Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kilit ekranında önceden hava durumu görünürdü şimdi yok bulamıyorum ayrıca saat de gölgeli olurdu bilen var mı çözümü arkadaşlar?

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar benim telefon boştayken boş Ram miktarı 800 MB ama net açıkken ve arkaplan da İnstagram çalışırken boş RAM miktarı 1.1 GB çıkıyor. Tam tersi olması gerekirken böyle oluyor dikkatimi çeken nokta bu son güvenlik güncellemesinden sonra böyle oldu.

huseynngl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonu yeni aldım ve mobil veriyi açamıyorum açılınca 4.5G gelmiyor bi yardım eder misiniz ? Teşekkürler

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
S6 Edge telefonu ilk çıktığı aylarda, 2 aylık kullanılmış olarak yanında akıllı saati ve orjinal kılıfıyla birlikte 1900 tl ye almıştım. Telefonu alırken farketmemişim, satan şahıs telefonu ekran üzerine sert bir zemine düşürmüş ve ekran üzerinde noktalar halinde izler vardı. Sonradan farkettim ama sorun da etmedim. Geçenlerde telefonun geri tuşunda bir sıkıntı oldu. Servise götürdüm. Garantisi de devam ediyor. 1 gün sonra servisten telefonumun tamir edildiğine dair mesaj geldi. Gidip aldım, birde ne göreyim..... Ekranı komple değişmişler :D Telefon sıfır olmuş. Hatta şarj soket yerini de arıza verme durumu olabilir diye değişmişler. Yeni yazılım atmışlar. Sizin anlayacağınız 2. el aldığım telefonum sıfır oldu çıktı ortaya.

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkadaslar merhaba cevremdeki ayni telefonlara da baktim (galaxy s6) ama birtek bende mi facebook uygulamasinda arkadaslik istekleri sekmesi yok acaba ???

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160713-133719.jpg
    Screenshot_20160713-133719.jpg
    115.9 KB · Görüntüleme: 423
Son düzenleme:

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar merhaba cevremdeki ayni telefonlara da baktim (galaxy s6) ama birtek bende mi facebook uygulamasinda arkadaslik istekleri sekmesi yok acaba ???
Uygulamanı güncelle. Bende s6Edge var. Face uygulamasında arkadaşlık sekmesi mevcut. Uygulamanın güncellenmesiyle ilgili olabilir

Hancı_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar
S6 almayı duşünüyorum ama kafamda sorular var özellikle bazı yerlerde bu telefonun 1 günü çıkartmadığı söyleniyor . Yeni gelen güncelleme ile acaba bu sorun çözüldümü ? Telefonu normal kullanan biriyim sosyal ağlar ve kamera genel olarak kullanırım bunlar ile güç tasarrufuna almadan 1 günü çıkartabilirmiyim
Arkadaşım hangi akıllı telefonu alırsan al, akşama kadar internette dolaşayım, video izleyim, oyunlar oynayayım ama şarjım 3 gün gitsin diye birşey yok. Akıllı telefonların hemen hemen tamamının şarj süresi ortalama 1 günü ancak çıkartıyor. Yolda kalmak istemiyorsan powerbank kullanabilirsin. Ben S6 kullanmadım. S6 Edge kullanıcısıyım. Telefonumla oyun da oynuyorum internette sörf de yapıyorum ama cılkını çıkartmadığım için gün içerisinde sıkıntı yaşamıyorum. S6 Edge bana göre mükemmel bir telefon ve tavsiye ederim.

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar 7.0 s6 için gelir mi gelirse tahmini ne zaman gelir ?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Gelir ama ne zaman gelir bilinmez note 7 bile android 7 ile çıkmayacak büyük ihtimal. Ben s6 için ocak şubat civarı gelir diye düşünüyorum

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Gelir ama ne zaman gelir bilinmez note 7 bile android 7 ile çıkmayacak büyük ihtimal. Ben s6 için ocak şubat civarı gelir diye düşünüyorum
Üst model arayüzü gelmez sanırım? Bu konuda lg iyi iş yapardı g3 kullandım 6.0 la g4 arayüzü gelmişti

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Geleceğini tahmin ediyorum. S6 ve S6edge nin altında başka modele gelmez. Not5 hariç tabiki. Ama kısa zamanda geleceğini düşünmüyorum.

Gecen hafta bir haber sitesi hangi telefonlara geleceğini yazmıştı. S6 ve S6 edge modellerinin altındaki modellerden birine daha gelecek. S5 içinde gelecek. Gecen hafta twitter da bakınırken o paylaşımı gördüm. NTV sitesi filandı diye hatırlıyorum.

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bir şey soracağım telefonu yüzde 50 veya 60 deyken şarja takmak pile zarar verir mi ?

Son bir kaç yıldır kullanılan pil teknolojisi sayesinde bu sıkıntı yaratmaz. Yani sorun olmaz ama her defasında pili %50-60 da şarj edersen çok kısa aralıklarla şarj etmiş olacağın için pilin uzun vadede ömrünü kısaltmış olursun.

Atıyorum pilin şarj edilme ömrü 2 bin ise yani 2 bin defa şarj edince bitiyorsa sen günde 1 defa şarj ettiğinde pil 2 bin günde ömrünü tamamlayacak ise sen bunu günde 2 defa şarj edersen ömrü bin güne düşer.

Mecbur kalmadıkça pili %15 düşünce şarj et ama mecbur durumlarda %50 de ise elbette o zaman %50 de iken şarj edeceksin. Telefonlarda şarj %15 düşünce şarj edilmesi önerilir. Altında etmek pilin kısa sürede bozulmasına sebep olmakta.

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Gecen hafta bir haber sitesi hangi telefonlara geleceğini yazmıştı. S6 ve S6 edge modellerinin altındaki modellerden birine daha gelecek. S5 içinde gelecek. Gecen hafta twitter da bakınırken o paylaşımı gördüm. NTV sitesi filandı diye hatırlıyorum.
S3 ilk çıktığında almıştım onun için de 5.0 gelecek diye haber yapmıştı bazı sitelerde çok iyi hatırlıyorum sevinmiştim hatta ama sonuç malum [emoji2]

Reaksiyon puanı
35
Son bir kaç yıldır kullanılan pil teknolojisi sayesinde bu sıkıntı yaratmaz. Yani sorun olmaz ama her defasında pili %50-60 da şarj edersen çok kısa aralıklarla şarj etmiş olacağın için pilin uzun vadede ömrünü kısaltmış olursun.

Atıyorum pilin şarj edilme ömrü 2 bin ise yani 2 bin defa şarj edince bitiyorsa sen günde 1 defa şarj ettiğinde pil 2 bin günde ömrünü tamamlayacak ise sen bunu günde 2 defa şarj edersen ömrü bin güne düşer.

Mecbur kalmadıkça pili %15 düşünce şarj et ama mecbur durumlarda %50 de ise elbette o zaman %50 de iken şarj edeceksin. Telefonlarda şarj %15 düşünce şarj edilmesi önerilir. Altında etmek pilin kısa sürede bozulmasına sebep olmakta.
Teşekkürler

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S3 ilk çıktığında almıştım onun için de 5.0 gelecek diye haber yapmıştı bazı sitelerde çok iyi hatırlıyorum sevinmiştim hatta ama sonuç malum [emoji2]

Şimdi benzer bir haberi tekrar gördüm sanırım düzeltme yapmışlar. S6 ve s6 edge dahil olmak üzere daha üst modellere gelecek görünüyor.

huseynngl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefon %100 iken %98 e 5 dakikada düşüyor ama şarjım yine iyi gidiyor bi sıkıntısı var mı yeni aldım s6 bi yardım eder misiniz ?

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar telefon %100 iken %98 e 5 dakikada düşüyor ama şarjım yine iyi gidiyor bi sıkıntısı var mı yeni aldım s6 bi yardım eder misiniz ?

Ben de S6 edge var o dediğin bende de oluyor ama şarjı 24 saat hatta biraz daha fazla gidiyor yani sorun değil. 1 gün gittiği oluyor bazen 1.5 gün gidiyor. Kullanımdan kullanıma değişiyor. Şarjı en çok harcayan şey video izlemek ve video çekmek. İnternet kullanımında şarjı iyi gidiyor bence.

recepix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar paralel ithalat s6 sahibiyim geçenlerde farkettim arkadaşımda da aynı cihaz var ikimizin de operatör Vodafone arkadaşımın cihaz TR bende 4g yazıyor onda sürekli 4.5 g neden olabilir bu ?