı bozan ve işin gerçeği telefon gayet stabil hızlanma var hızlı şarj olmayan arkadaşlar ayarlar>cihaz bakımı>pil>sağ üst üç noktaya tıklayıp gelişmiş ayarlar diyip hızlı şarj açık mi kontrol edin :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Rootlanmış Android telefon zararlı yazılımlara karşı korumasız mı kalır?
Bilgisizsen evt ama bilgiliysen supersu nun pro surumu log tutuyor oradan bile bisey anlarsin.Zaten benim isim genelde root browserda (fixler ile falan oynuyorum) ha sorarsan root uygulaman hic yokmu diye...

Tonlarcasi var ancak zaten rom isleri ile ugrasiyorsan brick artik sıtandart hale geliyor(her hafta oluyorum) herseyimin yedegi var duzguncene sd karttan kuruyorum(bu arada ben note4 kullaniyorum)

Diyelim ki adam geldi beni hackledi. Zaten rootlu oldugum icin parmak izi kullanmiyorum bankacilik uygulamalari kullanmiyorum. Zaten mesajlardir sunlardir bunlardir adamin isine yaramaz. Yarasada telefonda hicbir ozelim yok...

Yani kisaca her seyi bir rutinde devam ediyor...

Emin olun rootsuz biri hacklense benden daha cok zarar gorur...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Odinle full wipe yaparak kurduğum Fransa romunun da Türkiye romunda farkı yok. sorun 7.0 dan kaynaklı. chrome kasıyor galeri takılıyor. genel bir kasılma mevcut. ah 6.0 ahh

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefon kendini yeniden baslatti ard arda bi kac kere yazilim guzelim telfonu biplemeye devam ediyor [emoji3] samsung pismanliktir aga bi daha almam
yeni guncellemeyle duzeltirler bu sorunları.
içiniz rahat olsun. batarya konusunda umudunuz cok olmamalıydı zaten telefonu alirken incelemelerde dahi söylendi. Bunun icin uzulmeyin alin 5 bin amperi geceden doldurdun gun boyu mutlu olun. Mutluluk zor degil:)
Dediğim gibi her guncelleme sorunu diger guncellemeyle çözülür.:)
içiniz rahat olsun. batarya konusunda umudunuz cok olmamalıydı zaten telefonu alirken incelemelerde dahi söylendi. Bunun icin uzulmeyin alin 5 bin amperli powerbank geceden doldurdun gun boyu mutlu olun. Mutluluk zor degil:)

iTaLYaN07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
içiniz rahat olsun. batarya konusunda umudunuz cok olmamalıydı zaten telefonu alirken incelemelerde dahi söylendi. Bunun icin uzulmeyin alin 5 bin amperi geceden doldurdun gun boyu mutlu olun. Mutluluk zor degil:)
Sahsen lgden gectim dediginiz seyleri bende biliyorum guncelemenin duzelttigini bataryadan sikayetci olmadim hizli sarjdan sikayetci oldum kasmalar donmalar vs. bi guncelleme verilmeden once kontrol edilmesi lazim insanlar bu kadar sorun bulduysa bi sorun vardir ama samsung yanlilari hatasiz goruyor [emoji16]

Reaksiyon puanı
35
Az önce 7.0 türkiye romunu s6 ya kurdum telefon mükemmel maşallah nazar değmesin yağ gibi akıyor .

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Wipe atan varmı çok farkediyonu ona göre atcam kasma çok yok ama bazı yerlerde lag var vs klavye ve galeride onlar düzeliyomu

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ben oncesinde ve sonrasinda wipe yaptim ama ayni sorunlar devam ediyor...yag gibi akan tek sey sarj olmus bence

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ben OTA dan güncelledim wipe yaptım ufak takılmalar mevcut. Klavye olarak SwiftKey kullanabilirsiniz gayet akıcı.