Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Root atmadıkça orijinal rom dışında rom atmadıkça hicbir problem olmaz.Bu işlemle cihaza herhangi bir zarar gelmez değil mi yada garanti dışı felan kalmaz ?
Root atmadıkça orijinal rom dışında rom atmadıkça hicbir problem olmaz.Bu işlemle cihaza herhangi bir zarar gelmez değil mi yada garanti dışı felan kalmaz ?
Rica etsem link atabilirmisiniz bulamadim daRoot atmadıkça orijinal rom dışında rom atmadıkça hicbir problem olmaz.
Model numarası ve hangi ülke romunu istediğini yazarsan yardımcı olayım.Rica etsem link atabilirmisiniz bulamadim da
Model No: SM-G920FModel numarası ve hangi ülke romunu istediğini yazarsan yardımcı olayım.
İstiyorsan 4 parçalı türkiye romu linki atabilirimPeki bir sıkıntı olurmu baska ulkenin romuyla
O nasil oluyor ve resmi rom mu garanti disina cikmaz degil miİstiyorsan 4 parçalı türkiye romu linki atabilirim
Peki onu nasil yukluyoryuzHayır çıkmaz resmi rom
Tamam link ver sen ben deneyimOdinden
S6 için nedense sammobilede türkiye romu yok tahminen unknown romlardan biridir de işin yok o kadar romun arasından tryi bulTürkiye rom'u nasıl olmuyor ? Ben note5 ve bote4 Türkiye romlarını kaç kere indirdim. Bu model icin varmı onu bilmiyorum bir bakmak lazım.
Smart switch üzerinden yüklese daha rahat kurulum gerçekleştirir.S6 için nedense sammobilede türkiye romu yok tahminen unknown romlardan biridir de işin yok o kadar romun arasından tryi bulkardeşim fransa romunu yükle ben kullandım bi sıkıntı olmuyor. Ama mesela sen türkiye romu dışında başka romda giga 4.5 g yok ha bizde var da ne oluyor o ayrı soru
mesela deezer ın türkiye için özel kampanyası var diye biliyorum flaan filan. Garantide sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Sonuçta samsungun orjinal romu. Sayaç falan da artmaz. Telefonu kullanamayacak kadar bozmazsan gider trye geçersin bir şey hiçbir şey olmaz
![]()
Kesinlikle git söyle onlara. Onlar derse hani sen yapmışsın bunu kullanıcı hatasıdır bu falan arka yada ön camı kırmadan açıklık meydana getirmek çok zor bir iş. Hatalı üründür o değişim talebinde bulun en kısa zamanda.
Android 6 güncellemesinden sonra telefonumla güneş altında son parlaklığa getirip kullandığımda birazcık ekranı kendi kendine kısıyor ama parlaklık çubuğu sonda gösteriyor gölgeye geçtiğimde parlaklık tekrar açılıyor güç tasarufu otomatik parlaklık açık değil son parlaklıkta birde güneş altında telefon ısınmasın diye yapılan bir çalışmamıdır bu en az 10 arkadaşım da bu telefondan var onlarda yaşıyor
Ya of be telefonu şarja takıyorum dolmuyor doluyor gözüküyor bi süre sonra şarj yavaş doluyor orijinal kabloyu kullanın diyor zaten orijinal kablo çok sinirliyim ya şimdi güvenli moda aldım açtım düzeldi ama sonradan olmayacağı ne malum of ama çok sinirlerim bozuldu.... biri bişey söylesin yazılım hatası mi sorunu mu ne acaba ya telefonum çok stabil ve bu saçmalık herşeyin içine ediyo!
Geçen akşamdan taktım gündüz az çok elime baktım sonra akşam biterken baktım pil kullanımı 23 saatti.S6 edge+ kullananlar pil kullanımları nasıl? Grafikleri paylaşabilirler mi?
Neydi sorununTek bende olmadığına göre sıkıntı sadece benim telefonumda değil çok büyük bi sorun teşkil etmiyor benim için güncelleme ile geldi güncelleme ile düzelir
Ekran süresi önemliGeçen akşamdan taktım gündüz az çok elime baktım sonra akşam biterken baktım pil kullanımı 23 saatti.