ardaberk
Öğrenci
Çok önemli bi kriter değil ama 1 günü çıkarırmı normal kullanımla onu merak ediyorumŞarj senin için önemli bi kriterse s6 almanı önermem şarj konusunda piyasadaki en kötü cihazlardan biri heralde
Çok önemli bi kriter değil ama 1 günü çıkarırmı normal kullanımla onu merak ediyorumŞarj senin için önemli bi kriterse s6 almanı önermem şarj konusunda piyasadaki en kötü cihazlardan biri heralde
Uygulamalardan hava durumu uygulamasının verisini ve onbellegini temizle olucak.Dediğini yaptım ama yine yenileme yapınca ekrana yazı çıkıyor. Ama şimdi ayarlardan geçerli konumu kullan yazan ayarı kapadım artık konumu açtırmıyor.
Uygulamalardan hava durumu uygulamasının verisini ve onbellegini temizle olucak.
Uygulamanı güncelle. Bende s6Edge var. Face uygulamasında arkadaşlık sekmesi mevcut. Uygulamanın güncellenmesiyle ilgili olabilirarkadaslar merhaba cevremdeki ayni telefonlara da baktim (galaxy s6) ama birtek bende mi facebook uygulamasinda arkadaslik istekleri sekmesi yok acaba ???
Ayarlar-Mobil Ağlar-Şebeke Modu ndan LTE/3G/2G (otomatik bağlantı) seçili olacak şekilde ayarlaArkadaşlar telefonu yeni aldım ve mobil veriyi açamıyorum açılınca 4.5G gelmiyor bi yardım eder misiniz ? Teşekkürler
Arkadaşım hangi akıllı telefonu alırsan al, akşama kadar internette dolaşayım, video izleyim, oyunlar oynayayım ama şarjım 3 gün gitsin diye birşey yok. Akıllı telefonların hemen hemen tamamının şarj süresi ortalama 1 günü ancak çıkartıyor. Yolda kalmak istemiyorsan powerbank kullanabilirsin. Ben S6 kullanmadım. S6 Edge kullanıcısıyım. Telefonumla oyun da oynuyorum internette sörf de yapıyorum ama cılkını çıkartmadığım için gün içerisinde sıkıntı yaşamıyorum. S6 Edge bana göre mükemmel bir telefon ve tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar
S6 almayı duşünüyorum ama kafamda sorular var özellikle bazı yerlerde bu telefonun 1 günü çıkartmadığı söyleniyor . Yeni gelen güncelleme ile acaba bu sorun çözüldümü ? Telefonu normal kullanan biriyim sosyal ağlar ve kamera genel olarak kullanırım bunlar ile güç tasarrufuna almadan 1 günü çıkartabilirmiyim
uygulama guncel malesefUygulamanı güncelle. Bende s6Edge var. Face uygulamasında arkadaşlık sekmesi mevcut. Uygulamanın güncellenmesiyle ilgili olabilir
Çok ilginç. Anlayamadım. Bende ki uygulama aynen böyleuygulama guncel malesef
sanirim birtek benimki farkli anlamiyorum neden boyleÇok ilginç. Anlayamadım. Bende ki uygulama aynen böyle
Dur bakalım belki anlayıp cevap veren birisi olur.sanirim birtek benimki farkli anlamiyorum neden boyle
Üst model arayüzü gelmez sanırım? Bu konuda lg iyi iş yapardı g3 kullandım 6.0 la g4 arayüzü gelmiştiGelir ama ne zaman gelir bilinmez note 7 bile android 7 ile çıkmayacak büyük ihtimal. Ben s6 için ocak şubat civarı gelir diye düşünüyorum
O kadarını bilmiyorum ama ben samsungun son zamanlardaki güncelleme politikasından memnunumÜst model arayüzü gelmez sanırım? Bu konuda lg iyi iş yapardı g3 kullandım 6.0 la g4 arayüzü gelmişti
Geleceğini tahmin ediyorum. S6 ve S6edge nin altında başka modele gelmez. Not5 hariç tabiki. Ama kısa zamanda geleceğini düşünmüyorum.Arkadaşlar 7.0 s6 için gelir mi gelirse tahmini ne zaman gelir ?
Bence gelir üst model arayüz zaten şuan en üst model bu da grace ux gelir büyük ihtimalÜst model arayüzü gelmez sanırım? Bu konuda lg iyi iş yapardı g3 kullandım 6.0 la g4 arayüzü gelmişti
Geleceğini tahmin ediyorum. S6 ve S6edge nin altında başka modele gelmez. Not5 hariç tabiki. Ama kısa zamanda geleceğini düşünmüyorum.
Arkadaşlar bir şey soracağım telefonu yüzde 50 veya 60 deyken şarja takmak pile zarar verir mi ?
S3 ilk çıktığında almıştım onun için de 5.0 gelecek diye haber yapmıştı bazı sitelerde çok iyi hatırlıyorum sevinmiştim hatta ama sonuç malum [emoji2]Gecen hafta bir haber sitesi hangi telefonlara geleceğini yazmıştı. S6 ve S6 edge modellerinin altındaki modellerden birine daha gelecek. S5 içinde gelecek. Gecen hafta twitter da bakınırken o paylaşımı gördüm. NTV sitesi filandı diye hatırlıyorum.
TeşekkürlerSon bir kaç yıldır kullanılan pil teknolojisi sayesinde bu sıkıntı yaratmaz. Yani sorun olmaz ama her defasında pili %50-60 da şarj edersen çok kısa aralıklarla şarj etmiş olacağın için pilin uzun vadede ömrünü kısaltmış olursun.
Atıyorum pilin şarj edilme ömrü 2 bin ise yani 2 bin defa şarj edince bitiyorsa sen günde 1 defa şarj ettiğinde pil 2 bin günde ömrünü tamamlayacak ise sen bunu günde 2 defa şarj edersen ömrü bin güne düşer.
Mecbur kalmadıkça pili %15 düşünce şarj et ama mecbur durumlarda %50 de ise elbette o zaman %50 de iken şarj edeceksin. Telefonlarda şarj %15 düşünce şarj edilmesi önerilir. Altında etmek pilin kısa sürede bozulmasına sebep olmakta.
S3 ilk çıktığında almıştım onun için de 5.0 gelecek diye haber yapmıştı bazı sitelerde çok iyi hatırlıyorum sevinmiştim hatta ama sonuç malum [emoji2]
Arkadaşlar telefon %100 iken %98 e 5 dakikada düşüyor ama şarjım yine iyi gidiyor bi sıkıntısı var mı yeni aldım s6 bi yardım eder misiniz ?