isahkirdir
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
SmartSwitch üzerinden nasıl yüklüyoruz ben bilgisayara SmartSwitch indirdim ama pek birşey anlamadım.Smart switch üzerinden yüklese daha rahat kurulum gerçekleştirir.
SmartSwitch üzerinden nasıl yüklüyoruz ben bilgisayara SmartSwitch indirdim ama pek birşey anlamadım.Smart switch üzerinden yüklese daha rahat kurulum gerçekleştirir.
Şuan dediğin sorunu güneş altında test ettim bende ekran parlaklığını arttırıyor daha da ekran hafif sarilasiyor.Ben rom kullanıyorum belki ondan dolayida böyle oluyor olabilir.Android 6 güncellemesinden sonra telefonumla güneş altında son parlaklığa getirip kullandığımda birazcık ekranı kendi kendine kısıyor ama parlaklık çubuğu sonda gösteriyor gölgeye geçtiğimde parlaklık tekrar açılıyor güç tasarufu otomatik parlaklık açık değil son parlaklıkta birde güneş altında telefon ısınmasın diye yapılan bir çalışmamıdır bu en az 10 arkadaşım da bu telefondan var onlarda yaşıyor
Home tuşu çiziliyor hocam bende de var bayaArkadaşlar şimdi s6 si olanlar size sesleniyorum.. telefonunuzun home tuşuna ışık altında bakın çizik varmı diye varsa lütfen yazın. Benim home tusum çok kolay çiziliyor ve çizikler var benim en hassas olduğum ve gıcık olduğum nokta çiziktir bu durum canımı çok sıkıyor ve garantiye gösterilecem bunu bi şekilde o çizimleri yok edecekler yapacaklar yok öyle bi dünya çok sinirliyim bu duruma..
Napicaz ya halamın note edge var onda bile çizik yokHome tuşu çiziliyor hocam bende de var baya
Bende bir çizik yok.Arkadaşlar şimdi s6 si olanlar size sesleniyorum.. telefonunuzun home tuşuna ışık altında bakın çizik varmı diye varsa lütfen yazın. Benim home tusum çok kolay çiziliyor ve çizikler var benim en hassas olduğum ve gıcık olduğum nokta çiziktir bu durum canımı çok sıkıyor ve garantiye gösterilecem bunu bi şekilde o çizimleri yok edecekler yapacaklar yok öyle bi dünya çok sinirliyim bu duruma..
Işık altında çok dikkatli bakın oyle karşıdan bakınca belli olacak şekilde değil eğer yoksa şanslısınız demektirBende bir çizik yok.
Evet baktım şuan çok küçük küçük çizikler var ama rahatsız edici değil.Işık altında çok dikkatli bakın oyle karşıdan bakınca belli olacak şekilde değil eğer yoksa şanslısınız demektir
Evet baktım şuan çok küçük küçük çizikler var ama rahatsız edici değil.
S7 için çıkan son haberi okuyun birBen de takılmıyorum böyle basit şeylere bazı insanlar deliriyor anlamıyorum![]()
Neymiş ?S7 için çıkan son haberi okuyun bir
Ana ekran tuşu kolay çiziliyor diye bir haber herhalde.Neymiş ?
AynenAna ekran tuşu kolay çiziliyor diye bir haber herhalde.
Banada geldi ama ne değişti hiç bilmiyom12 mb lik guncelleme alanlar ???
google play filmler den baska bir degisiklik gordunuz mu ???
Bana da geldi12 mb lik guncelleme alanlar ???
google play filmler den baska bir degisiklik gordunuz mu ???
S6da öyle bi sorun yok 1 senedir kullanıyorum tık demedi daha şükürArkadaşlar Samsung cihazlarda zamanla yavaşlama oluyor yani kasma oluyor deniyor bu konu hakkında düşüncesi olan varmı?