baysal388
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
yedekledim bu bildiğin hard reset değil mievet herşeyin gidiyor. uygulamalar fotoğraflar, telefona kayıtlı numaralar, notlar, ne varsa yedeklemen lazım.
yedekledim bu bildiğin hard reset değil mievet herşeyin gidiyor. uygulamalar fotoğraflar, telefona kayıtlı numaralar, notlar, ne varsa yedeklemen lazım.
yedekledim bu bildiğin hard reset değil mi
Ayarlarda smart manager bölümünden bakın belki kapalıdır ondan olmuyordurbeyler noguat güncellemesi ile benim s6 edge hızlı şarj olmuyor. sizde de var mı bir sorun
Gençler cevap?Ekli dosyayı görüntüle 19200 Bu hd+ nın olayı ney bilen var mı volte'nin yeni işareti falan mı?Ekli dosyayı görüntüle 19200
nougat kuran dostlar ayarlar bidirim çubuğu kamera vs ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz launcher da neler değişmiş
mavi ışığı süzerek gözlerin yorulmamasını sağlıyorMavi ışık filtresi ne oluyor??
Rootlanmış Android telefon zararlı yazılımlara karşı korumasız mı kalır?Kullanabilene cok sey ifade ediyor ama kullanamayana sadece yuk cikariyor
Bilgisizsen evt ama bilgiliysen supersu nun pro surumu log tutuyor oradan bile bisey anlarsin.Zaten benim isim genelde root browserda (fixler ile falan oynuyorum) ha sorarsan root uygulaman hic yokmu diye...Rootlanmış Android telefon zararlı yazılımlara karşı korumasız mı kalır?
Eyvallah sağolasın
yeni guncellemeyle duzeltirler bu sorunları.Telefon kendini yeniden baslatti ard arda bi kac kere yazilim guzelim telfonu biplemeye devam ediyor [emoji3] samsung pismanliktir aga bi daha almam
yeni guncellemeyle duzeltirler bu sorunları.
içiniz rahat olsun. batarya konusunda umudunuz cok olmamalıydı zaten telefonu alirken incelemelerde dahi söylendi. Bunun icin uzulmeyin alin 5 bin amperli powerbank geceden doldurdun gun boyu mutlu olun. Mutluluk zor degil
Dediğim gibi her guncelleme sorunu diger guncellemeyle çözülür.![]()
Sahsen lgden gectim dediginiz seyleri bende biliyorum guncelemenin duzelttigini bataryadan sikayetci olmadim hizli sarjdan sikayetci oldum kasmalar donmalar vs. bi guncelleme verilmeden once kontrol edilmesi lazim insanlar bu kadar sorun bulduysa bi sorun vardir ama samsung yanlilari hatasiz goruyor [emoji16]yeni guncellemeyle duzeltirler bu sorunları.
içiniz rahat olsun. batarya konusunda umudunuz cok olmamalıydı zaten telefonu alirken incelemelerde dahi söylendi. Bunun icin uzulmeyin alin 5 bin amperi geceden doldurdun gun boyu mutlu olun. Mutluluk zor degil
Dediğim gibi her guncelleme sorunu diger guncellemeyle çözülür.
--- Gönderi Güncellendi ---
Nie ole bisey yaptin direk gelmedi mi 7.0Az önce 7.0 türkiye romunu s6 ya kurdum telefon mükemmel maşallah nazar değmesin yağ gibi akıyor .
İsviçre romu yüklüydu Türkiye'ye döndümNie ole bisey yaptin direk gelmedi mi 7.0
Ben wipe atarak yaptım kurmadan önce attım wipe ı sonra yapmadım odinden 4 parçalı olarak kurdum pit dosyasıyla Şuan likit sıkıntı yok akıyorWipe atan varmı çok farkediyonu ona göre atcam kasma çok yok ama bazı yerlerde lag var vs klavye ve galeride onlar düzeliyomu
Hadi yaaben oncesinde ve sonrasinda wipe yaptim ama ayni sorunlar devam ediyor...yag gibi akan tek sey sarj olmus bence