En az 2-3 gün daha maalesef diğer güncellemeler de öyle geldi...Şaka gibi herkese geldi birtek bize s6 edgeye gelmedi yaa
marshmallow sa uygulama izinlerine bi göz at olmadı sil tekrar yüklemeyi dene. Twitter kullanmadığım için çok yardımcı olamayacağım.Arkadaslar android uygulamalar bolumunden yazdim ama kimse yardimci olamadi benim twitterda bi kaç gundur mesaj ve twit atamiyorum izin vermiyor bunu nasil duzeltebilirim yardimci olabilir misiniz
Pc de smart switch üzerinden denerseniz hallolacaktır.Ben yukleyemiyorum bi sorun var galiba sunucuya baglaniyo deyip atiyo beni.
Eski sürümde gönülü olan bazı uygulamalar altta çalışmaya devam ediyor. Atmakta fayda var.marshmallow güncellemesini yaptıktan sonra reset atmasak sıkıntı olurmu birçok bilgim varda
Marshmallow ise arka plan verisinde izin verip vermediğinizi kontrol edin. Muhtemelen bu sebeptendirArkadaslar android uygulamalar bolumunden yazdim ama kimse yardimci olamadi benim twitterda bi kaç gundur mesaj ve twit atamiyorum izin vermiyor bunu nasil duzeltebilirim yardimci olabilir misiniz
Smart swtich ile herşeyin yedeğini alın. Özel dosyaları almıyor! Manuel olarak alacaksınız. Sonra wipe cache ve wipe data yaparsınız. Sonrada yedeği geri yükleyin.Yaşasın s6 ma geldi guncelleme peki sifirlamalimiyim lütfen sağlam bilgi verin.
teşekkürler bu işlemi yapmayı biliyorum sorum şu sifirlama da yarar var miSmart swtich ile herşeyin yedeğini alın. Özel dosyaları almıyor! Manuel olarak alacaksınız. Sonra wipe cache ve wipe data yaparsınız. Sonrada yedeği geri yükleyin.
Rapor edin mesajı adminler halleder.Bir kullanıcı bana mesaj atmış borç istiyor ne ayak anlamadım sitede attı mi
Sadece okudum sıkıntı olmaz dimi?Rapor edin mesajı adminler halleder.
Link vs. herhangi bir bağlantıya tıklamadıkça bişey olmaz.Sadece okudum sıkıntı olmaz dimi?
Link yoktu sadece mesajı yoksay dedimLink vs. herhangi bir bağlantıya tıklamadıkça bişey olmaz.
O da olur..Link yoktu sadece mesajı yoksay dedim
Kusura bakmayın ama habire çıkış yapmaya başladı anlamadımO da olur..
yok kardeşim daha 6.0'a geçmedim ben başka bi sorun var onu düzeltmek gerek.Marshmallow ise arka plan verisinde izin verip vermediğinizi kontrol edin. Muhtemelen bu sebeptendir
Çıkış yapmaya başladı derken?Kusura bakmayın ama habire çıkış yapmaya başladı anlamadım
Forum hesabım çıkış yapıyor giriyorum sinirlerim bozuldu yaÇıkış yapmaya başladı derken?
Hayırlısı olsun sıkma canınıForum hesabım çıkış yapıyor giriyorum sinirlerim bozuldu ya
Gelmedi hala anasını herkese geldi birtek biz kaldıkS6 edge için geldiyse geçeyim tr romuna ne olur ne olmaz![]()
Edge her daim iki üç gün sonra alıyor güncellemeyi. Umarım yanılırım...S6 edge için geldiyse geçeyim tr romuna ne olur ne olmaz![]()