Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar merhaba iyi geceler bir sorum olacaktı bende s6 var ve hattım vodafone. 4.5 g açık olduğunda internetim bir süre sonra tamamen kesiliyo ne 4.5 ne de 3.5 herhangi bir bağlantı sağlayamıyorum.bazen şebekenin de kesildiği zamanlar oluyor.böyle bir durum ile karşılaşan var mı acaba ???

Reaksiyon puanı
35
Android 6 güncellemesinden sonra telefonumla güneş altında son parlaklığa getirip kullandığımda birazcık ekranı kendi kendine kısıyor ama parlaklık çubuğu sonda gösteriyor gölgeye geçtiğimde parlaklık tekrar açılıyor güç tasarufu otomatik parlaklık açık değil son parlaklıkta birde güneş altında telefon ısınmasın diye yapılan bir çalışmamıdır bu en az 10 arkadaşım da bu telefondan var onlarda yaşıyor
Şuan dediğin sorunu güneş altında test ettim bende ekran parlaklığını arttırıyor daha da ekran hafif sarilasiyor.Ben rom kullanıyorum belki ondan dolayida böyle oluyor olabilir.

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yeni farkettim ekran dahada parlaklığı artıyor teşekkürler

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar şimdi s6 si olanlar size sesleniyorum.. telefonunuzun home tuşuna ışık altında bakın çizik varmı diye varsa lütfen yazın. Benim home tusum çok kolay çiziliyor ve çizikler var benim en hassas olduğum ve gıcık olduğum nokta çiziktir bu durum canımı çok sıkıyor ve garantiye gösterilecem bunu bi şekilde o çizimleri yok edecekler yapacaklar yok öyle bi dünya çok sinirliyim bu duruma..

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar şimdi s6 si olanlar size sesleniyorum.. telefonunuzun home tuşuna ışık altında bakın çizik varmı diye varsa lütfen yazın. Benim home tusum çok kolay çiziliyor ve çizikler var benim en hassas olduğum ve gıcık olduğum nokta çiziktir bu durum canımı çok sıkıyor ve garantiye gösterilecem bunu bi şekilde o çizimleri yok edecekler yapacaklar yok öyle bi dünya çok sinirliyim bu duruma..
Home tuşu çiziliyor hocam bende de var baya

Reaksiyon puanı
35
Bende bir çizik yok.

Gökhanknk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar s6 telefonumu gecen gun sarja taktim yuzde 30 du 1 saat sonra alayim dedim yuzde 56 diydi ve hizli sarj da acıktı bu olay kac keredir basima geliyo ve bazen orjinal sarj aleti kullanin diye uyari veriyo ben zaten orjinal sarj aleti kullaniyorum. Bu durum gercemten canimi sıktı servise mi yollasam.

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar çok ilginç bir sorun yaşıyorum son 3-4 gündür.
Sabah erken saatte koşuya çıktığımda telefonu hem müzik dinlemek hem de s-healt ile egzersiz takibi yapmak için kullanıyorum. Sorun şöyle:
Ekran kapalıyken kilit ekranı üzerinden müzik atlatmak için güç butonuna bastığımda ekran yeşil oluyor iki üç defa güç tuşuna basmadan düzelmiyor. İşin garip tarafı bunu yalnızca bir defa yapıyor olması. Onun dışında gün içinde hiç böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
Sizce bu sadece s-healt uygulamasından kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Yoksa sabah erken saatte hava nispeten soğuk olduğu için ekran saçmalıyor olabilir mi? Çözemedim..
Fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
s6 edge plus kullanan var mı ? ısınma yapıyor mu?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Başka cihaz konuşanlar çıksın surdan burası s6 forumu vipe 1 nedir arkadas

cmlsn

Asistan
Reaksiyon puanı
12
12 mb lik guncelleme alanlar ???
google play filmler den baska bir degisiklik gordunuz mu ???

neorecormon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung cihazlarda zamanla yavaşlama oluyor yani kasma oluyor deniyor bu konu hakkında düşüncesi olan varmı?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Edge kullanan arkadaşlar;

Az önce Samsung müzik uygulaması 2,5 mb'lık bir güncelleme aldı ve edge panele müzik kontrol özellikleri eklendi.

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
s6 edge plus olan arkdaşlar varsa telefon hakkında bilgi verirler mi şarj ve kasma konusunda