Açıklanan Nougat kullanım kılavuzunda yok. Pluslara da gelmedi güncelleme nasıl oluyor onlarda?Var hocam çözünürlük değiştirme s6 edge Plus ta var şahsen yani s6 da da olması lazım
Açıklanan Nougat kullanım kılavuzunda yok. Pluslara da gelmedi güncelleme nasıl oluyor onlarda?Var hocam çözünürlük değiştirme s6 edge Plus ta var şahsen yani s6 da da olması lazım
Stock nougat romu var xda de 1 haftadır kullanıyorum rootsuz rom direk stock yaniAçıklanan Nougat kullanım kılavuzunda yok. Pluslara da gelmedi güncelleme nasıl oluyor onlarda?
Beta gibi bişey mi buStock nougat romu var xda de 1 haftadır kullanıyorum rootsuz rom direk stock yani
Beta değil normal stock sürüm girin bakın görürsünüz s6 için var mı bilmiyorum ama s6 edge+ için varBeta gibi bişey mi bu
Ne demek o ?Tansu Yegen e sordum twitter dan bilmiyorum gelip gelmeyeceğini diyor
Çözünürlük değiştirme özelliğininNe demek o ?
Allah kahretsin hiç göndermesinler ya bi daha Samsung almam yokÇözünürlük değiştirme özelliğinin
O kadar işe yaramıyor hocam abartmayın özelliği denedim çok bir fark yok ekran süresindeAllah kahretsin hiç göndermesinler ya bi daha Samsung almam yok
Eee bizi etkiler miYarın Fransa'da ota yoluyla yayınlanacak diyorlar
Bu yükleme olayını bi ben yapamıyorum imreniyorum size peki örneğin s4 android 7 atabilir misin o kadarı mümkün muValla Fransaya çıksa keşke direk yüklerim Samsung TR ye kaldıysa işimiz yandık
Siz neyi bekliyonuz Mart dediler zatebBekleye bekleye bir hal olduk yahuuu
Ayda bir kere falanSelamün Aleyküm
S6 ve S6 edge kullanıcıları cihazınızda azda olsa kasılmalar var mı? Hiç bu durumu yaşayan var mı endişeliyim.
Asla ve asla yaşamıyorum kasma yok kasma var diyen kendi kasıyor yada telefonu telefon olmak dan cikariyo benim telefonum zor işlemlerde bile kasmıyor ve inanın bi gün denedim hafızayı bitirdim 500 mb falan kaldı onda bile kasmadi net ben bugüne kadar boule bi telefon görmemiştim s6 çok güçlü koskoca samsungun amiral gemisi işte saçma kayıplardan kurtulunSelamün Aleyküm
S6 ve S6 edge kullanıcıları cihazınızda azda olsa kasılmalar var mı? Hiç bu durumu yaşayan var mı endişeliyim.
Valla bende yasamadim dibine kadar kullanin bence efsane bir telefon tek sikayetim sadece bataryanin biraz daha buyuk olmasi gerekirdi diorum ama baska hic bir sıkıntisi yokAsla ve asla yaşamıyorum kasma yok kasma var diyen kendi kasıyor yada telefonu telefon olmak dan cikariyo benim telefonum zor işlemlerde bile kasmıyor ve inanın bi gün denedim hafızayı bitirdim 500 mb falan kaldı onda bile kasmadi net ben bugüne kadar boule bi telefon görmemiştim s6 çok güçlü koskoca samsungun amiral gemisi işte saçma kayıplardan kurtulun
Şuan kasmiyor siz bir de nougat la görün uçacak telefonSelamün Aleyküm
Kesinlikle katiliorum. Iphone pismanliktir bnce. Apple telefon yapior ama samsung cep bilgisayari yapior.Kalıplaşmış bişey var iphone kasmaz Samsung kaşar evet kabul s5 ve öncesi kaşar kabul ama şunu kabul etmiyorum s6 dan sonrası asla kasmıyor buna kim ne derse desin ben kaç iphone gördüm gözümün önünde oyuna giremedi kendi kendine kapanıp açıldı arkadaşlar s6 yi daima kullanıyorum bu hataları görme oranım % 99 iphone kullanmayan biri olarak onlarda daha çok gördüm kasma olayını kendi telefonum da o kadar görmedim s6 güçlü bi cihaz performansına kimse bişey diyemez şuan Samsung da s6 dan çok yüksek hızda cihaz yok note7 hariç s7 ile zaten pek fark yok. Bi de s6 şuan aralarında en ince olan cihaz 6.8 mm pile gelirsek hızlı şarj var iphone tarafında o da yok onlar napsin biraz ibret olsun bize bu.
Ben güncellemeden önce ve sonra wipe yapıyorum birer kezNougat gelince telefonu fabrika ayarlarina cevirmek ve oyle kullanmaya baslamak mantikli olur mu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Nougat gelince telefonu fabrika ayarlarina cevirmek ve oyle kullanmaya baslamak mantikli olur mu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Nougat gelince telefonu fabrika ayarlarina sifirlamak mantikli olur mu
Arkadaşlar bunu bende merak ediyorum neden öncesi sonrası sıfırlama onu merak ettimBen güncellemeden önce ve sonra wipe yapıyorum birer kez