Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Offff ki ne of
--- Gönderi Güncellendi ---
27 Şubat

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170221-163410.png
    Screenshot_20170221-163410.png
    695.3 KB · Görüntüleme: 523

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Tansu Yegen e sordum twitter dan bilmiyorum gelip gelmeyeceğini diyor

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yok ya ben sakın olamıyorum 27 sine razıydım şimdi 4 martt

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Valla Fransaya çıksa keşke direk yüklerim Samsung TR ye kaldıysa işimiz yandık

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Valla Fransaya çıksa keşke direk yüklerim Samsung TR ye kaldıysa işimiz yandık
Bu yükleme olayını bi ben yapamıyorum imreniyorum size peki örneğin s4 android 7 atabilir misin o kadarı mümkün mu
Ayrıca tansu bey ilk Türkiye'de yayınlanacak diyodu ne oldu Fransa da yayinlaniyomus inşallah bizi De etkiler bu bi de bugün bana kore den haber bekliyoruz dedi habire itibarttayiz dedi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Çözünürlük değiştirme gelecek arkadaşlar. Sakin olun biraz.

Muhammed Buğrahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamün Aleyküm
S6 ve S6 edge kullanıcıları cihazınızda azda olsa kasılmalar var mı? Hiç bu durumu yaşayan var mı endişeliyim.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Selamün Aleyküm
S6 ve S6 edge kullanıcıları cihazınızda azda olsa kasılmalar var mı? Hiç bu durumu yaşayan var mı endişeliyim.
Asla ve asla yaşamıyorum kasma yok kasma var diyen kendi kasıyor yada telefonu telefon olmak dan cikariyo benim telefonum zor işlemlerde bile kasmıyor ve inanın bi gün denedim hafızayı bitirdim 500 mb falan kaldı onda bile kasmadi net ben bugüne kadar boule bi telefon görmemiştim s6 çok güçlü koskoca samsungun amiral gemisi işte saçma kayıplardan kurtulun

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Asla ve asla yaşamıyorum kasma yok kasma var diyen kendi kasıyor yada telefonu telefon olmak dan cikariyo benim telefonum zor işlemlerde bile kasmıyor ve inanın bi gün denedim hafızayı bitirdim 500 mb falan kaldı onda bile kasmadi net ben bugüne kadar boule bi telefon görmemiştim s6 çok güçlü koskoca samsungun amiral gemisi işte saçma kayıplardan kurtulun
Valla bende yasamadim dibine kadar kullanin bence efsane bir telefon tek sikayetim sadece bataryanin biraz daha buyuk olmasi gerekirdi diorum ama baska hic bir sıkıntisi yok

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Kalıplaşmış bişey var iphone kasmaz Samsung kaşar evet kabul s5 ve öncesi kaşar kabul ama şunu kabul etmiyorum s6 dan sonrası asla kasmıyor buna kim ne derse desin ben kaç iphone gördüm gözümün önünde oyuna giremedi kendi kendine kapanıp açıldı arkadaşlar s6 yi daima kullanıyorum bu hataları görme oranım % 99 iphone kullanmayan biri olarak onlarda daha çok gördüm kasma olayını kendi telefonum da o kadar görmedim s6 güçlü bi cihaz performansına kimse bişey diyemez şuan Samsung da s6 dan çok yüksek hızda cihaz yok note7 hariç s7 ile zaten pek fark yok. Bi de s6 şuan aralarında en ince olan cihaz 6.8 mm pile gelirsek hızlı şarj var iphone tarafında o da yok onlar napsin biraz ibret olsun bize bu.

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kalıplaşmış bişey var iphone kasmaz Samsung kaşar evet kabul s5 ve öncesi kaşar kabul ama şunu kabul etmiyorum s6 dan sonrası asla kasmıyor buna kim ne derse desin ben kaç iphone gördüm gözümün önünde oyuna giremedi kendi kendine kapanıp açıldı arkadaşlar s6 yi daima kullanıyorum bu hataları görme oranım % 99 iphone kullanmayan biri olarak onlarda daha çok gördüm kasma olayını kendi telefonum da o kadar görmedim s6 güçlü bi cihaz performansına kimse bişey diyemez şuan Samsung da s6 dan çok yüksek hızda cihaz yok note7 hariç s7 ile zaten pek fark yok. Bi de s6 şuan aralarında en ince olan cihaz 6.8 mm pile gelirsek hızlı şarj var iphone tarafında o da yok onlar napsin biraz ibret olsun bize bu.
Kesinlikle katiliorum. Iphone pismanliktir bnce. Apple telefon yapior ama samsung cep bilgisayari yapior.

baysal388

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Nougat gelince telefonu fabrika ayarlarina cevirmek ve oyle kullanmaya baslamak mantikli olur mu ?
Nougat gelince telefonu fabrika ayarlarina cevirmek ve oyle kullanmaya baslamak mantikli olur mu ?
Nougat gelince telefonu fabrika ayarlarina sifirlamak mantikli olur mu

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Nougat gelince telefonu fabrika ayarlarina sifirlamak mantikli olur mu
Ben güncellemeden önce ve sonra wipe yapıyorum birer kez