baysal388
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Yani buna bir aciklik getirmek lazim sebep nedirArkadaşlar bunu bende merak ediyorum neden öncesi sonrası sıfırlama onu merak ettim
Yani buna bir aciklik getirmek lazim sebep nedirArkadaşlar bunu bende merak ediyorum neden öncesi sonrası sıfırlama onu merak ettim
Arkadaşlar bunu bende merak ediyorum neden öncesi sonrası sıfırlama onu merak ettim
Yani buna bir aciklik getirmek lazim sebep nedir
nougat gelseydi bi sıfırlama işlemini yapardık zamanı gelince 24 şubat demişlerdi 24 şubatıda geçtik kaldık 6 marta ulan samsung ulan samsungBenim net bi bilgim yok uzun zamandır dediğim gibi yapıyorum bi kaç yerde okumuştum belki önce yapmak hiç bi işe yaramıyordur
6 martta güncelleme 27 Şubat değilMcw 2017 basladigi gun lg g6 tanitildigi zaman bizede gunceplemeler basliyor sakin olun 1 gun kaldi [emoji23]
Sovmemek elde degil o zaman [emoji16]6 marta ertelendi imei hatasından dolayı
![]()
Neden beni sevindiriyosun hayal kırıklığı buSovmemek elde degil o zaman [emoji16]
Bi an heyecanlandimNeden beni sevindiriyosun hayal kırıklığı bu
AynenBi an heyecanlandim
Gelsin artiik samsung gonder artiik guncellemeyi duy sesimizi
O biraz zor gibi haftaya pazartesi son tarihti maalesefGelsin artiik samsung gonder artiik guncellemeyi duy sesimizi
neyse beklicez artık dua edelimde s8 den sonraya nisana falan atmasalarO biraz zor gibi haftaya pazartesi son tarihti maalesef
Çok korkuyorum ondanneyse beklicez artık dua edelimde s8 den sonraya nisana falan atmasalar
Bu guncelleme tarihinin verildigi sitenin linkini atarmisiniz6 marta ertelendi imei hatasından dolayı
![]()
Samsungun resmi sitesinde destek sekmesinde bulabilirsinBu guncelleme tarihinin verildigi sitenin linkini atarmisiniz
Tamam tessekurler [emoji4]Samsungun resmi sitesinde destek sekmesinde bulabilirsin
Almanyaya gelmezde İngiltere ye veya Fransa ya gelebilirAvrupa ulkelerine 6 marttan once gelme ihtimali var mi? Mesela Almanyaya?
Haklısınız ama onların işide zor çünkü ellerinde bir sürü model var hepsine destek sağlamaları zor gelede s8 tanıtma heyecanlarıda var s7 ye bile geç gönderdiler beklicez artık yapacak bir şey yokSamsung'un güncellemeME şampiyonu olduğunu biliyordum da, verdiği sözlerini bu denli madara eden, yalama eden başka bir firma da olmadı bugüne kadar. Güncelleme konusunda bu kadar yavaş, hatta en sonlarda yer almana alıştık tamam, da bari SÖZ verme be kardeşim, hiç olmazsa azıcık sözünün itibarı kalsın, onu da yerle bir ettin. Çok yazık.
O kadar çok model çıkardılarki bazı modelleri unuttuklarını bile düşünüyorum.Haklısınız ama onların işide zor çünkü ellerinde bir sürü model var hepsine destek sağlamaları zor gelede s8 tanıtma heyecanlarıda var s7 ye bile geç gönderdiler beklicez artık yapacak bir şey yok
yok ya arada hatırlıolar geçende s4 miniye 8 mb lik güncelleme göndermişlerdiO kadar çok model çıkardılarki bazı modelleri unuttuklarını bile düşünüyorum.![]()