Gelişmiş özelliklerbende yok...olanlar hangi menu altinda onu yazsin madem...
Bende denedim yapamadım ama sonrasında bunun internet faturasına katkısı olmasinWifi ile arama olayını çözdüm. Ayar aktif ise ve Wifi de açıksa herhangi birini aradığınızda Wifi üzerinden karşı tarafı aramış oluyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 9354
Kırmızı içine aldığım Wifi Aramanın aktif olduğunu gösteriyor. Yalnız ayarı aktif ettiğiniz sırada Wifi açıksa hemen devreye girmiyor Wifi kapatıp tekrar Wifi bağlantınızı açmanız gerekiyor.
Mavi ile işaretlediğim deneme amaçlı birinci arama ve çaldırıp kapattım. Yeşil ise aradım ve 1-2 dakika aradığım kişiyle konuştum.
Aramayı normal her zaman nasıl arama yapıyorsanız o şekilde yapıyorsunuz. Telefon rehberinde Wifi ile ara gibi bir seçenek çıkmıyor. O sebeple anladığım kadarıyla bu ayar aktif ve wifi açık durumdayken birini aradığınız da aramalar direk Wifi üzerinden gerçekleşiyor.Normal arama için ayarı pasif duruma almak gerekiyor
Bende denedim yapamadım ama sonrasında bunun internet faturasına katkısı olmasin
Kilit tuşuyla ses kısma tuşuna basılı tutun belki acilirKullanmakta olduğum S6 cihazım Wifi ye bağlanamadı ve bende Wifi ayarı için uzun basılı tuttum ancak hata vererek beni 2-3 defa ana ekrana attı. Bende Cihazımı yeniden başlat düğmesine bastım. Telefon kapandı ancak 3 saattir açılmıyor. Şarjı %40 olmasına rağmen Samsung logosu ve mavi ışık ile birlikte açılmıyor. Lütfen yardım edin.
Hata resmi atar mısınız ?Arkadaşlar şu telefonu pc ye baglama muhabbetinde bana yardımcı olun lütfen mtp diye illet bir sürücü var hata veriyor ben bunu nasıl çözeceğim yardım edin lütfen bir fikriniz varsa söyleyin s6 mi pc ye bağlanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Abi hata resmine gerek yok bu genel bi sorun senin ki bağlanıyor muHata resmi atar mısınız ?
Kullanmıyorum kiAbi hata resmine gerek yok bu genel bi sorun senin ki bağlanıyor mu
Dostum bilen yardım eder zaten. Adam fotoğraf istemiş senden hatanın ekran görüntüsünü paylaşırsan yardımcı olur belkiBirşey sorduk kimseden cevap bile yok biz olsak cevap veririz hemen
Bende 2 yıldan fazla 5S kullandım S6'ya geçtim. Eğer ki sorun yoksa cihazda 1 dk. bile beklemeden geçin derim pişman olmazsınız.İphone 5s'ime s6 teklif ettiler kabul etsem mi ki ?
Tamamdır.Bende 2 yıldan fazla 5S kullandım S6'ya geçtim. Eğer ki sorun yoksa cihazda 1 dk. bile beklemeden geçin derim pişman olmazsınız.
5s le uzaktan yakından karsilastirilamaz s6 herşeyin bir sınırı var ben s6 yi 6s le bile karşılaştırmam ne gibi artışı var ki o da yok yok yani sadece fiyat işte yok ortada s6 hepsinden marifetliTamamdır.
Yalnız performans olarak bi fark sezemedim ben.5s le uzaktan yakından karsilastirilamaz s6 herşeyin bir sınırı var ben s6 yi 6s le bile karşılaştırmam ne gibi artışı var ki o da yok yok yani sadece fiyat işte yok ortada s6 hepsinden marifetli
Sen hiç bir ekran da 2 3 uygulama kullanım deneyimi yasamamissindir bir dene istersen. TamamYalnız performans olarak bi fark sezemedim ben.
YaşadımSen hiç bir ekran da 2 3 uygulama kullanım deneyimi yasamamissindir bir dene istersen. Tamam