Galaxy S6 ve S6 Edge Kullananlar Kulübü

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Sammobilede türkiye romlari olmuyor bildiğim kadarıyla en iyisi Fransa romu diyolar

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Ben daha önce ırak kullandım sonra Türkiyeye geri döndüm bi problem olmadı ama sizde olur mu bilemem çok bilgili olduğumu söyleyemem bu konularda :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Türkiye rom'u nasıl olmuyor ? Ben note5 ve bote4 Türkiye romlarını kaç kere indirdim. Bu model icin varmı onu bilmiyorum bir bakmak lazım.

Molpt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Türkiye rom'u nasıl olmuyor ? Ben note5 ve bote4 Türkiye romlarını kaç kere indirdim. Bu model icin varmı onu bilmiyorum bir bakmak lazım.
S6 için nedense sammobilede türkiye romu yok tahminen unknown romlardan biridir de işin yok o kadar romun arasından tryi bul :D kardeşim fransa romunu yükle ben kullandım bi sıkıntı olmuyor. Ama mesela sen türkiye romu dışında başka romda giga 4.5 g yok ha bizde var da ne oluyor o ayrı soru :D mesela deezer ın türkiye için özel kampanyası var diye biliyorum flaan filan. Garantide sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Sonuçta samsungun orjinal romu. Sayaç falan da artmaz. Telefonu kullanamayacak kadar bozmazsan gider trye geçersin bir şey hiçbir şey olmaz :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S6 için nedense sammobilede türkiye romu yok tahminen unknown romlardan biridir de işin yok o kadar romun arasından tryi bul :D kardeşim fransa romunu yükle ben kullandım bi sıkıntı olmuyor. Ama mesela sen türkiye romu dışında başka romda giga 4.5 g yok ha bizde var da ne oluyor o ayrı soru :D mesela deezer ın türkiye için özel kampanyası var diye biliyorum flaan filan. Garantide sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Sonuçta samsungun orjinal romu. Sayaç falan da artmaz. Telefonu kullanamayacak kadar bozmazsan gider trye geçersin bir şey hiçbir şey olmaz :D
Smart switch üzerinden yüklese daha rahat kurulum gerçekleştirir.

Back2space

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle git söyle onlara. Onlar derse hani sen yapmışsın bunu kullanıcı hatasıdır bu falan arka yada ön camı kırmadan açıklık meydana getirmek çok zor bir iş. Hatalı üründür o değişim talebinde bulun en kısa zamanda.

Teşekkürler, umarım yenisiyle değiştirirler. Yarın sabahtan direk samsungun yetkili servisine gideceğim. Her türlü sonucu da yine buradan paylaşırım.

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Android 6 güncellemesinden sonra telefonumla güneş altında son parlaklığa getirip kullandığımda birazcık ekranı kendi kendine kısıyor ama parlaklık çubuğu sonda gösteriyor gölgeye geçtiğimde parlaklık tekrar açılıyor güç tasarufu otomatik parlaklık açık değil son parlaklıkta birde güneş altında telefon ısınmasın diye yapılan bir çalışmamıdır bu en az 10 arkadaşım da bu telefondan var onlarda yaşıyor

Back2space

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 6 güncellemesinden sonra telefonumla güneş altında son parlaklığa getirip kullandığımda birazcık ekranı kendi kendine kısıyor ama parlaklık çubuğu sonda gösteriyor gölgeye geçtiğimde parlaklık tekrar açılıyor güç tasarufu otomatik parlaklık açık değil son parlaklıkta birde güneş altında telefon ısınmasın diye yapılan bir çalışmamıdır bu en az 10 arkadaşım da bu telefondan var onlarda yaşıyor

Dostum şu anda telefonum serviste o yüzden net bir cevap veremem ama bence bir tek sende olmamasının sebebi vardır. Yani bir sorun çevrendeki 10 kişinin hepsinde de baş gösteriyorsa o zaman o biraz sorun olmaktan çıkıp sanki kendi içinde mantığı olan bir duruma dönüşüyor. Sadece güneş altında değil net bir ışığın altında da o sensörler devreye girdiği için ısınmasın diye olacağını zannetmem. Son olarak telefonun bütün donanımını kontrol edebildiğin bir kod var. Onu yazıp sensöründen tut ekranın renk dağılımına kadar her şeyi kontrol edebiliyorsun. Onu ben bilmiyorum ama sana en yakın Vatan PC ye git onlar söyler. Bir baktırırsın.

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ya of be telefonu şarja takıyorum dolmuyor doluyor gözüküyor bi süre sonra şarj yavaş doluyor orijinal kabloyu kullanın diyor zaten orijinal kablo çok sinirliyim ya şimdi güvenli moda aldım açtım düzeldi ama sonradan olmayacağı ne malum of ama çok sinirlerim bozuldu.... biri bişey söylesin yazılım hatası mi sorunu mu ne acaba ya telefonum çok stabil ve bu saçmalık herşeyin içine ediyo!

Back2space

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya of be telefonu şarja takıyorum dolmuyor doluyor gözüküyor bi süre sonra şarj yavaş doluyor orijinal kabloyu kullanın diyor zaten orijinal kablo çok sinirliyim ya şimdi güvenli moda aldım açtım düzeldi ama sonradan olmayacağı ne malum of ama çok sinirlerim bozuldu.... biri bişey söylesin yazılım hatası mi sorunu mu ne acaba ya telefonum çok stabil ve bu saçmalık herşeyin içine ediyo!

Dostum öncelikle sakin ol. Bu senlik bir hata değil. Tamamen donanımsal bir sorun. Direk garantiye götürmeni öneririm çünkü senin yapabileceğin bir durum değil bu. İşlemlerin hızlı yürümesini istiyorsan telefonu aldığın yere değil, telefonun garantisinin bağlı bulunduğu yere götür. Geri dönüş süresinde net bir hafta kazanırsın. Sen yine iyisin. Ben telefonu 23 Nisan'da aldım. 2 gün sonra kasa açıklığı farkettim ve servise teslim ettim. Yani anlayacağın hevesim kursağımda kaldı. Oluyor böyle şeyler. Teknoloji işi %49 araştırma, %51 şans işi.. İyi akşamlar ;)

hakan imat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tek bende olmadığına göre sıkıntı sadece benim telefonumda değil çok büyük bi sorun teşkil etmiyor benim için güncelleme ile geldi güncelleme ile düzelir