mertcankaraman20
Doçent
Bende s6 edge plus kullanıyorum yok öyle bir durumS6 edge plus kullanıyorum. Hızlı şarjda şarj ettiğimde %100 şarj oluyor ama normal şarjda %60 veya %70 şarda takılıp kalıyor. Benzer sorun yaşayan var mı?
Bende s6 edge plus kullanıyorum yok öyle bir durumS6 edge plus kullanıyorum. Hızlı şarjda şarj ettiğimde %100 şarj oluyor ama normal şarjda %60 veya %70 şarda takılıp kalıyor. Benzer sorun yaşayan var mı?
Benim ki de dolduruyo ama 1 2 kere takip çıkardığımda bazen yavaş doluyor çıkarıp takmasamBende s6 edge plus kullanıyorum yok öyle bir durum
Kabloda sıkıntı var büyük ihtimal benimde öyleydi değiştirdimBenim ki de dolduruyo ama 1 2 kere takip çıkardığımda bazen yavaş doluyor çıkarıp takmasam
Hic bişey yok o guncellemedeGüncelleme geldi yüksek boyutlu hemde demiştim ben.
Hocam hiç yüksek değilGüncelleme geldi yüksek boyutlu hemde demiştim ben.
300 kusur amaHic bişey yok o guncellemede![]()
Benim ki 300 kusur39 mb hocam
Hocam siz demiştiniz o Fransa romuBenim ki 300 kusur
Yok ben rom yuklemedim neyse ya kafam karıştıHocam siz demiştiniz o Fransa romu
331 diyoruz sabahtan beri
Onu bende anlamadım tek elle kullanım modu bekliyodum oda yoks6 edge de Ayarlar ekranına Wifi Araması diye bir özellik eklenmiş. Nedir bu olay
Hocam nasıl tek elle kullanım modu yok sizde hala anlamadımOnu bende anlamadım tek elle kullanım modu bekliyodum oda yok
Yok abi cidden yok herkes de var mı kiHocam nasıl tek elle kullanım modu yok sizde hala anlamadım
Bende var hocamYok abi cidden yok herkes de var mı ki
S6 mıBende var hocam
Bende var hocam
Resim attım sizeS6 da da var s6 edge plus ta da