Bence hepsine vermeliBence onu orta segment ve alt segment telefonlara verecek
Bende var volte neyi tartışıyorsunuz anlamadım hemde ben uğraşmadım bunun icin
Tartışıyoruz? Dostum bilgi öğreniyoruz.Bende var volte neyi tartışıyorsunuz anlamadım hemde ben uğraşmadım bunun icin
Ben bulamadım arkadaşlar bu volte olayını s6 ve Vodafone kullanıyorum nasıl aktif olacak yardımcı olabilecek var mıTartışıyoruz? Dostum bilgi öğreniyoruz.
Bak bugün s6 ve s6 edge modeline verilen volte desteğinin note 5 ve s6 edge plus modellerine verilmediğini öğrenmiş olduk.
Maalesef giden sesli aramalar ayarı yokkardeşimtelefon simgesine tıkla
daha fazla seçeneğinden ayarlar bölümünü aç
giden sesli arama ayarları kısmında uygun olduğunda VoLTE kullan seçeneğini seç
Ne ise yaradığını tam bilmiyorum ama bi zamanlar üstte görmeye sinir olduğum bişey di ama artık sorun yok onu kabullendim belli ki yararliTartışıyoruz? Dostum bilgi öğreniyoruz.
Bak bugün s6 ve s6 edge modeline verilen volte desteğinin note 5 ve s6 edge plus modellerine verilmediğini öğrenmiş olduk.
Millet şuan s6 nin fiyatı ne kadar 2000 TL den aşağı düşmez bence
Millet şuan s6 nin fiyatı ne kadar 2000 TL den aşağı düşmez bence
İnternettekiler gerçek değil onlarla değerlendirmeyelim bi arkadaşımda zam geldiğini söyledi 2200 olduğunu söyledi yani gerçek satış yerlerin de rakamlar farkliBir aralar baya düşmüş olsa gerek çünkü Samsung Türkiye Garantili s6 edge olan modeli 1.929 TL gördü.
İnternetteki telefonlar mı gerçek değil demek istedin?İnternettekiler gerçek değil onlarla değerlendirmeyelim bi arkadaşımda zam geldiğini söyledi 2200 olduğunu söyledi yani gerçek satış yerlerin de rakamlar farkli
Sonuç olarak fiyatı düşmüş oluyor gerçek değil derken ?İnternettekiler gerçek değil onlarla değerlendirmeyelim bi arkadaşımda zam geldiğini söyledi 2200 olduğunu söyledi yani gerçek satış yerlerin de rakamlar farkli
İnternettekiler gerçek değil onlarla değerlendirmeyelim bi arkadaşımda zam geldiğini söyledi 2200 olduğunu söyledi yani gerçek satış yerlerin de rakamlar farkli
Nasıl gerçek değil?İnternettekiler gerçek değil onlarla değerlendirmeyelim bi arkadaşımda zam geldiğini söyledi 2200 olduğunu söyledi yani gerçek satış yerlerin de rakamlar farkli
Rica etsem senin icin bir mahsuru yoksa yaşını paylaşırmısın?İnternettekiler gerçek değil onlarla değerlendirmeyelim bi arkadaşımda zam geldiğini söyledi 2200 olduğunu söyledi yani gerçek satış yerlerin de rakamlar farkli
Ben de sorucam sorucam soramıyorumRica etsem senin icin bir mahsuru yoksa yaşını paylaşırmısın?
Arkadaşlar ben sadece teknosada media markt ta ki mağaza fiyatlarını dikkate almak istedim...S6 edge telefon bir ara gerçekten 1.926TL görmüş. 9.06.2016 günü n11.com internet sitesinden 2 hafta sonraki doğum günüm için bana abim tarafından bu fiyata alınmış. Samsung Türkiye Garantili ve satıcı Türkiye'nin en önemli telefon tedarikçilerinden GENPA ve faturası şu an tam karşımda duruyor ve üzerinde rakamla 1.926 TL yazıyor. Doğum günü akşamı da abim bana hem telefonu hem faturasını bizzat verdi.
19um niye 12 gibi mi davranıyorumRica etsem senin icin bir mahsuru yoksa yaşını paylaşırmısın?
İnternette satılan fiyatlar gerçektir.19um niye 12 gibi mi davranıyorum
İnternetten daha ucuza alırsın. Çünkü, internetten satis yapan birimler farklı bu yüzden kira çalışan gibi ücretler odemedikleri için bunu tüketiciye yansıtır daha ucuza aynı ürünü satabiliyorlar.Ayrıca iphone 6 da İnternette bu fiyatları görmüştür ama mağazada ıkiside görmez
Dostum yanlış anlama ama burada yazdığın çoğu yorum o yaştaymışsın gibi. Konuda bi tek sen yoksun herkes sana cevap vermek zorundaymış gibi bizim söylediğimiz her şey yanlış gibi davranmamalısın19um niye 12 gibi mi davranıyorum
Ya yalan demek istemedim sadece mağaza fiyatlarına göre değerlendirdimİnternette satılan fiyatlar gerçektir.
Bu yeterli sadece. Hani kimseye başka yerde de bu fiyatlar yalan filan deme kendini gülünecek duruma sokarsın, bunu yanlis anlama sadece sana bir öneri verdim.