Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Jailbreak yapınca iPhone da özgür oluyorsun. Bu forumda bir adam vardı o sürekli samsung samsung diyordu . Ban yedi . 6s Plus kullanıp memnun kalmayan görmedim ben ayrıca .
Son gelen iPhone sürümünde jailbreak var mı sen bana onu bi söyle root her zaman var artı rootsuz da Android canavar gibi pangu yada taik keyifleri yerine gelecekte açık bulacaklar da jailbreak çıkaracaklar tam 2 ay bekledim be jailbreak çıkması için ne jailbreak mis [emoji16]

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Son gelen iPhone sürümünde jailbreak var mı sen bana onu bi söyle root her zaman var artı rootsuz da Android canavar gibi pangu yada taik keyifleri yerine gelecekte açık bulacaklar da jailbreak çıkaracaklar tam 2 ay bekledim be jailbreak çıkması için ne jailbreak mis [emoji16]
Dostum bak iPhone yanlısı değilim :D Zaten telefon alacağım Android alacağım . Son sürümde jailbreak yok doğrudur . Ben ios ile androidin,apple ile diğer markaların karşılaştırılmasına da karşıyım . Adam diyor ki biz 2k ekrana geçeli çok oldu . Adam 2k olmadığı halde senden daha iyi performans alıyor . Bunu kabullenmemelerine kızıyorum .

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar son sürümde parmak izi nde sıkıntı var parmak izi giriyom hep karsıma çiz gir geliyo ingilizce birşey yazıyo pattern vs

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2fd95617761c850cab7de0a6b5098e1b.jpg

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Dostum bak iPhone yanlısı değilim :D Zaten telefon alacağım Android alacağım . Son sürümde jailbreak yok doğrudur . Ben ios ile androidin,apple ile diğer markaların karşılaştırılmasına da karşıyım . Adam diyor ki biz 2k ekrana geçeli çok oldu . Adam 2k olmadığı halde senden daha iyi performans alıyor . Bunu kabullenmemelerine kızıyorum .
Sen iyisin galiba ben 2k ekranda giderek stabillesen bir deneyim yaşıyorum kafayı yemeyin benim telefonum hızlı ya bi kere görseydim şu kasmayı

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar birkaç gündür s6 kendi kendine dönuyor reset atıyor gear s2 bağlıyken başına gelen var mı? Odin ile tek parca rom yukleyeyim diyorum o da yüklenmiyor neden olabilir acaba ? Ve 6.0.1 4 parça tr rom nerden bulabilirim

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar birkaç gündür s6 kendi kendine dönuyor reset atıyor gear s2 bağlıyken başına gelen var mı? Odin ile tek parca rom yukleyeyim diyorum o da yüklenmiyor neden olabilir acaba ? Ve 6.0.1 4 parça tr rom nerden bulabilirim
Samfirm diye bir uygulama var onu indirin yeşilcin adli siteden orda nasil kullanacağınız anlatılıyor orda.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Samfirm adında süper bi uygulama var onu kur cihaz modelini yaz ister 4 parça ister tek parça şeklinde hızlı bir biçimde indir ve odin üzerinden kur

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Samfirm adında süper bi uygulama var onu kur cihaz modelini yaz ister 4 parça ister tek parça şeklinde hızlı bir biçimde indir ve odin üzerinden kur
Paralel ithalat cihazım g920f olarak geçiyor model buna tr romu yani g920fq rom yuklesem sorun olur mu

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
MEGA

Yukarıdaki linki indir içinde cihazına uygun pit dosyasını bul ve 4 parçalı g20f romunu kur artık hangi ülkenin kini istiyorsan

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Peki sorun çözülür mu hocam değişik bir durum bazen kilitleyip kalıyor cihaz reset atmak zorunda kalıyorum
Temiz kurulum yaparsan sorun çıkmaz ama mutlaka yedek alıp kurulum öncesi ve sonrası full wipe yap taş gibi kullan her ihtimale karşı cihazının orijinal romu bilgisayarda bulunsun

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Yazılım yüklemesi sonunda hata vermemesi için partition ile alakalı

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
4 parçalı romlarda hangi parçanın nereye ne şekilde yükleneceğine karar veren pit dosyasıdır yani temiz bi kurulum istiyorsan özellikle 4 parçalı rom da pit dosyası olmazsa olmazdır mutlaka kullan

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
dbd23cce1f73f19536a19db3e6d43470.jpg

Arkadaşlar şimdi de bu hatayı veriyor parmak iziyle açarken kendi kendine reset atmalar falan bu nedir ya dün güncelleme geldi ondan sonra oldu başına gelen var mı

zeynelglgnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dbd23cce1f73f19536a19db3e6d43470.jpg

Arkadaşlar şimdi de bu hatayı veriyor parmak iziyle açarken kendi kendine reset atmalar falan bu nedir ya dün güncelleme geldi ondan sonra oldu başına gelen var mı
Sanırım son güncelleme sıkıntılı bendede parmak izinde sıkıntı var ama reset atmıyor neyseki

hakao

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm ben geçen sene 1 aylık telefon aldım 2.el olarak kutu fatura herşey var. Son zamanlarda ön kamerada mor lekeler oluşmaya başladı netten araştırdım s6 da oluşan bir sıkıntıymış. Bulunduğum yerde samsung bayisi yok. En yakın servis izmirde. Destek birimiyle görüştüm izmirin tel nosunu verdi. O da özel bir servis samsungla anlaşmalıymış. Kendilerini aradım kargo ile gönderebilirsiniz diyolar. Daha önce bu şekilde garantiye yollayan oldumu? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Sonuçta özel bir servis destek bilişim diye bir yer. Bir çok firmanın servisliğini yapıyor.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar s7 edge alamıyorum sırf kıvrım için s6 edge plus alıcam yalnız üretimden kalktı diyorlar doğru mu herhangi bir sıkıntı olur mu hepsi buradadan alıcam ???

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar s7 edge alamıyorum sırf kıvrım için s6 edge plus alıcam yalnız üretimden kalktı diyorlar doğru mu herhangi bir sıkıntı olur mu hepsi buradadan alıcam ???

Samsung firmasına bir sorun üretimden kalkıp kalkmadığını derim. Bu tür konularda sağda solda yazılanlara pek inanmamak gerekiyor. 2 sene önce dünyadaki en önemli dizüstü bilgisayar üreticilerinden Toshiba için son kullanıcı yani tüketici pazarı dan çekilecek diye haberler çıkmıştı ama adamlar hala son teknoloji dizüstü bilgisayarlar üretmeye ve piyasaya sunmaya devam ediyorlar.

Samsung s6 serisi üretmeye devam ediyor mu etmiyor mu diye sormak lazım. Ayrıca artık üretmese bile stoklarında çok fazla bu üründen varsa sıkıntı olmaz.

SLR kamera üreticisi Nikon 5-6 senedir D90 üretmemesine rağmen nasıl bir stok yapmışlarsa hala sıfır D90 firmanın stoklarında var ve bir çok kişinin de kullandığı bir cihazdır.

Kısaca üretilmiyor olması sorun olmaz. Şayet olur da ileride değişim gerekirse ve aynı ürün olmazsa firma size mecbur daha üst modeli fark almadan vermek zorunda. Yasal olarak bir ürün temin edilemiyorsa firma daha üst modeli tüketiciye estra ücret almadan vermek yada para iadesi yapmak zorunda. Burada hangisinin yapılacağı da yasal olarak tüketicinin tercihine bırakılmış durumda. Ben para değil telefon istiyorum dediğiniz anda temin edilemeyen modelin sahip olduğu tüm özelliklere sahip bir model tüketiciye verilmek zorunda ve buda genelde bir üst model olmakta.

Mesela s6 edge veya s6 edge plus telefonun için değişim kararı çıktı ama üreticinin elinde artık s6 edge ve s6 edge plus yoksa s7 edge vermek zorunda kalacaktır.

Samsung innov8 diye bir modeli vardı vakti zamanında. 8 ve 16 GB hafıza seçenekleriyle satılmaktaydı. Kimi kişinin garanti süresi içerisinde telefonu değişim gerektiren arıza yapmıştı fakat 16 GB olan modeli artık ülkemize getirilmediği için 16 GB olanı önceden satın almış olanlar 8GB modeli kabul etmedikleri için onlara Samsung tamamen dokunmatik ekranlı olan ve 16 GB hafızaya sahip bir başka modeli göndermiş.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar şu tek elle kullanımın portunu bulan var mı?