Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
bende yok...olanlar hangi menu altinda onu yazsin madem...

tugrlaksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu yeni arayüze geçmek istiyorum ve bunun için şuan sanırım rom yüklemek gerek ama ben bu işler hakkında gerçekten hiçbirşey bilmiyorum. Bi arkadaş bu yeni arayüze geçmem için ne yapmam gerektiğini kısaca anlatabilirsin çok mutlu olurum gerçekten.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Wifi ile arama olayını çözdüm. Ayar aktif ise ve Wifi de açıksa herhangi birini aradığınızda Wifi üzerinden karşı tarafı aramış oluyorsunuz.

Screenshot_20160825-082338 - Kopya.png

Kırmızı içine aldığım Wifi Aramanın aktif olduğunu gösteriyor. Yalnız ayarı aktif ettiğiniz sırada Wifi açıksa hemen devreye girmiyor Wifi kapatıp tekrar Wifi bağlantınızı açmanız gerekiyor.

Mavi ile işaretlediğim deneme amaçlı birinci arama ve çaldırıp kapattım. Yeşil ise aradım ve 1-2 dakika aradığım kişiyle konuştum.

Aramayı normal her zaman nasıl arama yapıyorsanız o şekilde yapıyorsunuz. Telefon rehberinde Wifi ile ara gibi bir seçenek çıkmıyor. O sebeple anladığım kadarıyla bu ayar aktif ve wifi açık durumdayken birini aradığınız da aramalar direk Wifi üzerinden gerçekleşiyor.Normal arama için ayarı pasif duruma almak gerekiyor

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Wifi ile arama olayını çözdüm. Ayar aktif ise ve Wifi de açıksa herhangi birini aradığınızda Wifi üzerinden karşı tarafı aramış oluyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 9354

Kırmızı içine aldığım Wifi Aramanın aktif olduğunu gösteriyor. Yalnız ayarı aktif ettiğiniz sırada Wifi açıksa hemen devreye girmiyor Wifi kapatıp tekrar Wifi bağlantınızı açmanız gerekiyor.

Mavi ile işaretlediğim deneme amaçlı birinci arama ve çaldırıp kapattım. Yeşil ise aradım ve 1-2 dakika aradığım kişiyle konuştum.

Aramayı normal her zaman nasıl arama yapıyorsanız o şekilde yapıyorsunuz. Telefon rehberinde Wifi ile ara gibi bir seçenek çıkmıyor. O sebeple anladığım kadarıyla bu ayar aktif ve wifi açık durumdayken birini aradığınız da aramalar direk Wifi üzerinden gerçekleşiyor.Normal arama için ayarı pasif duruma almak gerekiyor
Bende denedim yapamadım ama sonrasında bunun internet faturasına katkısı olmasin

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bende denedim yapamadım ama sonrasında bunun internet faturasına katkısı olmasin

Ufak bir araştırma yaptım. Bu Wifi üzerinden arama VoWifi miş meğer.

VoWifi teknolojisi VoLTE ve ViLTE ile aynı ses ve video codeclerini kullandığı için HD kalitesiyle iletişim kurmayı mümkün kılar. VoLTE'den farklı olarak Turkcell şebekesine Wifi üzerinden erişim sağlar.

Turkcell sayfasında böyle yazmakta.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Cihazı pc ye baglamakta sorun yaşıyorum smart switch de güncelleme bakacaktim Siz hiç baktınız mi

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar güncellemeden sonra telefonun Android Sistemi pil kullanımı artmış %39 görünüyor şuan bende. Eskiden daha az harcıyordu hemde epey bir az harcıyordu.

Recepb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birisi şu soruma cevap versin acilen S6 kullanıyorum Wifi açılmadı wifi ayarlarına gireyim dedim beni ana ekrana birkaç kez attı ve ayarlar uygulaması açılmıyor diye hata geldi telefonu yeniden başlattım 3 saattir ekranda Samsung yazıyor mavi ışıkla beraber birsi acilen yanıt versin. Ne yapılır buna şarjı da vardı %40

Recepb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanmakta olduğum S6 cihazım Wifi ye bağlanamadı ve bende Wifi ayarı için uzun basılı tuttum ancak hata vererek beni 2-3 defa ana ekrana attı. Bende Cihazımı yeniden başlat düğmesine bastım. Telefon kapandı ancak 3 saattir açılmıyor. Şarjı %40 olmasına rağmen Samsung logosu ve mavi ışık ile birlikte açılmıyor. Lütfen yardım edin.

Reaksiyon puanı
35
Kullanmakta olduğum S6 cihazım Wifi ye bağlanamadı ve bende Wifi ayarı için uzun basılı tuttum ancak hata vererek beni 2-3 defa ana ekrana attı. Bende Cihazımı yeniden başlat düğmesine bastım. Telefon kapandı ancak 3 saattir açılmıyor. Şarjı %40 olmasına rağmen Samsung logosu ve mavi ışık ile birlikte açılmıyor. Lütfen yardım edin.
Kilit tuşuyla ses kısma tuşuna basılı tutun belki acilir

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Son güncellemeden sonra ilk defa şarj ettim ve ciddi şekilde şarj sırasında olan ısınma azalmış. Şarj sırasındaki ısınmaya anlaşılan çözüm bulmuşlar.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar şu telefonu pc ye baglama muhabbetinde bana yardımcı olun lütfen mtp diye illet bir sürücü var hata veriyor ben bunu nasıl çözeceğim yardım edin lütfen bir fikriniz varsa söyleyin s6 mi pc ye bağlanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Arkadaşlar şu telefonu pc ye baglama muhabbetinde bana yardımcı olun lütfen mtp diye illet bir sürücü var hata veriyor ben bunu nasıl çözeceğim yardım edin lütfen bir fikriniz varsa söyleyin s6 mi pc ye bağlanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Hata resmi atar mısınız ?

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sistem uygulamasına Norton Orta Riskli güvenlik uyarısı verdi. Deezer uygulaması. Kullanmadığım için devre dışı aslında ama telefonun kendi uygulamasına ne diye böyle uyarı veriyor ki.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
5s le uzaktan yakından karsilastirilamaz s6 herşeyin bir sınırı var ben s6 yi 6s le bile karşılaştırmam ne gibi artışı var ki o da yok yok yani sadece fiyat işte yok ortada s6 hepsinden marifetli
Yalnız performans olarak bi fark sezemedim ben.